Voel je goed workshop | Incompany (Brein | Vitaliteit | Flow)

Type product

Voel je goed workshop | Incompany (Brein | Vitaliteit | Flow)

Voel je goed workshop (Brein | Vitaliteit | Flow)
Logo van Voel je goed workshop (Brein | Vitaliteit | Flow)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Voel je goed workshop | Incompany
De Voel je goed workshop is een bijzonder event waarbij leren, vitaliteit en gezelligheid centraal staan tijdens 3 onderwerpen, op 1 dagdeel met 1 thema. Voel je goed.

Think Good
Tijdens het eerste gedeelte van de Voel je goed workshop legt gecertificeerd NLP trainer en coach John van der Haven uit hoe jij door jouw brein gemindf*ckt wordt. Bovendien leert hij je hoe je met 1 simpele beweging in een split second een goed gevoel kunt oproepen.

Eat Good
Het tweede deel van de workshop wordt verzorgd door voeding en mindsetcoach Willemiek van Dam. Willemiek geeft je op een verrassende wijze Tips & Tricks op het gebied van voeding en mindset. Na deze avond kijk j…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vitaliteit, Sport, Coaching, Gezondheidsbevordering en Mindfulness.

Voel je goed workshop | Incompany
De Voel je goed workshop is een bijzonder event waarbij leren, vitaliteit en gezelligheid centraal staan tijdens 3 onderwerpen, op 1 dagdeel met 1 thema. Voel je goed.

Think Good
Tijdens het eerste gedeelte van de Voel je goed workshop legt gecertificeerd NLP trainer en coach John van der Haven uit hoe jij door jouw brein gemindf*ckt wordt. Bovendien leert hij je hoe je met 1 simpele beweging in een split second een goed gevoel kunt oproepen.

Eat Good
Het tweede deel van de workshop wordt verzorgd door voeding en mindsetcoach Willemiek van Dam. Willemiek geeft je op een verrassende wijze Tips & Tricks op het gebied van voeding en mindset. Na deze avond kijk jij nooit meer hetzelfde naar etiketten op voedingsmiddelen!

Feel Good
En tijdens het derde en laatste deel vertelt Flow Peak Performance coach Dennis Oomes hoe je zo snel als mogelijk in de Flow komt. Of het nu om je werk, hobby of sport gaat, jij wordt veel effectiever! Wist je trouwens dat je tot 5 keer productiever bent in flow?

‘Ik denk dat het voor bedrijven zeker interessant kan zijn. Met de flow zag ik connecties met hoe we bij ons op het werk ook werken met SMART doelen en actie plannen op week niveau met concrete doelen gekoppeld aan een roadmap met het uiteindelijke doel in zicht. Goede gezonde werknemers zijn voor ieder bedrijf van belang. Voor sommige functies is spreken voor grote groepen ook belangrijk waarbij de voel je goed oefeningen uitkomst kunnen geven’

Van theater naar bedrijf
De Voel je goed workshop komt voort uit een succesvolle theaterproductie en is een samenwerking van 3 trainers waarbij medewerkers op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, bewezen tools aangereikt krijgen om zich (weer) goed te voelen, eetgewoontes te verbeteren en hun motivatie & productiviteit te vergroten.

Humor | Interactief | Onderscheidend | Leerzaam | Leuk om te doen

'Het zijn drie hele leuke instructeurs die de thema's behandelen. Zij dragen een leuke energie met zich mee. Ook is het interactief wat de aandacht fijn bij de presentaties houdt'

Deel I John van der Haven | Think Good (Brein)
Stress en piekeren tegengaan

Deel II Willemiek van Dam | Eat Good (Vitaliteit)
Eetgewoontes en levensstijl verbeteren

Deel III Dennis Oomes | Feel Good (FLOW)
Focus beter en werk effectiever met FLOW

Drie onderwerpen op 1 dag(deel) met 1 zeer actueel thema op de werkvloer. Voel je goed.

De Voel je goed workshop is laagdrempelig, vol met humor, interactief, down to earth, leerzaam en voor echt iedereen leuk. Ook als je je gewoon prima voelt. Je hoeft namelijk echt niet ziek te zijn om beter te worden.

Dus, wil jij ook meer motivatie, effectiviteit en gezondheid onder jouw medewerkers, boek de Voel je goed workshop, want daar krijgen zij een positieve boost van en nemen ze écht iets van mee!

'Het zet je weer even op scherp, geeft inzichten die je kunt inzetten. Ik denk dat het voor een organisatie belangrijk is dat medewerkers zich goed voelen plus het geeft leidinggevende een ingang om na de workshop in gesprek te gaan over je mentaal & fysiek goed voelen en over voeding'

Voel je goed workshop | Mogelijkheden
Er zijn 2 varianten van de Voel je goed workshop. Eén waarbij wij het Voel je goed theaterprogramma in een ochtend of middag geven op locatie.

En een uitgebreidere versie waarbij wij na het programma de deelnemersgroep in 3-en verdelen en met elke groep een verdiepingsslag maken op het gebied van Think Good, Eat Good en Feel Good.

Optie 1
De volledige Voel je goed avond in workshop vorm bij jou op locatie

Duur 1 dagdeel. Een ochtend (9.30 - 12.30 uur) of een middag (13.30 - 16.30 uur)
Tarief € 1.800,- excl. BTW (Aantal deelnemers onbeperkt (afhankelijk van de grootte van de locatie))

Programma bij keuze voor de ochtend
09.30 uur Welkom!

09.35 uur John van der Haven
                 Think Good (Brein)
                 - Rule your brain or it will rule you -

10.20 uur Pauze

10.30 uur Willemiek van Dam
                 Eat Good (Vitaliteit)
                 - Eet als een expert! -

11.20 uur Pauze

11.30 uur Dennis Oomes
                 Feel Good (Flow)
                 - Flow Follows Focus –

12.20 uur Q&A John, Willemiek en/of Dennis

12.30 uur Einde

Optie 2
In de ochtend de volledige Voel je goed avond in workshop vorm bij jou op locatie. In de middag splitsen we de groep in 3-en waarbij John, Willemiek en Dennis elk een groep voor zijn of haar rekening neemt voor meer uitleg, meer oefeningen en meer vragen. Na een uur rouleren we, zodat uiteindelijk elke groep bij elke spreker is geweest. Zo geven wij nog meer verdieping aan elk onderwerp!

Duur         1 hele dag (9.30 - 17.00 uur)

Ochtend   De volledige Voel je goed avond in workshop vorm 9.30 - 12.30 uur

Pauze       12.30 - 13.30 uur (lunch op eigen gelegenheid of als extra te boeken)

Middag     Verdieping met John, Willemiek en Dennis 13.30 - 16.30 uur

Afsluiting 16.30 - 17.00 uur

Tarief       € 3.500,- excl. BTW (Aantal deelnemers onbeperkt (afhankelijk van de grootte van de locatie))

TIP!
Wist je dat de Voel je goed workshop ook leuk als personeelsdag, event of bedrijfsuitje is?

Of als Voel je goed rally waarbij er telkens op een andere locatie een volgende spreker een presentatie geeft.

Of neem jouw team mee naar Theater Toverlei in Leiderdorp of een ander theater bij jou in de buurt voor een echt avond,- of middag uit gevoel!

Op maat gemaakt!

Meer weten?
Wil je meer informatie over deze unieke workshop, kennis maken met de sprekers en tarieven, mogelijkheden en reviews doornemen bezoek dan onze website!

De Voel je goed workshop komt voort uit een succesvolle theaterproductie en is een samenwerking van 3 trainers waarbij medewerkers op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, bewezen tools aangereikt krijgen om stress en piekeren tegen te gaan (Think Good), eetgewoontes te verbeteren (Eat Good) en gefocust te werken met FLOW (Feel Good).

Zowel als ochtend of middagprogramma te boeken in het theater met een Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) of Incompany voor meer motivatie, effectiviteit en gezondheid onder jouw medewerkers.

Humor | Interactief | Onderscheidend | Leerzaam | Leuk om te doen

Bekijk ons opleidingsaanbod op Springest of Studytube!

De Voel je goed workshop werkte eerder voor onder andere:

Werken in het Westen, Achmea en diverse Gemeentes zoals Waddinxveen, Nieuwkoop en Gouda

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.