Gratis Taalconsult Taaltraining (alle talen)

Tijdsduur
Logo van The Square Mile
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 The Square Mile heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze test

The Square Mile biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Zoekt u een taaltraining maar u bent niet zeker hoe? Of bent u een teamleider of HR medewerker op zoek naar meer informatie over een taalcursus Engels, Nederlands of Duits? Neem contact op met ons voor een persoonlijk taalconsult zakelijk Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Russisch of Chinees met een professionele taaltrainer van The Square Mile  om te kijken welke taaltraining het best bij u past. Wij bellen u om uw leerdoelen door te nemen, uw vragen te beantwoorden en een eerste niveaubepaling te doen. Het gesprek duurt 30 minuten en u ontvangt  een opleidingsadvies over hoe u uw leerdoelen kunt bereiken met een intensieve taaltraining, een wekelijkse taalcursu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Talen, New Business, Acquisitie, Verkoopmethoden en NIMA A Sales.

Zoekt u een taaltraining maar u bent niet zeker hoe? Of bent u een teamleider of HR medewerker op zoek naar meer informatie over een taalcursus Engels, Nederlands of Duits? Neem contact op met ons voor een persoonlijk taalconsult zakelijk Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Russisch of Chinees met een professionele taaltrainer van The Square Mile  om te kijken welke taaltraining het best bij u past. Wij bellen u om uw leerdoelen door te nemen, uw vragen te beantwoorden en een eerste niveaubepaling te doen. Het gesprek duurt 30 minuten en u ontvangt  een opleidingsadvies over hoe u uw leerdoelen kunt bereiken met een intensieve taaltraining, een wekelijkse taalcursus, een incompany of online traject dan kunnen wij u adviseren over de verschillende opties.

The Square Mile is sinds 2002 gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat. Ons toegewijde team organiseert succesvolle taaltrainingen voor 1 tot 150 deelnemers. In alle sectoren en overal in Nederland. Duurzame kwaliteit staat voorop, van het eerste gesprek tot het borgen van de leerdoelen. Wij investeren in echt persoonlijk contact en gaan een duurzame verbinding aan met uw organisatie. Zo heeft u blijvend profijt van aantoonbare resultaten. Ook in de toekomst.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze test. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Talen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met The Square Mile, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.