GROWTH MINDSET VOOR RIJKSMEDEWERKERS: 9-WEEKSE ONLINE CURSUS

Type product
Tijdsduur

GROWTH MINDSET VOOR RIJKSMEDEWERKERS: 9-WEEKSE ONLINE CURSUS

GROWEVERYDAY
Logo van GROWEVERYDAY
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 GROWEVERYDAY heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 3 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

GROWTH MINDSET

activiteit: cursus
domein: persoonlijk leiderschap
type: in-company
duur: 9 weken
deelnemers: max. 12
leervorm: online 
contactmomenten: 9 x 2.5 uur
huiswerk: 8 x 2 uur
persoonlijke coach: ja
online materiaal: optioneel

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP IN TURBULENTE TIJDEN

We leven in onzekere tijden. Meer dan ooit werkt iedereen binnen de Rijksoverheid dagelijks keihard om te zorgen dat het land goed blijft functioneren. Maar hoe zorgen we dat rijksmedewerkers zelf goed blijven functioneren? Hoe zorgen we dat zij hun werk vanuit vitaliteit, verbinding en voldoening kunnen blijven doen? Net als alle Nederlanders doen rijksmedewerkers hun best om te wennen aan de nieuwe werksituatie en zich a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachend Leidinggeven, Leiderschap, Leidinggeven, Co-actief coachen en Feedback geven.

GROWTH MINDSET

activiteit: cursus
domein: persoonlijk leiderschap
type: in-company
duur: 9 weken
deelnemers: max. 12
leervorm: online 
contactmomenten: 9 x 2.5 uur
huiswerk: 8 x 2 uur
persoonlijke coach: ja
online materiaal: optioneel

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP IN TURBULENTE TIJDEN

We leven in onzekere tijden. Meer dan ooit werkt iedereen binnen de Rijksoverheid dagelijks keihard om te zorgen dat het land goed blijft functioneren. Maar hoe zorgen we dat rijksmedewerkers zelf goed blijven functioneren? Hoe zorgen we dat zij hun werk vanuit vitaliteit, verbinding en voldoening kunnen blijven doen? Net als alle Nederlanders doen rijksmedewerkers hun best om te wennen aan de nieuwe werksituatie en zich aan te passen aan de nieuwe realiteit. Maar dat blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk.

+ Hoe werk je productief thuis als je ook kinderen hebt voor wie je moet zorgen?
Hoe zorg je voor focus als je hoofd overloopt van zorgen om te toekomst? 
+ Hoe blijf je verbonden met collega’s als je elkaar niet meer dagelijks ziet? 
+ Hoe blijf je gemotiveerd, als er zoveel tegelijk op je afkomt? 

Alles lijkt even meer energie te kosten en zelfs simpele taken kunnen al voor stress zorgen. Terwijl het juist in crisistijd belangrijker is dan ooit om gezond, gemotiveerd en veerkrachtig te blijven. In deze 9-weekse interactieve cursus leren rijksmedewerkers hoe ze hun eigen growth mindset kunnen ontwikkelen en inzetten om ook in onrustig vaarwater te (blijven) werken vanuit voldoening, vitaliteit en verbinding. Zodat ze niet alleen overeind blijven in deze uitdagende tijd, maar zich ook echt vol energie en voldoening kunnen blijven inzetten. Voor zichzelf en hun dierbaren. En voor het land dat hen nu extra hard nodig heeft.

WERK AAN PERSOONLIJK LEIDERSCHAP: ONTKETEN JE GROWTH MINDSET

Persoonlijk leiderschap betekent zelf de regie nemen, in je werk en in je leven. Persoonlijk leiderschap betekent vanuit zelfkennis en bewustzijn je eigen koers uitzetten en vertrouwen op je innerlijke kracht. Vaardigheden die je juist in deze onzekere tijden extra goed kunt gebruiken. Tijdens deze cursus werk je in 9 interactieve video-call sessies aan persoonlijk leiderschap door jouw growth mindset te leren omarmen. Wie werkt vanuit een ‘fixed mindset’ gelooft dat iedereen nu eenmaal eigenschappen heeft waar je niets aan kunt veranderen. Wie werkt vanuit een growth mindset, gelooft dat je tot alles in staat bent, zolang je maar bereid bent om te groeien. Wij geloven dan ook dat een growth mindset dé sleutel is tot meer vitaliteit, voldoening en verbinding. In je werk en je leven.

WAT MAAKT DEZE CURSUS UNIEK?

Waar je ook binnen de Rijksoverheid werkt en wat jouw thuissituatie nu ook is: alles wat je in deze cursus leert is direct en gemakkelijk toepasbaar. Hoe vaak zie je niet dat mensen een training bijwonen, gemotiveerd raken, maar vervolgens binnen no time weer opgaan in de waan van de dag? GROWEVERYDAY leert je in deze online cursus hoe je zelf aan persoonlijk leiderschap kunt (blijven) werken, door jouw eigen growth mindset te omarmen. Met eenvoudige hacks en toepasbare tips die je dagelijks in de praktijk kunt brengen, zorgen we dat je persoonlijk leiderschap een vast onderdeel wordt van jouw leven. Zodat je altijd kunt blijven groeien. Stapje voor stapje. Elke dag opnieuw.

AAN DE SLAG MET 8 THEMA'S VOOR PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Met dit uitgebreide trainingsprogramma ga je in interactieve video-sessies en onder begeleiding van een deskundige trainer aan de slag met 8 verschillende thema’s. Thema’s die niet alleen de basis vormen voor effectief persoonlijk leiderschap, maar juist in deze turbulente tijden extra betekenisvol zijn:

Hoe houd je een gevoel van verbondenheid als je je letterlijk afgezonderd voelt van de buitenwereld? Hoe koester je de connectie met collega’s als je elkaar niet meer dagelijks ziet?

Hoe blijf je aanwezig in het hier en nu als een eindeloze stroom aan nieuwsberichten iedere dag opnieuw om je aandacht vecht? Hoe blijf je in het moment als je hoofd overloopt van vragen en zorgen voor de toekomst?

Hoe zorg je via kleine veranderingen voor gezonde patronen die je helpen om weer grip te krijgen op je dag?

Hoe zorg je ervoor dat je voldoening blijft halen uit de dingen die je doet, ook al is de toekomst nu onzeker? Hoe houd je focus op wat voor jou belangrijk is in het leven? 

Hoe zorg je ervoor dat je voldoening blijft halen uit de dingen die je doet, ook al is de toekomst nu onzeker? Hoe houd je focus op wat voor jou belangrijk is in het leven? 

Hoe zorg je ervoor dat je aan je persoonlijke doelen kunt blijven werken, nu de wereld om je heen even tot stilstand is gekomen?

Hoe zorg je dat je gezond, gemotiveerd en veerkrachtig blijft, ook al sta je onder hoge druk? Hoe maak je in turbulente tijden ruimte vrij om goed voor jezelf te blijven zorgen?

WAT BIEDT DEZE CURSUS JOU

WEKELIJKSE GROWTH SESSIES VIA ZOOM


In groepen van maximaal 12 personen ga je 9 weken onder begeleiding van een vaste, ervaren trainer de diepte in over persoonlijk leiderschap. In elke video-call sessie:

Doen we een check-in om in het moment te komen en verbinding te maken met elkaar en met onszelf.
+ Gaan we dieper in op één van de 8 thema’s.
+ Ontdekken we hoe elk thema jouw persoonlijk leiderschap versterkt.
+ Gaan we aan de slag met simpele, praktische oefeningen en hacks.
+ Leer je hoe je de opgedane kennis zelf kunt toepassen. Op je werk en in je leven.
+ Krijg je een reflectievraag, een weekly challenge en huiswerk mee.

ONLINE LEEROMGEVING


Via een besloten online leeromgeving kun je je verder verdiepen in de 8 thema’s. Je vindt hier huiswerkopdrachten, aanvullende oefeningen, filmpjes en tips. Kortom: alles voor extra verdieping. Jij bepaalt het tempo, jij stelt je eigen doelen, jij drijft jouw eigen groei.

DAGELIJKSE COACHING


Wil je ergens meer over weten? Kom je er niet uit met een oefening? Of heb je prangende vragen? De trainer staat dagelijks klaar om via mail al je vragen te beantwoorden.

JOUW EIGEN GROEIPLAN


Wij dagen je uit om jouw doelen zo concreet mogelijk te maken. In je eigen persoonlijke groeiplan kun je reflectievragen beantwoorden, doelen stellen en je eigen voortgang bijhouden.

VERBINDING


Gedurende de hele cursus zorgen wij ervoor dat je je verbonden voelt: met de trainer, met de medecursisten en met jezelf. We moedigen cursisten aan om met elkaar ervaringen uit te wisselen via Whatsapp en via een ‘daily update’ hun voortgang met de groep te delen.

EVALUATIE / TERUGBLIK


Na de 8 themasessies is er via video-call een evaluatiesessie om nog eens terug te blikken op alles wat je tijdens de cursus geleerd en ervaren hebt. Een gelegenheid om samen met je collega’s stil te staan bij de nieuwe inzichten die je hebt opgedaan en vooruit te kijken naar eventuele doelen voor de toekomst.

VERDIEPING


Daarna bieden wij de mogelijkheid om de cursus voort te zetten met een verdiepingsprogramma. Op basis van de wensen en behoeften doen wij een voorstel.

GROWEVERYDAY is een initiatief van The Pure Family. Een familiebedrijf waarin persoonlijke groei en betekenis voorop staan. In 2009 begonnen wij met ondernemen. Zonder ervaring, startkapitaal of netwerk. Maar mét een enorme drive om altijd aan onszelf te blijven werken. We leerden al snel dat persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan. En we merkten hoeveel voldoening en energie het ons geeft om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Met iedere stap die we zetten, groeide dan ook de droom om onze eigen groeimindset met zoveel mogelijk mensen te delen. Daarom zijn we GROWEVERYDAY begonnen: om onze bevlogenheid voor persoonlijke groei op heel werkend Nederland over te brengen. Wij geloven dat ieder mens een unieke gave bezit. En dat je die gave pas kunt delen als je in je kracht staat. Wij leren elke dag. Van onszelf, van elkaar en van onze omgeving. Het is onze droom om anderen te helpen groeien. Omdat je nooit bent uitgeleerd. En omdat elke dag telt.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.