IT Acquisitie Training

Niveau
Tijdsduur
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 161 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

@The Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Antwerpen, Arnhem, Breda, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Hilversum, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo

Beschrijving

Inleiding Hoewel IT bedrijven op zoek zijn naar professionals met inhoudelijke kennis zoals bijvoorbeeld C# .NET, Java, HTML5, PHP, VMWare, Azure en Agile SCRUM, blijkt uit onderzoek dat soft skills die te maken hebben met communicatie en commercie steeds belangrijker worden. Naast de technische kennis wordt steeds vaker ook een grote mate van commerciële awareness gevraagd, met name voor die professionals die zelfstandig acquisitie doen. Samenvatting Deze 1 daagse training begint met het opstellen van een eigen SWOT -Strengths, Weaknessess, Opportunities, Threats- analyse om vervolgens te komen tot een ICT acquisitieplan gericht op uw eigen situatie. U wordt bekend gemaakt met gesprekstruct…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Inleiding Hoewel IT bedrijven op zoek zijn naar professionals met inhoudelijke kennis zoals bijvoorbeeld C# .NET, Java, HTML5, PHP, VMWare, Azure en Agile SCRUM, blijkt uit onderzoek dat soft skills die te maken hebben met communicatie en commercie steeds belangrijker worden. Naast de technische kennis wordt steeds vaker ook een grote mate van commerciële awareness gevraagd, met name voor die professionals die zelfstandig acquisitie doen. Samenvatting Deze 1 daagse training begint met het opstellen van een eigen SWOT -Strengths, Weaknessess, Opportunities, Threats- analyse om vervolgens te komen tot een ICT acquisitieplan gericht op uw eigen situatie. U wordt bekend gemaakt met gesprekstructuren en omgaan met bezwaren bij telefonische acquisitie. Met oplopende moeilijkheidsgraad worden rollenspelen gedaan gebaseerd op ICT gerichte casussen en door u zelf in te brengen praktijksituaties. Doelstelling Na de training heeft de ICT professional een duidelijke acquisitiestrategie en is hij/zij in staat om effectief telefonisch te acquireren waardoor zijn/haar commerciële slagkracht significant toeneemt. Trainer De training wordt verzorgd door een senior trainer met jaren commerciële ervaring in de ICT Sector. Lesmaterialen Tijdens de training wordt gewerkt met een reader en het boek ‘Businessplan op 1A4 - word succesvoller met OGSM’. Deze materialen zijn ook inbegrepen in de training.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.