Online incompany training NT2

Type product
Trainer
Yolan Witterholt
Logo van TaalGewoon
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 TaalGewoon heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 4 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Zijn er binnen uw organisatie of bedrijf anderstalige mensen werkzaam met een redelijk hoog opleidingsniveau, dan kan het zinvol zijn om TaalGlobaal in te schakelen voor een incompany training NT2 . NT2 wil zeggen: Nederlands als tweede taal. Dat kan op elk gewenst niveau (per groep) en daarbij gaan we uit van de eerste vier Europese niveaus van taalbeheersing: van A1 (absolute beginners), A2 (licht gevorderd, het inburgeringsniveau), B1 (de cursist kan zich al aardig redden) tot B2 (nog geen academisch niveau maar een krant lezen gaat prima). Bij TaalGlobaal werken we doorgaans met hoger opgeleide cursisten (MBO+), die het Engels al enigszins machtig zijn. Een NT2-training zorgt er niet all…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Zijn er binnen uw organisatie of bedrijf anderstalige mensen werkzaam met een redelijk hoog opleidingsniveau, dan kan het zinvol zijn om TaalGlobaal in te schakelen voor een incompany training NT2 . NT2 wil zeggen: Nederlands als tweede taal. Dat kan op elk gewenst niveau (per groep) en daarbij gaan we uit van de eerste vier Europese niveaus van taalbeheersing: van A1 (absolute beginners), A2 (licht gevorderd, het inburgeringsniveau), B1 (de cursist kan zich al aardig redden) tot B2 (nog geen academisch niveau maar een krant lezen gaat prima). Bij TaalGlobaal werken we doorgaans met hoger opgeleide cursisten (MBO+), die het Engels al enigszins machtig zijn. Een NT2-training zorgt er niet alleen voor dat cursisten de Nederlandse taal beter gaan beheersen, maar zorgt ook voor teambuilding. Doordat we naast de taal ook het een en ander over Nederland vertellen, krijgen deelnemers meer het gevoel dat ze hier thuis zijn en tijdens de cursus leren ze elkaar ook beter kennen. Overigens zijn we er ook voor individuele (taal)coaching van anderstalige medewerkers. Yolan Witterholt, de docent, is neerlandicus en gecertificeerd als NT2-docent. Kijk voor meer informatie op www.taalglobaal.com 

Bij TaalGewoon kennen we de kracht van taal.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Yolan Witterholt - schrijftrainer, NT2, Publiekgericht, Kort en Bondig, Correct Nederlands
Yolan Witterholt
schrijftrainer, NT2, Publiekgericht, Kort en Bondig, Correct Nederlands
9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.