Pensioencoaching & Pensioenplanning

Tijdsduur
Trainer
Emiel Egging

Pensioencoaching & Pensioenplanning

Succesvol tot én met Pensioen
Logo van Succesvol tot én met Pensioen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Succesvol tot én met Pensioen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 360 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #2 in Financieel.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Financieel.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #3 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,9
Gemiddeld cijfer voor Pensioencoaching & Pensioenplanning
Gebaseerd op 228 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
C Kruidenier
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"De training is zeer goed opgebouwd, eerst 120 online vragen, vervolgens wordt de uitslag goed uitgewerkt en onderbouwd met een hand-out persoonlijk uitgelegd en toegelicht. Het geeft goed inzicht in waar je staat op dit moment ten opzichte van het komende pensioen en waar je aandacht aan zou moeten / kunnen / willen schenken. Vervolgens ga je verder met het tweede deel op de punten die je hebt gekozen om verder te ontwikkelen in de online Tool. Ook dan volgt er weer een persoonlijk gesprek om de resultaten daarvan door te nemen. Als laatste wederom een online Tool en afsluitend gesprek. De begeleiding door de trainer is persoonlijk, professioneel en prettig. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en goed centraal in het land gelegen" - 24-11-2021 09:08

"De training is zeer goed opgebouwd, eerst 120 online vragen, vervolgens wordt de uitslag goed uitgewerkt en onderbouwd met een hand-out pers… alles lezen - 24-11-2021 09:08

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze cursus

Succesvol tot én met Pensioen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Dit individuele 1-op-1 programma Pensioencoaching en Financiële Planning geeft jou persoonlijk en financieel inzicht en opties voor de jaren tot pensioen én daarna. Met dit inzicht ben je in staat om keuzes te maken en met je werkgever in gesprek te gaan over je latere werkende jaren, met pensioen gaan en eventueel doorwerken. Zodat uiteindelijk jij en je werkgever samen het juiste pensioenmoment (stopmoment) kunnen bepalen én je tot aan dit moment productief en met plezier kunt blijven werken. En waarbij de overgang van werken naar (deeltijd) pensioen soepel verloopt.

RESULTAAT

Je resultaten en voordelen…

 • Inzicht in je persoonlijke en financiële opties voor de jaren tot pensioen én daarna

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Pensioen, Pensioen in zicht, Wft Leven / Levensverzekeringen, Verzekeringen en Pensioenpraktijk-I (PP-I).

Dit individuele 1-op-1 programma Pensioencoaching en Financiële Planning geeft jou persoonlijk en financieel inzicht en opties voor de jaren tot pensioen én daarna. Met dit inzicht ben je in staat om keuzes te maken en met je werkgever in gesprek te gaan over je latere werkende jaren, met pensioen gaan en eventueel doorwerken. Zodat uiteindelijk jij en je werkgever samen het juiste pensioenmoment (stopmoment) kunnen bepalen én je tot aan dit moment productief en met plezier kunt blijven werken. En waarbij de overgang van werken naar (deeltijd) pensioen soepel verloopt.

RESULTAAT

Je resultaten en voordelen…

 • Inzicht in je persoonlijke en financiële opties voor de jaren tot pensioen én daarna
 • Helder wat voor jou het juiste pensioenmoment is (persoonlijk en financieel gezien) én hoe je tot aan dit moment op een plezierige manier wilt blijven werken
 • Antwoord op vragen zoals: Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel pensioen krijg ik? Hoeveel moet ik extra sparen om eerder te kunnen stoppen met werken? Wat doe ik met mijn lijfrente? Kan ik via een transitie- of ontslagvergoeding en WW met pensioen? Is het slim om mijn hypotheek af te lossen? Kan ik mijn huis op eten? Hoe krijg ik mijn financiële plaatje fiscaal optimaal? Wat is mijn bruto en netto inkomen straks?
 • Een blauwdruk voor jouw pensioenleven met welbestede tijd

PROGRAMMA

Dit programma combineert de programma’s Pensioencoaching en Financiële Planning. Je doet deze programma’s gelijktijdig en de gesprekken van beide programma’s om en om. Dat zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke en financiële pensioeninformatie aan elkaar kunt relateren. Dus je verzamelde ideeën over welbestede (werk)tijd in aanloop naar en na je pensioen, kun je gelijk toetsen aan je financiële opties.

Pensioencoaching

Het doel van pensioencoaching is om jou te voorzien van persoonlijke pensioeninformatie, zodat je jouw volgende levensfase kunt gaan organiseren. Een levensfase die kan bestaan uit werken (betaald of onbetaald), pensioen of een combinatie van beiden. Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan bij o.a. de sociale, emotionele, relationele en vrije tijds gevolgen van pensionering.

Je wordt getest en gecoacht op de vijftien succesfactoren die van invloed zijn op een succesvol pensioen, namelijk: Heroriëntatie op Werk, Houding ten opzichte van het Pensioen, Zelfsturing, Beleving van de Gezondheid, Financiële Zekerheid, Huidige Levensvoldoening, Verwachte Levensvoldoening, De Zin van het Leven, Ontspanning/Vrijetijdsbesteding, Aanpassingsvermogen, Levensfase Voldoening, Zorg voor Afhankelijke Personen, Gezins-/Relatiekwesties, Opvatting over Leeftijd en Vervanging van de Functies van Werken.

Overzicht van de inhoud en activiteiten van het programma:

 • Online assessment / vragenlijst
 • Persoonlijk rapport
 • Evaluatiegesprek persoonlijk rapport (1e gesprek)
 • Oefeningen voor aandachtspunten
 • Gesprek verdieping aandachtspunten (3e gesprek)
 • Opdracht toekomstplan
 • Eindgesprek toekomstplan (5e gesprek)

Voor het online assessment, de oefeningen en de opdracht toekomstplan krijg je toegang tot een e-learning omgeving.

Pensioenplanning

Het doel van pensioenplanning is om jou te voorzien met financiële pensioeninformatie, zodat je weet waar je financieel staat, welke opties je hebt en je jouw volgende levensfase kunt gaan plannen. Je persoonlijke financiële situatie wordt in kaart gebracht. Aan de hand van je wensen en doelstellingen, worden de financiële consequenties van je pensioenopties doorgerekend. Pensioenopties zijn bijvoorbeeld regulier, vervroegd, uitgesteld of deeltijd pensioen, ontslag of arbeidsongeschiktheid.

Bij deze opties wordt rekening gehouden met mogelijkheden in jouw cao/arbeidsvoorwaarden, sociaal plan en pensioenregeling. Hierbij kun je denken aan regelingen zoals generatiepact, sabbatical, generatieverlof en transitie- of ontslagvergoeding. Maar ook bijvoorbeeld hoog/laag pensioen en het uitruilen van ouderdoms- en partnerpensioen. Bovendien wordt rekening gehouden met al jouw financiële producten zoals AOW, pensioen, lijfrente, hypotheek, spaargeld en (woon)vermogen. Inclusief dat van jouw partner. Eventueel ook de wettelijke voorzieningen zoals WW en IOW worden meegenomen. En uiteraard kijken we wat fiscaal optimaal is.

Overzicht van de inhoud en activiteiten van het programma:

 • Gegevensverzameling
 • Intakegesprek (2e gesprek)
 • Financieel maatwerk rapport met doorrekening van twee pensioenopties*, inclusief doorrekening lijfrente, hypotheek, spaargeld en (woon)vermogen
 • Eindgesprek financieel maatwerk rapport (4e gesprek)

* Pensioenoptie: bijvoorbeeld regulier, vervroegd, uitgesteld of deeltijd pensioen, ontslag, arbeidsongeschiktheid, eerder stoppen partner

VOOR WIE

Het programma is geschikt voor medewerkers die over ongeveer één tot zeven jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Het is ook zéér geschikt voor medewerkers die kort voor pensioendatum zitten óf mogelijk in aanmerking komen voor een duurzame inzetbaarheid – of vertrekregeling. De groepsgrootte is één; dit is een individueel 1-op-1 programma. Je partner of goede vriend(in) is uiteraard ook (zonder extra kosten) van harte welkom; vanaf de start of later in het programma.

DATA

Je kunt gedurende het hele jaar door starten. De totale doorlooptijd bedraagt gemiddeld 8 weken.

INVESTERING

Kijk in je CAO of arbeidsvoorwaarden of je wellicht in aanmerking komt voor een persoonlijk (ontwikkel)budget waarmee je dit programma kunt betalen en volgen. Vaak kun je het jaarlijkse budget ook een aantal jaren opsparen om vervolgens in een keer op te nemen. Kom je hier niet uit neem dan gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook informeren bij jouw HR of Personeelszaken.

Let op! 

Dit programma valt, in deze vorm, onder de gerichte vrijstellingen. Het is daarmee geen belast loon en gaat niet ten koste van de zogenoemde vrije ruimte (wellicht interessant voor je werkgever).

UNIEK

Wat maakt dit programma in vergelijking met de collectieve pensioen in zicht cursussen nou zo uniek:

 • Persoonlijke coaching en diepgaand integraal financieel advies
 • Vooral óók bedoeld om het best passende pensioenmoment te bepalen en de route ernaartoe
 • Niet alleen over (werk)plezier na het pensioenmoment, maar ook daarvoor
 • Startmoment 1-7 jaar voor pensioengerechtigde leeftijd
 • 1-op-1

MELD JE AAN

Heb je vragen of wil je eerst nog even wat van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact met ons op.

Leuk, je bent van harte welkom!

8,9
Gemiddeld cijfer voor Pensioencoaching & Pensioenplanning
Gebaseerd op 228 ervaringen
starstarstarstarstar_border
C Kruidenier
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"De training is zeer goed opgebouwd, eerst 120 online vragen, vervolgens wordt de uitslag goed uitgewerkt en onderbouwd met een hand-out persoonlijk uitgelegd en toegelicht. Het geeft goed inzicht in waar je staat op dit moment ten opzichte van het komende pensioen en waar je aandacht aan zou moeten / kunnen / willen schenken. Vervolgens ga je verder met het tweede deel op de punten die je hebt gekozen om verder te ontwikkelen in de online Tool. Ook dan volgt er weer een persoonlijk gesprek om de resultaten daarvan door te nemen. Als laatste wederom een online Tool en afsluitend gesprek. De begeleiding door de trainer is persoonlijk, professioneel en prettig. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en goed centraal in het land gelegen" - 24-11-2021 09:08

"De training is zeer goed opgebouwd, eerst 120 online vragen, vervolgens wordt de uitslag goed uitgewerkt en onderbouwd met een hand-out pers… alles lezen - 24-11-2021 09:08

starstarstarstarstar_half
Jan van Gijsen
9
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Prima ervaring, heeft de onzekerheid weggenomen of ik nu wel of niet eerder met pensioen kon. Maar ook, en dat had ik eerder niet op mijn netvlies staan, of ik er al aan toe was om met pensioen te gaan. De spiegel die Emiel mij hierbij voorgehouden heeft gaf heel veel inzichten en ook vertrouwen dat ik na mijn pensioen voldoende activiteiten en uitdagingen zie om mijn huidige werk te compenseren. Naast de financiële planning van Jolanthe ook een aantal tips meegekregen om net wat slimmer met je financiën om te gaan" - 23-11-2021 06:23

"Prima ervaring, heeft de onzekerheid weggenomen of ik nu wel of niet eerder met pensioen kon. Maar ook, en dat had ik eerder niet op mijn ne… alles lezen - 23-11-2021 06:23

starstarstarstarstar_border
Peter Kortekaas
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Emiel Egging is een fijne coach. Materiaal, cursus ,zit goed in elkaar. Door zijn heldere en duidelijke vragen en het cursus materiaal heb ik nu een duidelijk beeld over mijn toekomst.
" - 11-11-2021 11:26

"Emiel Egging is een fijne coach. Materiaal, cursus ,zit goed in elkaar. Door zijn heldere en duidelijke vragen en het cursus materiaal heb i… alles lezen - 11-11-2021 11:26

starstarstarstarstar_border
R van Loon
wegenwacht
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Wij hebben met Emiel 3 maal een gesprek gehad. Veel vragen maar ook veel antwoorden. Alles bij elkaar een heeft het ons wel aan het denken gezet. De veranderingen die er komen gaan als je met pensioen gaat. De vrije tijd die je gaat krijgen en van hoe ik dit ga invullen. Alles bij elkaar een prima cursus/ pensioencoaching.
Bedankt Emiel voor het vertrouwen en fijne en duidelijke coaching." - 03-11-2021 13:38

"Wij hebben met Emiel 3 maal een gesprek gehad. Veel vragen maar ook veel antwoorden. Alles bij elkaar een heeft het ons wel aan het denken g… alles lezen - 03-11-2021 13:38

starstarstarstarstar_border
Wil Visser
Run Expert
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Goed om behulp van de omgeving stil te staan bij mijn pensioen succesprofiel en succesfactoren en dit in een prettig en open gesprek met Emiel te bespreken. Heel fijn om het traject af te sluiten met een persoonlijk pensioenplan waarmee je op 1 A4tje inzichtelijk maakt wie je bent en met welke activiteiten je ook na je pensioen verder blijft gaan. Ook dit weer op een leuke en open manier samen met Emiel besproken en uitgewerkt. Ik had dit eigenlijk 2 jaar eerder moeten doen. Nu het traject doorlopen terwijl ik al met werken gestopt ben." - 02-11-2021 07:53

"Goed om behulp van de omgeving stil te staan bij mijn pensioen succesprofiel en succesfactoren en dit in een prettig en open gesprek met Emi… alles lezen - 02-11-2021 07:53

starstarstarstarstar
Adriaan Slob
pensionado/business developer Prime Time TV
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Veel aan gehad. 1) maakt je bewust dat pensioen nadert en je de bakens moet gaan verzetten 2) dwingt je na te denken over wat te doen met je pensioen en welke keuzes hierin te maken 3) resultaat is een uitgelijnd plan 4)vanaf pensioendatum in uitvoering nemen. Dit alles heeft mij erg geholpen om nu een fantastische tijd te hebben " - 29-10-2021 07:20

"Veel aan gehad. 1) maakt je bewust dat pensioen nadert en je de bakens moet gaan verzetten 2) dwingt je na te denken over wat te doen met je… alles lezen - 29-10-2021 07:20

starstarstarstarstar_border
Ron kooij
Functioneel beheerder
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Door de cursus pensioen jaar eerder. De gesprekken waren interessant, vol met humor, maar hebben mij ook aangezet tot nadenken hoe de pensioentijd in te vullen. Ook de 6 stadia van werk naar pensioen waren een openbaring. Het financiële gedeelte was soms wat rommelig en chaotisch en vol humor maar heel verhelderend, goed onderbouwd advies hetgeen resulteerde ook dat het pensioen nu een jaar eerder ingaat dan gepland." - 18-10-2021 12:31

"Door de cursus pensioen jaar eerder. De gesprekken waren interessant, vol met humor, maar hebben mij ook aangezet tot nadenken hoe de pensio… alles lezen - 18-10-2021 12:31

starstarstarstarstar_half
Maarten ..
9
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Mijn ervaring was gewoon Goed, mijn gedachte, dat mijn pensioen best goed is, is verworden tot een goed pensioen.
De gesprekken waren open en plezierig, er was voldoende ruimte om een zijtak te bewandelen en wat persoonlijke zaken te delen, om vervolgens terug komen op het onderwerp zelf. Hier werden voor mij de juiste vragen gesteld, die je tot nadenken bracht. Ook in de "huiswerk " opdrachten kwamen vragen naar voren, waar je niet eerder over nagedacht had.
Het Financiele stuk. die werd door Jolanthe gedaan, heel duidelijk uitgelegd, ook hier was ruimte voor persoonlijke zaken, wat ik altijd fijn vind.
Kortom een heel goede ervaring met Emiel en Jolanthe, " - 01-09-2021 07:56

"Mijn ervaring was gewoon Goed, mijn gedachte, dat mijn pensioen best goed is, is verworden tot een goed pensioen. De gesprekken waren open … alles lezen - 01-09-2021 07:56

starstarstarstarstar
Mirjam Moorman-Tiemessen
Klantadviseur
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Emiel gaf bij introductie direct een vertrouwd gevoel.
Door doorvragen en aanvullen gedachten in onverwachte richting gestuurd. Daardoor beter verdiept in achtergrond en toekomst.
Einddocument is een mooie samenvatting van de cursus. " - 27-07-2021 10:29

"Emiel gaf bij introductie direct een vertrouwd gevoel. Door doorvragen en aanvullen gedachten in onverwachte richting gestuurd. Daardoor b… alles lezen - 27-07-2021 10:29

starstarstarstarstar
Esta Druiventak
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Contact met Emiel en Jolanthe was prima. Wij begonnen telefonisch, vervolgden met persoonlijke ontmoeting in Houten en eindigden via videobellen. Zij lieten mij beiden heel duidelijk en professioneel mijn mogelijkheden zien voor mijn toekomstig pensioen op persoonlijk en financieel gebied. " - 22-07-2021 09:09

"Contact met Emiel en Jolanthe was prima. Wij begonnen telefonisch, vervolgden met persoonlijke ontmoeting in Houten en eindigden via videobe… alles lezen - 22-07-2021 09:09

starstarstarstarstar
Henriëtte Nijland
Coördinator Facility Management
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Prima inhoud van het programma: Succesvol tot én met Pensioen met uitstekende begeleiding van de trainer, je wordt echt getriggerd om over je toekomst na te denken. Dank je wel!" - 19-07-2021 08:36

"Prima inhoud van het programma: Succesvol tot én met Pensioen met uitstekende begeleiding van de trainer, je wordt echt getriggerd om over j… alles lezen - 19-07-2021 08:36

starstarstarstarstar
de Vree
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Zowel Emiel en Jolanthe verplaatsen zich goed in de situatie van degene die ze begeleiden. Denken bijzonder goed mee en hebben zinvolle tips. Ik heb er zeker dingen van opgestoken en ben zeer content met hun aanbevelingen en adviezen. Zowel Emiel als Jolanthe hartelijk dank voor juliie kundige begeleiding ! Groet. Olav" - 16-07-2021 12:27

"Zowel Emiel en Jolanthe verplaatsen zich goed in de situatie van degene die ze begeleiden. Denken bijzonder goed mee en hebben zinvolle tips… alles lezen - 16-07-2021 12:27

starstarstarstarstar_half
Sjon van den berg
Coördinator Facility Management
9
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Prettige gesprekken met Emiel, die het programma op maat heeft aangepast aan de wensen en behoeften van de kandidaat. Goede tips, tools en feedback ontvangen om verdere stappen te kunnen zetten." - 12-07-2021 07:53

"Prettige gesprekken met Emiel, die het programma op maat heeft aangepast aan de wensen en behoeften van de kandidaat. Goede tips, tools en f… alles lezen - 12-07-2021 07:53

starstarstarstarstar_half
Ben Huvenaars
9
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Emiel had al vrij snel doordat ik nog niet "klaar ben" met werken, waardoor al snel overgestapt werd van succesvol met pensioen naar "van werk naar werk". Hierin wel het inzicht gekregen dat er meer is dan mijn huidige job. Ik ben hoopvol gestemd voor de toekomst, mede dankzij Emiel. " - 12-07-2021 06:20

"Emiel had al vrij snel doordat ik nog niet "klaar ben" met werken, waardoor al snel overgestapt werd van succesvol met pensioen naar "van we… alles lezen - 12-07-2021 06:20

starstarstarstarstar
Kees van Duin
wegenwacht
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"goede cursus met professionele begeleiding , ook de financieele inhoud is goed voorgelicht.Er zijn veel aspecten behandeld en uitgelicht om met een goed gevoel naar mijn pensioen te gaan bedankt voor alles." - 09-07-2021 09:02

"goede cursus met professionele begeleiding , ook de financieele inhoud is goed voorgelicht.Er zijn veel aspecten behandeld en uitgelicht om… alles lezen - 09-07-2021 09:02

starstarstarstarstar
Poorter
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Deze coaching heeft mij geholpen om helder te krijgen wat ik wil gaan doen als ik met pensioen ga. Het heeft me ook doen nadenken over hoe ik mijn doelen kan verwezenlijken en hoe ik daar nu al mee kan starten. Emiel is een zeer prettig persoon om mee te spreken en hij daagde me uit na te denken over wat ik nu en straks wilt. Door deze gesprekken heb ik nu meer vertrouwen in een voor mij leuke en betekenisvolle toekomst.

Bedankt Emiel!" - 02-07-2021 05:37

"Deze coaching heeft mij geholpen om helder te krijgen wat ik wil gaan doen als ik met pensioen ga. Het heeft me ook doen nadenken over hoe i… alles lezen - 02-07-2021 05:37

starstarstarstarstar
Moto Guzzi Wiering
10
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Emiel helpt je goed en gestructureerd met na te denken over wat je tot aan en na je pensioen kunt doen om prettig met pensioen te kunnen gaan. De structuur is er al, in de methode, je moet er zelf het nodige voor doen, maar het is zeker de moeite waard om zaken die al in je hoofd zitten helder te krijgen voor jezelf. Emiel daagt je daarbij op een prettige manier uit." - 28-06-2021 13:16

"Emiel helpt je goed en gestructureerd met na te denken over wat je tot aan en na je pensioen kunt doen om prettig met pensioen te kunnen gaa… alles lezen - 28-06-2021 13:16

starstarstarstarstar_border
Christien Paulusma
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Training via teams vond ik zeer prettig, de communicatie was duidelijk en de begeleiding was goed. De training heeft mij nieuwe inzichten gegeven daarom was de training voor mij zinvol. Wat mij ook aansprak was het enthousiasme van de trainer Emiel. " - 11-06-2021 12:52

"Training via teams vond ik zeer prettig, de communicatie was duidelijk en de begeleiding was goed. De training heeft mij nieuwe inzichten ge… alles lezen - 11-06-2021 12:52

starstarstarstarstar_half
Frans Luijkx
Inkoop Analist
9
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Ik heb deze training als zeer positief ervaren. Emiel is een vriendelijke doortastende trainer die je de inzichten geeft waar je op zit te wachten. Geeft mij de bevestiging van wat ik zelf natuurlijk ook al heb doorgerekend maar ook hoe kan ik kijken naar de toekomst om mijn toekomstige vrije tijd in te vullen...
Ook de financieel planner Jolanthe is bekwaam en geeft diverse tips waaraan te denken, ook de bevestiging van iemand die financieel bekwaam is geeft vertrouwen. Bedankt beide!" - 10-05-2021 10:25

"Ik heb deze training als zeer positief ervaren. Emiel is een vriendelijke doortastende trainer die je de inzichten geeft waar je op zit te w… alles lezen - 10-05-2021 10:25

starstarstarstarstar_border
Jan van der Harst
Business Expert
8
Pensioencoaching & Pensioenplanning

"Intensief en intens coachingstraject, waarin Emiel vanuit vele perspectieven je bewustwording stimuleert. Emile draagt daarin ook praktische handvatten aan om awareness om te zetten in actie. En doordringt je er daarmee van dat je zelf verantwoordelijk bent om je eigen kansen scheppen en te pakken." - 05-05-2021 09:13

"Intensief en intens coachingstraject, waarin Emiel vanuit vele perspectieven je bewustwording stimuleert. Emile draagt daarin ook praktische… alles lezen - 05-05-2021 09:13

Emiel Egging
Emiel Egging
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams
8,8

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.