Leer in 3 uur gitaar spelen!

Type product

Leer in 3 uur gitaar spelen!

Studdy
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 77 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Leer in 3 uur gitaar spelen! gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Leer in 3 uur gitaar spelen! los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De le…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Met Studdy gaat er een wereld vol inspiratie, kennis en plezier voor je open!

Volg de online cursus Leer in 3 uur gitaar spelen! gemakkelijk via Studdy! Studdy is dé online leeromgeving vol kennis, plezier en continue groei. Kies deze optie om (enkel deze) cursus Leer in 3 uur gitaar spelen! los te volgen op Studdy. Toegang tot de cursus is standaard 1 jaar en je ontvangt een certificaat na afronding. Kun je niet kiezen of wil je meerdere cursussen volgen? Zoek dan op de term "all you can learn" via de zoekbalk. Met all you can learn krijg je 1 jaar lang toegang tot alles op Studdy en ben je vrij om te leren wat én hoeveel je wilt! In totaal biedt Studdy namelijk ruim 1000+ cursussen, luisterboeken en e-boeken over diverse persoonlijke- en zakelijke onderwerpen. De leeromgeving van Studdy is op elk moment beschikbaar. Dat betekent dat je kunt inloggen, leren, luisteren en lezen wanneer het jou uitkomt! Via je laptop, telefoon of tablet, vanaf de bank, op vakantie of tijdens het werk.

Mijn naam is Jeen Kroes, ik ben een gitaarleraar uit Nederland en ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan mijn video-gitaarcursus. Ik geef gitaarles sinds mijn zeventiende aan studenten in de leeftijd van zes tot zestig, al deze ervaring heeft me ertoe gebracht om deze beginnerscursus gitaar op te zetten. Deze cursus zal je goed op weg helpen om die rockster te worden die je altijd al wilde zijn met een solide basis!

Doel van de cursus

Je gaat de basis leren voor het spelen van de klassieke zes-snarige gitaar. Hiervoor maken we het onderscheid tussen het “akkoorden pad” en het “enkele noten pad”. Aan het einde van de cursus heb je een beetje van alles geleerd en ben je in staat om jezelf zelfstandig te ontwikkelen op een gebied naar keuze.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je  leert hoe je een gitaar en een plectrum vasthoudt en hoe je een gitaar stemt.

  • Je leert drie akkoorden: A majeur, D majeur en E majeur.

  • Deze akkoorden leer je op meerdere manieren aan te slaan.

  • Je leert ‘Born in the USA’ en ‘Three Little Birds’ te spelen.

  • Je zal weten hoe je andere akkoorden en nummers kan leren van andere bronnen.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Leer in 3 uur gitaar spelen!’ duurt ongeveer 3 uur. De totale studiebelasting bedraagt ook 3 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die wilt beginnen met gitaarspelen, van iedere leeftijdsgroep. Er is geen advies opleidingsniveau.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan je muzikale vaardigheden.

Lesmaterialen

Deze cursus bestaat uit videocolleges.

Opbouw van de cursus

De cursus is opgebouwd uit videofragmenten en tussentijdse toetsvragen.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De cursus ‘Leer in 3 uur gitaar spelen’ wordt tussendoor getoetst.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Gitaar.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.