Hygiëne in de horeca

Type product
Logo van Studdy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Studdy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Studdy is de nieuwe "Netflix" voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Op Studdy heb je onbeperkt toegang tot 500+ online trainingen, assessments en media zoals het FD, de Volkskrant en het AD voor slechts €179,50 per jaar. 

Studdy | Leren wat je leuk vindt!

Op Studdy heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts €179,50 per jaar.

Bij het bereiden van en werken met eten is hygiëne erg belangrijk. Jij bent verantwoordelijk voor de gezondheid van je gasten! Wanneer je in de horeca aan de slag gaat heb je hier dus dagelijks mee te maken. In deze module leer jij hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten niet ziek worden door bedorven voedsel en hoe jouw persoonlijke hygíëne bijdraagt aan het welzijn van jouw gasten en de uitstraling van het horecabedrijf.
 

Hoofdstuk 1: HACCP/ Hygiënecode

De HACCP is een van de vele regels en wetten waar je in de horeca mee te maken krijgt.

Hoofdstuk 2: Voedselveiligheid

Bij…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Horeca, Klantgerichtheid, Eventmanagement, Ondernemen en Sociale Hygiene.

Studdy is de nieuwe "Netflix" voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Op Studdy heb je onbeperkt toegang tot 500+ online trainingen, assessments en media zoals het FD, de Volkskrant en het AD voor slechts €179,50 per jaar. 

Studdy | Leren wat je leuk vindt!

Op Studdy heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts €179,50 per jaar.

Bij het bereiden van en werken met eten is hygiëne erg belangrijk. Jij bent verantwoordelijk voor de gezondheid van je gasten! Wanneer je in de horeca aan de slag gaat heb je hier dus dagelijks mee te maken. In deze module leer jij hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten niet ziek worden door bedorven voedsel en hoe jouw persoonlijke hygíëne bijdraagt aan het welzijn van jouw gasten en de uitstraling van het horecabedrijf.
 

Hoofdstuk 1: HACCP/ Hygiënecode

De HACCP is een van de vele regels en wetten waar je in de horeca mee te maken krijgt.

Hoofdstuk 2: Voedselveiligheid

Bij bedrijfshygiëne gaat het om de verzorging van de werkplek, de materialen en gereedschappen, grondstoffen en producten.

Hoofdstuk 3: Persoonlijke hygiëne

Niet alleen keukenhygiëne is belangrijk in de horeca. Dit geldt ook voor persoonlijke hygiëne.

Duur

De online training “Hygiëne in de horeca” duurt een paar uur. 

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die werkt of wil gaan werken in de horeca. De trainingen zijn een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.

Lesmaterialen

Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Horeca.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.