SEO & Copywriting voor gevorderden

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Martijn Koetsier
Startdatum en plaats
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.107 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam
21 mrt. 2019
Utrecht
14 mei. 2019

Beschrijving

Houd je in je teksten al rekening met SEO, maar weet je ook dat er op dit gebied nog veel te leren valt? Dan vind je in de training SEO & Copywriting voor gevorderden precies de verdieping die je zoekt.

Als copywriter is het beginnen met SEO namelijk niet zo moeilijk. Er is veel informatie over te vinden en trainingen op instapniveau zijn er genoeg. Maar naast de basisprincipes ontdek je daarbij ook dat het SEO-vak complex en veelzijdig is. Dat kan best overweldigend zijn. Vooral de technische kant van het SEO-verhaal weerhoudt tekstschrijvers er vaak van om zich écht te verdiepen in zoekmachineoptimalisatie.  Daarom maak je tijdens deze training uitgebreid kennis met de verschillende special…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Houd je in je teksten al rekening met SEO, maar weet je ook dat er op dit gebied nog veel te leren valt? Dan vind je in de training SEO & Copywriting voor gevorderden precies de verdieping die je zoekt.

Als copywriter is het beginnen met SEO namelijk niet zo moeilijk. Er is veel informatie over te vinden en trainingen op instapniveau zijn er genoeg. Maar naast de basisprincipes ontdek je daarbij ook dat het SEO-vak complex en veelzijdig is. Dat kan best overweldigend zijn. Vooral de technische kant van het SEO-verhaal weerhoudt tekstschrijvers er vaak van om zich écht te verdiepen in zoekmachineoptimalisatie.  Daarom maak je tijdens deze training uitgebreid kennis met de verschillende specialisaties binnen SEO. Met een heldere structuur en praktische oefeningen. Zodat je al die nieuwe kennis direct een plek geeft in je dagelijkse werkzaamheden.

Met welke technische aspecten van je website moet je rekening houden? Hoe spoor je problemen op en breng je nieuwe SEO-kansen in beeld? Wat is tegenwoordig nog een gezonde linkbuilding-strategie en hoe haal je het meeste uit je zoekwoordenanalyse? Het zijn maar een paar van de vele vragen die we tijdens de training SEO & Copywriting voor gevorderden uitgebreid behandelen. Naast verdieping op het gebied van SEO scherpen we ook je copyskills aan met UX Copywriting en ijzersterke contentstrategieën.  

Voor wie bedoeld?

De training SEO & Copywriting voor gevorderden is bedoeld voor copywriters die SEO als een belangrijke aanvulling op hun vak zien. Je weet dat SEO en sterke copy elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist versterken. Je hebt dan ook al een paar jaar ervaring in SEO-Copywriting. Je weet hoe je een eenvoudige zoekwoordenanalyse uitvoert. Ook heb je geen checklist meer nodig om je zoekwoorden op de juiste plekken in je teksten te verwerken. Daarentegen weet je ook dat SEO véél meer is dan dat en dat er nog veel te leren valt. Over techniek bijvoorbeeld, of over linkbuilding. Ook ben je nieuwsgierig naar manieren om je zoekwoordenanalyse creatiever in te steken en beter te structureren. 

Direct rendement 

  • Je frist je SEO-kennis op met actuele ontwikkelingen.
  • Je leert welke technische SEO-aspecten belangrijk zijn.
  • Je gaat praktisch aan de slag met HTML.
  • Je verbetert je zoekwoordenanalyse.
  • Je ontwikkelt linkbuilding-strategieën.
  • Je maakt kennis met UX-Copywriting.

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Martijn Koetsier - Trainer SEO Copywriting
Martijn Koetsier
Trainer SEO Copywriting

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)