Masterclass Communicatie van Innovatie - Virtual Classroom

Masterclass Communicatie van Innovatie - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Je bent werkzaam als marketingmanager of marketingdirecteur, innovatiemanager, productmanager, commercieel manager of commercieel directeur en je wilt je ontwikkelen op de gebieden management, orga...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Commercieel schrijven, Creatief schrijven, Creativiteit, Schrijven en PR (Public Relations) & Voorlichting.

Je bent werkzaam als marketingmanager of marketingdirecteur, innovatiemanager, productmanager, commercieel manager of commercieel directeur en je wilt je ontwikkelen op de gebieden management, orga...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Veel professionals die werken in het vakgebied van innovatie, beamen het belang van communicatie, zowel intern als extern met partners en met klanten. Maar als vakgebied is deze verbinding tussen communicatie en innovatie nog maar zeer beperkt ontwikkeld. Communicatie bij innovatie wordt wel gezien als ‘interne communicatie’ zoals dat belangrijk is in projecten en ‘externe communicatie’ wordt vaak gezien als marketing van nieuwe producten en diensten. Zo wordt innovatie gelijkgeschakeld met andere producten en diensten, terwijl innovatie juist andere vormen van communicatie vereist – communiceren over iets nieuws is werkelijk anders da...In deze Masterclass worden belangrijke communicatiethema’s in relatie tot innovatie behandeld. De Masterclass begint met concepten en perspectieven om het thema communicatie van innovatie te verkennen, en werkt de perspectieve en concepten vervolgens uit in praktijkonderwerpen. De Masterclass wordt afgesloten met een praktijkopdracht in de vorm van een presentatie, waarin je laat zien dat je de stof in de vingers hebt en kunt toepassen voor je eigen organisatie of een klantorganisatie.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Communicatie van Innovatie


o Nieuwe context voor communicatie van innovatie: innovatie als waardecreatie
o Cultuur en communicatie in innovatieprocessen en samenwerking
o Concepten en frames voor communicatie
o Instrumenten zoals metaforen, verhalen, beelden en artefacten
o Communicatie als conversatie
o 4 C’s van conversatiefilosofie: customer experience, conversatie, content en collaboratie
o Immersion, UX workshops en gamification
o Word of mouth en digitale ecosystemen
o Contentmarketing en brand community
o Het nieuwe communicatieplan

4 dagen

Trainingen

SRM-MCCVI|Masterclass Communicatie van Innovatie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.