Masterclass Business Intelligence & Big Data - E-learning

Type product
Startdatum en plaats
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.130 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

E-learning
6 mei. 2020 tot 4 jul. 2020

Beschrijving

Je bent manager of professional en je werkt op het snijvlak van business en IT. Je hebt te maken met het neerzetten van BI in de organisatie. Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Werk je als manager, adviseur of professional op het snijvlak van business en IT? Dan is de Masterclass Business Intelligence Big Data zeer geschikt voor jou. Je gaat in deze Masterclass, die wij uitvoeren in samenwerking met onze businesspartner NCOI, aan de slag met het ontwikkelen van een samenhangende visie op informatie en kennis binnen jouw organisatie. Je zorgt er zo voor dat uit grote hoeveelheden beschikbare data de juiste informatie wordt gehaald. Hiermee ben je zeer waardevol voor jouw organi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business intelligence, Big Data, Datawarehouse, Businessarchitectuur en BiSL Foundation.

Je bent manager of professional en je werkt op het snijvlak van business en IT. Je hebt te maken met het neerzetten van BI in de organisatie. Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Werk je als manager, adviseur of professional op het snijvlak van business en IT? Dan is de Masterclass Business Intelligence Big Data zeer geschikt voor jou. Je gaat in deze Masterclass, die wij uitvoeren in samenwerking met onze businesspartner NCOI, aan de slag met het ontwikkelen van een samenhangende visie op informatie en kennis binnen jouw organisatie. Je zorgt er zo voor dat uit grote hoeveelheden beschikbare data de juiste informatie wordt gehaald. Hiermee ben je zeer waardevol voor jouw organisatie.


Je sluit de Masterclass af met een praktijkopdracht voor je eigen organisatie. Zo heb je een concreet en toepasbaar plan voor jouw organisatie en een eindopdracht op basis waarvan je het diploma ‘Masterclass Business Intelligence & Big Data’ van onze businesspartner NCOI in ontvangst neemt.

Je besteedt aandacht aan alle relevante thema’s op het vlak van BI en big data. Welke prestatiemaatstaven hebben de grootste impact op de strategie en doelstellingen van jouw organisatie? Welke mensen en processen hebben de grootste impact op het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen? Hoe kunnen we de kennis in de organisatie beter benutten en nieuwe kennis ontwikkelen? Aan deze thema’s besteed je ruimschoots aandacht. Het programma wordt verzorgd door topprofessionals die midden in de praktijk staan. Aan het einde van het programma combineer je de verschillende praktijkopdrachten in een eindopdracht. Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de studie heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Business intelligence

o Begrippen en ontwikkelingen
o Vakgebied; de intelligente organisatie
o Kennis als driver voor innovatie
o Alignment tussen kennismanagement en BI en de strategie van de organisatie
o Analytische tools als OLAP en datamining
o Visualisatie en analyse van de gegevens
o BI-tools en toepassingen
o Van market en competitieve intelligence tot corporate performancemanagement
o Projectstrategie; portfolio en stakeholder

Big data

o Big data, business intelligence en datawarehousing
o Data, big data en de rol binnen IT
o Big-data-analytics
o Prototyperen met big data en data-analyse
o Big data en security

De Masterclass Business Intelligence & Big Data duurt 3 maanden. Het programma wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagvariant heeft 4 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondvariant heeft 8 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt deze Masterclass ook via e-learning volgen met contact en begeleiding op afstand.

Masterdeelprogramma

SRM-MSBIBD5|Masterclass Business Intelligence & Big Data

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.