Conversion Optimization Advanced - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Conversion Optimization Advanced - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
15 dec. 2023 tot 19 jan. 2024

Beschrijving

Je bent online marketing- of communicatieprofessional en wilt meer uit je website of app halen. Je wilt je vaardigheden op het gebied van CRO verbeteren tot expertniveau.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning moc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leerplicht, Jeugdzorg, Opsporing en BOA Buitengewoon Opsporings Ambtenaar.

Je bent online marketing- of communicatieprofessional en wilt meer uit je website of app halen. Je wilt je vaardigheden op het gebied van CRO verbeteren tot expertniveau.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Tijdens deze training Conversion Optimization Advanced van SRM leer je hoe je met analyses en optimalisatie hogere conversies genereert. Zo verdiep jij je in funneloptimalisatie en leer je werken met onder meer klikgedrag en A/B-tests. Door het continue proces van plannen, implementeren, evalueren en analyseren weet jij je content steeds beter op de wens van je doelgroep te laten aansluiten. Zo zorg jij voor hogere conversies.


Na afloop ontvang je het officiële certificaat 'Conversion Optimization Advanced' van SRM.

Met deze training maak je de verdiepingsslag op het gebied van conversieoptimalisatie. Je ontwikkelt diepgaande vaardigheden die je direct kunt toepassen in je werk. Je leert alles over het opzetten en onderhouden van een succesvol conversieoptimalisatieprogramma in je organisatie. Ook ga je tijdens de training op praktijkgerichte wijze aan de slag met de vormgeving en inhoud van je website en app. Je wordt meegenomen in de relevante tools voor CRO en krijgt inzicht in de relevante KPI's en data-analyses. Na afloop van deze training boek je nog betere resultaten met conversieoptimalisatie in je organisatie, wat zorgt voor een betere ROI op je online marketinginspanningen.

In deze training ontdek je welke rol CRO kan vervullen binnen de online marketingstrategie en leer je een effectief programma opzetten. Hierbij maak je gebruik van KPI's en meetpunten. Je leert hoe je resultaten kunt meten en analyseren en kunt op basis van hun gedrag je bezoekers effectiever sturen richting conversie.
De volgende onderwerpen komen aan bod:

Conversieoptimalisatie


o Mogelijkheden en valkuilen van CRO
o De rol van Conversion Rate Optimization (CRO) binnen het strategisch perspectief
o Verschil tussen B2B- en B2C-optimalisatie
o Het opzetten van een CRO-programma

CRO-methodieken


o Landingspagina's optimaliseren versus funneloptimalisatie
o Optimaliseren door middel van A/B-testing en multivariate testing
o CRO-piramide
o Expertreviews en usabilityonderzoek
o Optimaliseren voor mobiel gebruik
o Online persuasion

CRO tools en data


o Tools voor CRO
o Juiste KPI's gebruiken
o Meetpunten identificeren voor verbetering van de customer journey
o Usability
o Analyseren van webdata en testresultaten

3 dagen

Trainingen

SRM-COOPA|Conversion Optimization Advanced

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.