HACCP Horeca

Type product

HACCP Horeca

SQA-T
Logo van SQA-T
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 SQA-T heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Het is wettelijk verplicht voor iedereen die voedsel bereidt, behandelt, verwerkt en/of verkoopt om een training te volgen op het gebied van voedselveiligheid. Met onze Training HACCP voor de horeca voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inhoud van 'de Hygiënecode voor de Horeca'. 

Tot slot wordt te training afgesloten met een HACCP toets. Wanneer de deelnemer slaagt voor de toets, ontvangt hij/zij direct het HACCP Certificaat. Hiermee kan ook bewezen worden dat u of uw medewerker een training gevolgd heeft en daarmee aan de wettelijke verplichting voldoet. 

Bij het volgen van onze online training HACCP voor de horeca leer je hoe je met be…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Horeca, Voedingsdeskundige, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

Het is wettelijk verplicht voor iedereen die voedsel bereidt, behandelt, verwerkt en/of verkoopt om een training te volgen op het gebied van voedselveiligheid. Met onze Training HACCP voor de horeca voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van inhoud van 'de Hygiënecode voor de Horeca'. 

Tot slot wordt te training afgesloten met een HACCP toets. Wanneer de deelnemer slaagt voor de toets, ontvangt hij/zij direct het HACCP Certificaat. Hiermee kan ook bewezen worden dat u of uw medewerker een training gevolgd heeft en daarmee aan de wettelijke verplichting voldoet. 

Bij het volgen van onze online training HACCP voor de horeca leer je hoe je met bederfelijke eet- en drinkwaren om moet gaan en hoe je de verplichte Hygiënecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hygiënecode
  • Bedrijfsbeleid
  • Persoonlijke hygiëne
  • Schoonmaak
  • Temperatuurbeheersing
  • Kruisbesmetting
  • Ongediertebestrijding
  • Inkoop, ontvangst, opslag van producten
  • Bereiding van producten
  • Presenteren

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HACCP en Horeca.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.