Praktijktraining: Werken met de Asfaltafwerkmachine

Tijdsduur

Praktijktraining: Werken met de Asfaltafwerkmachine

SOMA Bedrijfsopleidingen
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 125 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Investeren in medewerkers is investeren in uw bedrijf en het betaalt zich terug. Scholen van uw medewerkers werkt. De asfaltwegenbouw is voortdurend in ontwikkeling. Een zorgvuldig geasfalteerd wegdek van goede kwaliteit is van levensbelang. Binnen de wegenbouw zijn veel vakmannen werkzaam. Het is dan ook belangrijk om deze vakmannen van de juiste praktijkgerichte scholing te voorzien. In deze cursus staat het werken als machinist asfaltafwerkmachine centraal. De docent gaat in gesprek over het vak, de veiligheid en bovendien beoordeelt hij de werkwijze. Waar aan gewerkt wordt is de kennis en vaardigheden in relatie tot het werken met collega's en de ARBO wetgeving. Deze praktijktraining is …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Wegenbouw, Transport, Bouw, Veilig werken langs de weg en Beton.

Investeren in medewerkers is investeren in uw bedrijf en het betaalt zich terug. Scholen van uw medewerkers werkt. De asfaltwegenbouw is voortdurend in ontwikkeling. Een zorgvuldig geasfalteerd wegdek van goede kwaliteit is van levensbelang. Binnen de wegenbouw zijn veel vakmannen werkzaam. Het is dan ook belangrijk om deze vakmannen van de juiste praktijkgerichte scholing te voorzien. In deze cursus staat het werken als machinist asfaltafwerkmachine centraal. De docent gaat in gesprek over het vak, de veiligheid en bovendien beoordeelt hij de werkwijze. Waar aan gewerkt wordt is de kennis en vaardigheden in relatie tot het werken met collega's en de ARBO wetgeving. Deze praktijktraining is er ook in de varianten "Praktijktraining: werken met de balk" en "Praktijktraining: werken met de wals".

Voor wie?

Ervaren machinisten die willen bijscholen en op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Toelatingeisen

Geen.

Inhoud

Praktijktraining asfaltafwerkmachine

 • Onderhoud
  We behandelen dagelijks onderhoud en controles aan de asfaltafwerkmachine.
 • Werken met de asfaltafwerkmachine
  In deze drie dagen kun je werken aan machinebeheersing van de asfaltafwerkmachine en leer je samenwerken met de balkman.
 • Plan van aanpak
  In deze drie dagen behandelen we ook hoe en waar te beginnen en waarom!
 • Gebruik van hulpmiddelen
  Gebruik van stuurlijnen, kantijzers en automaten.

Ze leren hoe asfalteerwerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het aanbrengen van een asfaltlaag op verharde ondergrond of aardebaan en het asfalteren van een (bocht in een) rechte weg onder verkanting of met dakprofiel

Resultaat

Na de cursus ontvangt de cursist een bewijs van deelname.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Wegenbouw.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.