Jaartraining 'Oplossingsgericht werken'

Niveau
Tijdsduur
Logo van Solvitas

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Solvitas biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Is het Oplossingsgericht werken wat weggezakt? Of heb je erover gehoord en ben je enthousiast?

Meld je aan voor de Jaartraining Oplossingsgericht Coachen & Werken!

Na het volgen van een workshop of training op het gebied van Oplossingsgericht werken, ben je enthousiast. Je past het toe en het werkt! Je gesprekken verlopen prettiger en sneller en het lukt je steeds beter om aan te sluiten bij de ander…. ….. maar na een tijdje zakt het weg. Het is makkelijk om weer te werken zoals je altijd al deed. Je hoort jezelf advies geven, of misschien loop je vast in gesprekken. Wellicht vraag je je ook af of en hoe je deze methode kunt toepassen in relatie tot anderen, zoals je collega’s of je leidingg…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Is het Oplossingsgericht werken wat weggezakt? Of heb je erover gehoord en ben je enthousiast?

Meld je aan voor de Jaartraining Oplossingsgericht Coachen & Werken!

Na het volgen van een workshop of training op het gebied van Oplossingsgericht werken, ben je enthousiast. Je past het toe en het werkt! Je gesprekken verlopen prettiger en sneller en het lukt je steeds beter om aan te sluiten bij de ander…. ….. maar na een tijdje zakt het weg. Het is makkelijk om weer te werken zoals je altijd al deed. Je hoort jezelf advies geven, of misschien loop je vast in gesprekken. Wellicht vraag je je ook af of en hoe je deze methode kunt toepassen in relatie tot anderen, zoals je collega’s of je leidinggevende. Herkenbaar? Dan is de jaartraining van Solvitas iets voor jou!

De jaartraining bestaat uit:

• 10 dagen training door absolute toptrainers (zie programma), inclusief luxe lunch. De training vindt plaats op loopafstand van station Utrecht CS • Maandelijks lesmateriaal, dat door de trainers wordt verzorgd, aangevuld met literatuur (deels inbegrepen, deels aanbevolen) • Tussentijdse opdrachten die het leereffect van de training vergroten • Coaching via e-mail, skype of telefoon, die je zal helpen je persoonlijke doelen te bewerkstelligen
De kosten voor het gehele traject bedragen € 3370,-. Er wordt geen btw in rekening gebracht. Een jaar intensief trainen en coachen leidt ertoe dat je wordt ondergedompeld in de Oplossingsgerichte methodiek. Daarna kún je niet anders meer!

Over Solvitas

Solvitas is opgericht door Irene Lansdaal vanuit een enorme passie voor het Oplossingsgericht werken. ‘In gesprekken gaat veel tijd verloren met het praten over problemen. Mijn ervaring is dat dit anders kan. Door de aandacht te verleggen naar de gewenste situatie merk je dat de ander enthousiast wordt: dáár wil ik heen! Deze manier van werken is prettiger en bovendien veel effectiever. In mijn opleiding heb ik het voorrecht gehad te zijn getraind door de besten uit het vak. Dit gun ik iedereen. Daarom ben ik deze opleiding gestart!’

Voor wie is de jaartraining?

De jaartraining bij Solvitas is direct van waarde als je gesprekken voert op het werk waarbij je iemand begeleidt of coacht. Ook komt beïnvloeden en adviseren aan de orde. De jaartraining wordt gevolgd door o.a. studiebegeleiders, docenten, HR professionals, adviseurs, maatschappelijk werkers, coaches en trainers. NB : Ben je leidinggevende? Kies er dan voor om (eerst) onze open training speciaal voor leidinggevenden te volgen!

De jaartraining bij Solvitas is dé training in Nederland voor toepassing van de Oplossingsgerichte methodiek op het werk, nadrukkelijk voor mensen die geen therapeut zijn. De training is bovendien uniek omdat je getraind wordt door een variëteit aan toptrainers in het Oplossingsgericht werken.

Niveau van de training: HBO niveau. De jaartraining staat open voor iedereen die al een workshop op training in het Oplossingsgericht werken heeft gehad, of voorafgaand aan de jaartraining de kennismakingsworkshop gaat volgen (zie blz 1). De totale studiebelasting, inclusief de trainingen, opdrachten en coaching bedraagt ongeveer 75 uur.

Wat is het effect van de jaartraining? • Je advies wordt vaker opgevolgd, ook bij weerstand • Ook met iemand die veel klaagt kun je effectief het gesprek voeren • In coachende gesprekken help je iemand makkelijker en sneller • Je gesprekspartners vinden het nog prettiger en nuttiger om met jou te werken • Je staat sterk in lastige gesprekssituaties omdat je een andere ‘route’ kent om in gesprekken tot oplossingen te komen
Dit kun je doordat:
- Je de Oplossingsgerichte methode leert, en de verschillen ervaart in vergelijking met andere methoden; - Je oefent met de verschillende toepassingen van het Oplossingsgericht werken: coachen, adviseren en beïnvloeden; - Je jezelf de Oplossingsgerichte basishouding eigen maakt en de Oplossingsgerichte technieken hebt geoefend en kunt toepassen.

Solvitas is opgericht door Irene Lansdaal vanuit een enorme passie voor het oplossingsgericht werken. ‘In gesprekken gaat veel tijd verloren met het praten over problemen. Mijn ervaring is dat dit anders kan. Door de aandacht te verleggen naar de gewenste situatie merk je dat de ander enthousiast wordt: dáár wil ik heen! Deze manier van werken is prettiger en bovendien veel effectiever.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.