Allergenen Training

Tijdsduur
Logo van Sociale-Hygiene.nl

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Sociale-Hygiene.nl biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Hoe kun je ervoor zorgen dat binnen je horecabedrijf adequate kennis paraat is om de vragen van je gasten over allergenen te beantwoorden? Door je medewerkers hierin te trainen, kun je erop vertrouwen dat zij goed zijn toegerust om gasten de gevraagde informatie te geven.

Volg daarom nu de Allergenen Training!

Tijdens deze training leren de deelnemers wat een voedselallergie is, welke verschillende allergenen er zijn en hoe een besmetting voorkomen kan worden. Zo worden medewerkers zich bewust van de gevaren van allergenen en zijn ze goed voorbereid op vragen van gasten.
De training wordt afgesloten met een toets bestaande uit 30 meerkeuzevragen. Wanneer hier een voldoende voor behaald is …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Allergenen, Voedingsdeskundige, Voedselveiligheid, HACCP en Orthomoleculaire Voedingsleer.

Hoe kun je ervoor zorgen dat binnen je horecabedrijf adequate kennis paraat is om de vragen van je gasten over allergenen te beantwoorden? Door je medewerkers hierin te trainen, kun je erop vertrouwen dat zij goed zijn toegerust om gasten de gevraagde informatie te geven.

Volg daarom nu de Allergenen Training!

Tijdens deze training leren de deelnemers wat een voedselallergie is, welke verschillende allergenen er zijn en hoe een besmetting voorkomen kan worden. Zo worden medewerkers zich bewust van de gevaren van allergenen en zijn ze goed voorbereid op vragen van gasten.
De training wordt afgesloten met een toets bestaande uit 30 meerkeuzevragen. Wanneer hier een voldoende voor behaald is dan ontvang je direct het Certificaat van Deelname en hiermee voldoe je aan de wettelijke eis om je gasten te kunnen voorzien van de juiste informatie betreffende de 14 Allergenen.

Cursusonderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Allergenen en de wet
  • Voedselallergie
  • Verplichte allergenen
  • Receptuur
  • Ingrediënten
  • Etikettering
  • Allergenenbeleid
  • Schoonmaken
  • Kruisbesmetting
  • Allergenen formulieren
  • NVWA controles
  • Communicatie gasten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Allergenen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.