BiSL® Next

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

BiSL® Next

SignOn ICT Trainingen+ B.V.
Logo van SignOn ICT Trainingen+ B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 SignOn ICT Trainingen+ B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 1.090 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #2 in Automatisering & ICT/IT en #3 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #2 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #1 in Automatisering & ICT/IT.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeNieuwegein / Taal: NL
17 okt. 2024 tot 18 okt. 2024
Toon rooster
event 17 oktober 2024, 09:00-16:30, Nieuwegein / Taal: NL
event 18 oktober 2024, 09:00-16:30, Nieuwegein / Taal: NL
computer Online: Online hybride training (combi op locatie en online) / Taal: NL
17 okt. 2024 tot 18 okt. 2024
Toon rooster
event 17 oktober 2024, 09:00-16:30, Online hybride training (combi op locatie en online) / Taal: NL
event 18 oktober 2024, 09:00-16:30, Online hybride training (combi op locatie en online) / Taal: NL

Beschrijving

SignOn ICT Trainingen+ verzorgt al ruim 21 jaar ICT trainingen en consultancy in heel Nederland.

 • Beste ICT Opleider van Nederland 2017, 2018, 2020, 2021 en 2023
 • Hoge opleiderscore 9.4/10
 • Microsoft Partner Silver Data Analytics
 • CEDEO gecertificeerd
 • PE- erkend
 • Cursuslocaties van topkwaliteit
 • Klassikaal op locatie | Klassikaal online | In-company / Maatwerk | Individeel | E-Learning
 • Unieke switchgarantie
 • Unieke nazorg en consultancy 

BiSL® Next Training

BiSL® Next beschrijft het framework van de nieuwe generatie van BiSL®. BiSL® Next is een public domain standaard voor business informatie management. Met leidende principes, good practices en praktische templates. Het biedt een leidraad voor digitaal geëngageerde business leiders en degenen die met hen samenwerken. Met het uiteindelijke doel om bedrijfsprestaties te verbeteren door beter gebruik van informatie en technologie. Twaalf elementen (vier drivers, vier domains en vier perspectives) vormen de basis van BiSL® Next. Deze komen uiteraard aanbod in deze 2-daagse training. Daarnaast is deze training een goede voorbereiding op het examen: 'EXIN Business Information Man…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BiSL Next, BiSL Foundation, BiSL, Netwerken (IT) en Netwerkmanagement / Netwerkbeheer.

SignOn ICT Trainingen+ verzorgt al ruim 21 jaar ICT trainingen en consultancy in heel Nederland.

 • Beste ICT Opleider van Nederland 2017, 2018, 2020, 2021 en 2023
 • Hoge opleiderscore 9.4/10
 • Microsoft Partner Silver Data Analytics
 • CEDEO gecertificeerd
 • PE- erkend
 • Cursuslocaties van topkwaliteit
 • Klassikaal op locatie | Klassikaal online | In-company / Maatwerk | Individeel | E-Learning
 • Unieke switchgarantie
 • Unieke nazorg en consultancy 

BiSL® Next Training

BiSL® Next beschrijft het framework van de nieuwe generatie van BiSL®. BiSL® Next is een public domain standaard voor business informatie management. Met leidende principes, good practices en praktische templates. Het biedt een leidraad voor digitaal geëngageerde business leiders en degenen die met hen samenwerken. Met het uiteindelijke doel om bedrijfsprestaties te verbeteren door beter gebruik van informatie en technologie. Twaalf elementen (vier drivers, vier domains en vier perspectives) vormen de basis van BiSL® Next. Deze komen uiteraard aanbod in deze 2-daagse training. Daarnaast is deze training een goede voorbereiding op het examen: 'EXIN Business Information Management Foundation with reference to BISL NEXT'. Dit examen kan aan het einde van de 2e cursusdag worden afgenomen.

Voor wie?

Deze BiSL® Next Training is geschikt voor: Business managers, Business Informatie Managers, Business analisten, CIO’s en Consultants. Maar ook voor professionals die een belangrijke rol hebben in beheer en de ontwikkeling van IT vanuit businessperspectief. Zoals key users, product owners en projectmanagers.

Wat levert deze BiSL® Next Training jou op?

Na het volgen van deze training heb je handvatten om BiSL Next in de praktijk toe te passen. En om je organisatie en je dagelijks werk op een hoger plan te brengen.

Taal

Deze training wordt in het Nederlands en Engels gegeven.

Lesmateriaal

Je ontvangt “BiSL® Next” lesmateriaal.

Examen upgrade

Deze BiSL® Next training is een goede voorbereiding op het online examen: 'EXIN Business Information Management Foundation with reference to BISL NEXT'. Wanneer je je inschrijft voor deze training krijg je de mogelijkheid om een examenvoucher voor dit examen te bestellen. Dit examen is echter niet verplicht. Het examen wordt aan het einde van de laatste cursusdag afgenomen. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Loyaliteitskorting

Wij zijn blij met jou als loyale cursist. Daarom ontvang je op al onze trainingen 5% loyaliteitskorting op je factuur, wanneer je inschrijft voor een volgende training. Bekijk ook onze andere BiSL trainingen.     Application Services Library ASL ® is een geregistreerd merk van de ASL BiSL Foundation. BiSL® is een geregistreerd merk van de ASL BiSL Foundation  

Lesprogramma

 • BiSL® Next model
  – de drivers: Need, Value, Mission en Capability
  – de domains: Governance, Strategy, Improvement en Operation en
  – de perspectives: Business, Data, Service en Technology.
 • Domeinen Improvement en Operation, inclusief de activiteiten en producten.
 • Aansluiting van BiSL® Next met agile/scrum en DevOps.

Lesmethodes

Kies de lesmethode die het best bij je past. Deze training kun je op de volgende manieren volgen:

 • Klassikaal op locatie

  Deze training wordt gegeven op verschillende trainingslocaties in Nederland. Net als bij de Virtual Classroom training zijn er medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Volledig verzorgd, inclusief uitgebreide lunch. Handig! Wil je na je inschrijving toch wisselen van lesmethode? Maak dan gebruik van onze SwitchGarantie. Je kunt dan gratis, tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus, wisselen van lesmethode voor diezelfde training.
 • Klassikaal online

  Deze online training volg je vanaf kantoor of vanuit huis. Je hebt direct contact met de trainer en andere deelnemers. De trainer begeleidt je bij eventuele vragen en kan indien nodig op jouw scherm meekijken. Deze online training vindt plaats via Microsoft Teams, dit kun je gratis gebruiken. Je ontvangt voorafgaand aan de training uitleg hoe dit te gebruiken. Handig! Wil je na je inschrijving toch wisselen van lesmethode? Maak dan gebruik van onze SwitchGarantie. Je kunt dan gratis, tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus, wisselen van lesmethode.
 • In-company / Maatwerk

  In een op maat gemaakte training wordt alleen datgene behandeld dat relevant is voor jouw werksituatie en/of bedrijf. Dit maakt deze training zeer effectief. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting wel oplopen tot 50% t.o.v. de Klassikale Training. Meer info of scherpe offerte aanvragen.

Microsoft Partner – Silver Data Analytics

SignOn bezit de status Microsoft Partner – Silver Data Analytics en toont daarmee aan dat de kennis, vaardigheden en prestaties van een bijzonder hoog niveau zijn. We laten hiermee zien volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken over Microsoft Power BI en Big Data.

Microsoft Certified Trainers

Onze Microsoft Certified Trainers (MCT) zijn experts in hun vakgebied en gecertificeerd volgens de voorwaarden van Microsoft. Naast het geven van trainingen werken ze ook in projecten en kennen als geen ander de dagelijkse praktijk. Daardoor weten zij waar cursisten dagelijks mee te maken krijgen en tegen aan kunnen lopen. Zij gebruiken hun praktijkervaring ter verrijking van de theorie in de klas.

Cedeo erkenning: wat betekent dit voor u?

Cedeo is een begrip als het gaat om opleidingen. Er zijn circa 300 Cedeo-erkende instituten in Nederland. Met een keuze voor een Cedeo-erkende leverancier weet u daarom zeker dat u een keuze maakt voor één van de betere opleidingsinstituten.

SignOn en het UWV

SignOn ICT Trainingen+ is erkend scholingspartner van het UWV. SignOn ICT Trainingen+ is één van de weinige ICT opleidingen organisaties die door het UWV erkend is om opleidingen te verzorgen om mensen weer te helpen bij het terugkeren in het arbeidsproces.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: BiSL Next.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met SignOn ICT Trainingen+ B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.