Beslag- en executierecht*, Burgerlijk (Proces)recht en contracten

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Beslag- en executierecht*, Burgerlijk (Proces)recht en contracten

Sdu Opleidingen & Events
Logo van Sdu Opleidingen & Events
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Sdu Opleidingen & Events heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeBreukelen
23 sep. 2024

Beschrijving

Beslag- en executierecht is lastige materie. De meesten, zowel juristen als niet-juristen, denken te weten wat wel en wat niet kan en hoe een beslagproces moet lopen, maar schijn bedriegt. Niet alles is zomaar geoorloofd en mag in werking worden gezet. Daarbij komt maar al te vaak voor dat met (snelle) tegenmaatregelen een opgelegd beslag terstond kan worden opgeheven wat een zaak nodeloos lang en ingewikkeld maakt. Wanneer en hoe leg je op de juiste manier beslag op geld en goederen? Welke tegenmaatregelen kun je verwachten? En welke stappen en processen moet je doorlopen om jouw beslag uiteindelijk succesvol ten uitvoer te brengen? Om je cliënt succesvol te adviseren en bij te staan is het…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Beslag- en executierecht is lastige materie. De meesten, zowel juristen als niet-juristen, denken te weten wat wel en wat niet kan en hoe een beslagproces moet lopen, maar schijn bedriegt. Niet alles is zomaar geoorloofd en mag in werking worden gezet. Daarbij komt maar al te vaak voor dat met (snelle) tegenmaatregelen een opgelegd beslag terstond kan worden opgeheven wat een zaak nodeloos lang en ingewikkeld maakt. Wanneer en hoe leg je op de juiste manier beslag op geld en goederen? Welke tegenmaatregelen kun je verwachten? En welke stappen en processen moet je doorlopen om jouw beslag uiteindelijk succesvol ten uitvoer te brengen? Om je cliënt succesvol te adviseren en bij te staan is het van groot belang om goed op de hoogte te zijn van alle aspecten rondom beslag en executie.

Tijdens deze cursus leer je van experts in het vak, een zeer ervaren rechter en advocaat, alle ins en outs van het beslag- en executierecht en met name de do’s and dont’s. Je krijgt een compleet en duidelijk overzicht van alle (on)mogelijkheden bij beslaglegging en de executie daarvan. De opgedane kennis kun je de volgende dag meteen toepassen in de praktijk.

Op de cursusdag ontvang je uitgave Beslag- en Executierecht in de (dagelijkse) praktijk (t.w.v. € 60,44) van mr. H.A. Stein. 

Bestemd voor: Advocaten en juristen. Ook interessant voor gerechtsdeurwaarders en incasso-medewerkers.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.