Tekst werkt

Aantal pagina's:
Formaat:

Tekst werkt

Scoren met woorden
Logo van Scoren met woorden

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Tekst werkt is het handboek voor teksten binnen recruitment en hr. Veel van de >1.250 mensen die dit boek al hebben besteld zeggen: 't is wel een dik boek. Dat klopt. Ik heb alle 392 pagina’s volgepropt met praktische tips en slimme schrijftechnieken. Natuurlijk gaan die over de vacaturetekst, want dat is het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie. Maar ook over het schrijven van slimme InMails, prikkelende social mediaberichten en alle andere teksten binnen recruitment en hr. Niet wollig omschreven. Wel lekker leesvoer en direct toepasbaar. En 1 voordeel: je hoeft al die 392 pagina's niet per se van a tot z te lezen. Je kan ook gewoon bladeren naar dat ene hoofdstuk waarin het o…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Recruitment, Human Resource Management (HRM), Engels, Onboarding en Arbeidsrecht.

Tekst werkt is het handboek voor teksten binnen recruitment en hr. Veel van de >1.250 mensen die dit boek al hebben besteld zeggen: 't is wel een dik boek. Dat klopt. Ik heb alle 392 pagina’s volgepropt met praktische tips en slimme schrijftechnieken. Natuurlijk gaan die over de vacaturetekst, want dat is het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie. Maar ook over het schrijven van slimme InMails, prikkelende social mediaberichten en alle andere teksten binnen recruitment en hr. Niet wollig omschreven. Wel lekker leesvoer en direct toepasbaar. En 1 voordeel: je hoeft al die 392 pagina's niet per se van a tot z te lezen. Je kan ook gewoon bladeren naar dat ene hoofdstuk waarin het onderwerp staat waar je alles over wil weten.

 Kies (en lees) dit boek nu en ontdek:

  •  hoe je sneller én slimmer vacatureteksten schrijft.
  •  dat iedereen een kneitergoede tekst kan schrijven.
  •  hoe je de instroom, diversiteit en efficiency beïnvloedt.
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.