PRINCE2 Practitioner 2017 examen

Niveau
Tijdsduur
Logo van Ruysdael
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,0 Ruysdael heeft een gemiddelde beoordeling van 8,0 (uit 13 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Ruysdael biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Voor het PRINCE2® Practitioner 2017 examen is ruime ervaring met projecten een pré en een goede voorbereiding essentieel. Wij adviseren de examenkandidaten minimaal 12 tot 18 uur zelfstudie in acht te nemen in voorbereiding op het examen. De deelnemers aan onze PRINCE2 Practitioner of Fast Track training ontvangen naast de oefenopgaven in de training, een groot aantal oefenexamenvragen (bijv. dmv toegang tot onze e-learning omgeving) waarmee zij zich kunnen voorbereiden op het examen. In de voorbereiding op het examen kunnen de examenkandidaten gebruik maken van de mogelijkheid om, bij voorkeur per e-mail, vragen te stellen en uitleg te vragen aan hun PRINCE2 trainer. De examens worden uitge…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: PRINCE2 Practitioner, PRINCE2, Planning & Planmatig werken, PRINCE2 Foundation en PRINCE2 Agile.

Voor het PRINCE2® Practitioner 2017 examen is ruime ervaring met projecten een pré en een goede voorbereiding essentieel. Wij adviseren de examenkandidaten minimaal 12 tot 18 uur zelfstudie in acht te nemen in voorbereiding op het examen. De deelnemers aan onze PRINCE2 Practitioner of Fast Track training ontvangen naast de oefenopgaven in de training, een groot aantal oefenexamenvragen (bijv. dmv toegang tot onze e-learning omgeving) waarmee zij zich kunnen voorbereiden op het examen. In de voorbereiding op het examen kunnen de examenkandidaten gebruik maken van de mogelijkheid om, bij voorkeur per e-mail, vragen te stellen en uitleg te vragen aan hun PRINCE2 trainer. De examens worden uitgegeven en nagekeken door APMG Benelux. Geslaagde kandidaten ontvangen mail met daarin een link om het officiële PRINCE2 Practitioner certificaat te kunnen downloaden.

Het Practitioner examen mag echter alleen worden afgelegd wanneer het Foundation examen met goed gevolg is afgelegd.

Doelstelling

Het Practitioner examen toetst de kennis van PRINCE2 op Practitioner (expert) niveau.

Doelgroep

Iedereen die bij Ruysdael een PRINCE2 Practitioner of Fast track training heeft gevolgd.

Inhoud examen

Het 2,5 uur durende open boek examen bestaat uit 68 meerkeuzevragen, waarbij de nadruk ligt op het toepassen van de methode. Heb je 38 of meer vragen goed beantwoord, dan ben geslaagd voor het examen. De resultaten van het Practitioner examen worden na minimaal 4 dagen bekend gemaakt via e-mail.

Het examen is in het Nederlands.

Waarom Ruysdael?
Wij trainen professionals, teams en organisaties met maar 1 doel; prestaties die het verschil maken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.