IPMA B, C, D

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Ruysdael
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,0 Ruysdael heeft een gemiddelde beoordeling van 8,0 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
4 sep. 2019 tot 9 okt. 2019
Toon rooster
event 4 september 2019, 09:30-17:00, Dag 1
event 11 september 2019, 09:30-17:00, Dag 2
event 19 september 2019, 09:30-17:00, Dag 3
event 26 september 2019, 09:30-17:00, Dag 4
event 3 oktober 2019, 09:30-17:00, Dag 5
event 9 oktober 2019, 09:30-17:00, Dag 6

Beschrijving

Bent u een ervaren projectmanager en hebt gemerkt dat steeds meer opdrachtgevers IPMA certificering als eis stellen. Deze training biedt u een snelweg naar certificering op B, C of D niveau. U krijgt een overzicht van de volledige theorie en ook de 'soft skills' komen uitgebreid aan bod. U verdiept u kennis en ontwikkeld uw vaardigheden.Deze training bestaat uit 2 dagen PRINCE2 Foundation en 4 dagen PRINCE2 naar IPMA. Optioneel heeft u de mogelijkheid om het PRINCE2 Foundation examen af te leggen. Na de training bent u voorbereid op het IPMA examen.Naast methodische kennis wordt veel kennis opgedaan in technieken en 'soft skills'. Hierdoor zult u beter om kunnen gaan met complexe situaties.I…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: IPMA-B, IPMA PMO, IPMA-C, IPMA-D en Projectmanagement.

Bent u een ervaren projectmanager en hebt gemerkt dat steeds meer opdrachtgevers IPMA certificering als eis stellen. Deze training biedt u een snelweg naar certificering op B, C of D niveau. U krijgt een overzicht van de volledige theorie en ook de 'soft skills' komen uitgebreid aan bod. U verdiept u kennis en ontwikkeld uw vaardigheden.Deze training bestaat uit 2 dagen PRINCE2 Foundation en 4 dagen PRINCE2 naar IPMA. Optioneel heeft u de mogelijkheid om het PRINCE2 Foundation examen af te leggen. Na de training bent u voorbereid op het IPMA examen.Naast methodische kennis wordt veel kennis opgedaan in technieken en 'soft skills'. Hierdoor zult u beter om kunnen gaan met complexe situaties.Indien u al over PRINCE2 kennis beschikt is de IPMA B, C en D Fasttrack een goed alternatief voor u.

De methodiek voorbij

Projectmanagers onderscheiden zich niet alleen door het kennen van een methodiek, maar ook door het tonen van effectief gedrag. Bij IPMA ligt de focus op de ontwikkeling van competenties. De IPMA Competence Baseline (ICB) biedt een set aan competenties die een projectmanager zou moeten beheersen. Deze bevinden zich op het gebied van communicatieve vaardigheden, wet- en regelgeving, werken met teams, onderhandelen, conflicthantering, leiderschap, financieel management en presentatievaardigheden. De beheersing van deze compenties is verdeeld in vier niveau’s:

D: Certified Project Management Associate

C: Certified Project Manager

B: Certified Senior Project Manager

A: Certified Project Director


Certificering bestaat uit een combinatie van theorie, aantoonbare projectervaring en een 360-graden beoordeling. IPMA-certificering is een wereldwijde erkende norm voor kwaliteit van projectmanagers.

Waarom Ruysdael?
Wij trainen professionals, teams en organisaties met maar 1 doel; prestaties die het verschil maken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: IPMA-B.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.