Online Recruitment 3.0 - Trends & Ontwikkelingen (Incompany)

Type product
Tijdsduur
Trainer
JACCO VALKENBURG
Logo van Recruiter University
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Recruiter University heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 94 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

We leven en werken in een tijdperk waarin digitalisering, sociale media en mobiele technologie gemeengoed zijn geworden. Een periode waarin geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen sociale media recruitment en recruitment, want recruitment kan simpelweg niet meer zonder de inzet van sociale media. En een andere disruptie is nabij! Er komt een nieuwe doorbraak aan op het gebied van het beter selecteren van pers…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Recruitment, Online recruitment, Onboarding, Sourcing en Netwerken.

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

We leven en werken in een tijdperk waarin digitalisering, sociale media en mobiele technologie gemeengoed zijn geworden. Een periode waarin geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen sociale media recruitment en recruitment, want recruitment kan simpelweg niet meer zonder de inzet van sociale media. En een andere disruptie is nabij! Er komt een nieuwe doorbraak aan op het gebied van het beter selecteren van personeel; van fingerspitzengefühl van de selecteur naar op data gebaseerde selectie waarin ook video en gamification een steeds grotere rol gaan spelen in de preselectie.

U kunt daar, met behulp van deze presentatie, doelgericht en succesvol naartoe werken. U hoort over data gebaseerde personeelselectie waarin ook video en gamification een steeds grotere rol gaan spelen. Het is zelfs mogelijk om het gehele proces van werving en selectie te automatiseren zonder dat er een mens aan te pas komt!

Recruitment Trends & Ontwikkelingen

Deze presentatie gaat over de allerlaatste trends en ontwikkelingen op het gebied van  recruitment; van arbeidsmarktcommunicatie tot selectie (met AI en chatbots). Hoor alles over...

  • Employer Branding nieuwe stijl
  • Arbeidsmarktcommunicatie anno nu
  • Ontwikkelingen op het gebied van recruitmentsites
  • Trends in wering en recruitment marketing
  • Voorspellend selecteren dankzij e-assessments en gaming
  • Recruitment met sociale media en chatbots
  • Pre-selectie met video
  • Sneller selecteren met hulp van AI en ‘machine learning’
  • Robotisering van het hele selectieproces
  • Employee / Candidate Experience

Tijdens de presentatie is er tevens tijd ingeruimd om specifieke, voor u belangrijke vragen te behandelen en te beantwoorden.

Spreker / Trainer

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 boeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties - zoals Knab, TomTom, Maersk, KPN, Canon e.a. - succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie.

Doelgroep

Deze interactieve presentatie is bedoeld voor leidinggevenden, recruiters, HRM professionals, loopbaancoaches en iedereen die actief is met werving en selectie van personeel.

Boek deze populaire incompany presentatie

Wilt u deze presentatie incompany volgen met uw klanten of de betrokkenen in uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Over Recruiter University

We zijn geen universiteit… Maar wel hét opleidingsinstituut voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie met het grootste aanbod in de Benelux. Sinds 2007 geven onze vakexperts vernieuwende trainingen op dit gebied. Al meer dan 6000 cursisten wilden beter worden in hun vak via ons. CRKBO-geregistreerd en met eigen vakboeken ✅

✅ Sinds 2007 ✅ Topkwaliteit ✅ Ook incompany ✅ Met tevredenheidsgarantie

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
JACCO VALKENBURG - Recruitment Architect / Auteur / Trainer. Oprichter van Recruit2 en Recruiter University.
JACCO VALKENBURG
Recruitment Architect / Auteur / Trainer. Oprichter van Recruit2 en Recruiter University.
8,9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.