Driedaagse retraite van 20-23 okt '22 voor zelfstandig adviseurs en projectmanagers

Tijdsduur
Trainer
Hans Lodders

Driedaagse retraite van 20-23 okt '22 voor zelfstandig adviseurs en projectmanagers

QXote Unipessoal LDA
Logo van QXote Unipessoal LDA

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Afgelopen jaar ben ik neergestreken in de Alentejo, op het landgoed 'Monte dos Três Moinhos' in het rurale zuiden van Portugal, waar mijn vriendin en ik aan een duurzame locatie voor kennisuitwisseling bouwen. Recent heb ik samen met een oud collega van mij van Twynstra Gudde, Dorine Wesel, bedacht om met een klein clubje ervaren zelfstandige adviseurs en (project)managers de tijd te nemen om te reflecteren en te leren. Drie dagen een soort van ‘super intervisie’ olv Dorine en mij. Volgens mij is het belangrijk om zo nu en dan als zelfstandige stil te staan en met vakgenoten te genieten en bij te tanken, en doen we dat eigenlijk te weinig, toch? Het gaat om de periode van 20-23 okt, incl de…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

Afgelopen jaar ben ik neergestreken in de Alentejo, op het landgoed 'Monte dos Três Moinhos' in het rurale zuiden van Portugal, waar mijn vriendin en ik aan een duurzame locatie voor kennisuitwisseling bouwen. Recent heb ik samen met een oud collega van mij van Twynstra Gudde, Dorine Wesel, bedacht om met een klein clubje ervaren zelfstandige adviseurs en (project)managers de tijd te nemen om te reflecteren en te leren. Drie dagen een soort van ‘super intervisie’ olv Dorine en mij. Volgens mij is het belangrijk om zo nu en dan als zelfstandige stil te staan en met vakgenoten te genieten en bij te tanken, en doen we dat eigenlijk te weinig, toch? Het gaat om de periode van 20-23 okt, incl de reis van en naar Faro.

Misschien lijkt het jou wat; 3 dagen op adem komen onder de Portugese zon!

Waarom een retraite voor zelfstandig professionals?

Je hebt veel ervaring (minimaal 10 jaar) en je bent deskundig in je vak. Dat vak speelt zich af op het gebied van advies, het managen van complexe projecten en programma’s, dan wel interim management. Het is een vak dat je geleerd hebt in het bedrijfsleven of een adviesbureau, en in een brede waaier aan diverse opdrachten en ongetwijfeld een aantal professionele trainingen.

En op een goede dag besloot je om voor je zelf te gaan werken als ZZP’er. Je had immers je ervaring, je kennis, je netwerk, en het enige dat nog ontbrak was de vrijheid (en misschien een

directere beloning voor je toegevoegde waarde).
En die stap pakt vooralsnog goed uit; je hebt klus na klus. Je wordt gezien in je vakgebied, je wordt regelmatig teruggevraagd of je opdrachten worden verlengd, je hebt flink wat ‘kilometers op de teller’ en er kan voor je gevoel nog heel wat bij.

Waarom dan deze driedaagse?

Omdat het niet altijd makkelijk is. Alleen is ook maar alleen, en het is soms lastig om echt de tijd te nemen om te reflecteren op een paar persoonlijke ontwikkelvraagstukken.
Die tijd geven we je, samen met twee coaches en vakgenoten waar je wat van kunt leren en die jij ook wat kunt brengen. Op een plek waar je er ook even helemaal uit bent en kunt ‘rechargen’.

Dat alles bieden we graag tijdens deze driedaagse.

Naast onze open inschrijvingen voor professionele retraites voor kleine groepen, bieden we ook 1:1 business coaching aan. In drie of vier dagen flink doorpakken en je businessplan of strategie uitgewerkt. Focussen, in een relaxte omgeving in zuid Portugal!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Hans Lodders
Hans Lodders
Ervaren zelfstandig professional: business coach, adviseur en projectmanager

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met QXote Unipessoal LDA, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.