Laboratorium - Risicogestuurd auditen 2023

Tijdsduur
Trainers
Sascha van de VenAnita te Riet
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Laboratorium - Risicogestuurd auditen 2023

QAducation
Logo van QAducation
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 QAducation heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeHotel Golden Tulip Keyser in Breda
15 nov. 2023
Toon rooster
event 15 november 2023, 09:30-17:00, Hotel Golden Tulip Keyser in Breda, trainingsdag

Beschrijving

Voer je audits uit of laat je audits uitvoeren omdat het nu eenmaal moet of wil je dat het laboratorium er ook iets aan heeft? In deze cursus leer je om als (ervaren) interne auditor risicogestuurd te auditen. Je leert hoe je de kritische punten van een proces in kaart kunt brengen. Waar zitten risico’s, maar ook kansen, wat is het doel van het proces en wat zijn de omstandigheden die invloed hebben op eventuele risico’s. De grondslag van deze cursus is de norm ISO 19011. Door risicogestuurd te auditen krijgt het laboratorium grip op de belangrijkste risico’s en kan hierop de processen optimaliseren. Je leert ook om waarderend te auditen. In deze cursus brengen we de theorie gelijk in de pra…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Laboratoriumtechniek, Scheikunde, Chemie, FMEA (Failure Mode and Effect Analysis) en Onderhoudsmanagement.

Voer je audits uit of laat je audits uitvoeren omdat het nu eenmaal moet of wil je dat het laboratorium er ook iets aan heeft? In deze cursus leer je om als (ervaren) interne auditor risicogestuurd te auditen. Je leert hoe je de kritische punten van een proces in kaart kunt brengen. Waar zitten risico’s, maar ook kansen, wat is het doel van het proces en wat zijn de omstandigheden die invloed hebben op eventuele risico’s. De grondslag van deze cursus is de norm ISO 19011. Door risicogestuurd te auditen krijgt het laboratorium grip op de belangrijkste risico’s en kan hierop de processen optimaliseren. Je leert ook om waarderend te auditen. In deze cursus brengen we de theorie gelijk in de praktijk door middel van workshops.

Jij bent:

(ervaren) interne auditor, kwaliteitscoordinator.

Inhoud

  1. Wat zeggen de normen ISO/IEC 17025:2017, ISO/IEC 17020 en ISO 15189:2012?
  2. Wat levert risicogestuurd auditen op?
  3. Hoe stel je een risicogestuurd auditprogramma op?
  4. Risicogestuurd auditen
  5. Risicogestuurd rapporteren
  6. Kennis en competentie van de auditor
  7. Workshops

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Sascha van de Ven
Sascha van de Ven
QAducation, kwaliteitszorg begrijpelijk en toepasbaar
Anita te Riet
Anita te Riet
Bergenius LABadvies, Quality & analytics

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met QAducation, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.