DISC Basis Certificatie Training

Niveau
Tijdsduur
Logo van Q4 Profiles

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Q4 Profiles biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam

Beschrijving

Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Certificatie

De Basis DISC Certificatie bestaat uit het volgen van de DISC Introductie Training en de Basis DISC Certificatie (genoemde prijs is inclusief de DISC Introductie Training). Deze anderhalve dag training zorgt ervoor dat u gecertificeerd wordt en volledig zelfstandig de Persoonlijke Stijl (DISC) Profielen kunt inzetten. De DISC Introductie Training staat in het teken van de achtergrond en theorie van DISC + het bespreken van uw eigen volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel. Daarnaast krijgt u al basiskennis mee over de vier basis temperamenten (D, I, S en C). Deze DISC Introductie Training is onderdeel van de officiële DISC Ce…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: DISC, Leidinggeven, Communicatieve vaardigheden, Communicatiestijlen en Communicatievaardigheden.

Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Certificatie

De Basis DISC Certificatie bestaat uit het volgen van de DISC Introductie Training en de Basis DISC Certificatie (genoemde prijs is inclusief de DISC Introductie Training). Deze anderhalve dag training zorgt ervoor dat u gecertificeerd wordt en volledig zelfstandig de Persoonlijke Stijl (DISC) Profielen kunt inzetten. De DISC Introductie Training staat in het teken van de achtergrond en theorie van DISC + het bespreken van uw eigen volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel. Daarnaast krijgt u al basiskennis mee over de vier basis temperamenten (D, I, S en C). Deze DISC Introductie Training is onderdeel van de officiële DISC Certificatie Training. De inhoud kunt u ook via Springest vinden.

Na deze halve dag kunt u besluiten om deel te nemen aan deze Basis DISC Certificatie. In deze volle dag training gaan we verder in op de theorie van DISC, de verschillende grafieken en hoe deze te lezen en zorgen we ervoor dat u zelfstandig aan de slag kunt.

Onderwerpen die onder andere worden besproken zijn:

  • Wat zijn de verschillende temperamenten (16 stijlen)?
  • Hoe herken ik de stijlen?
  • Hoe lees ik de grafieken?
  • Hoe interpreteer ik de grafieken?
  • Welke eigenschappen hebben de verschillende stijlen?
  • Hoe zet ik het praktisch in?

We zien dit vooral als start van onze gezamenlijke reis, omdat het na de certificatie pas gaat beginnen. We ondersteunen u met verschillende diensten, kennis, evenementen en de deur staat altijd open.

Consultants en cliënten omschrijven onze profielen als praktisch, laagdrempelig en toegankelijk en beoordelen de training met een 9+!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze opleiding. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: DISC.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Q4 Profiles, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.