Stakeholder Management virtual training

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 392 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
29 nov. 2021
Toon rooster
event 29 november 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1
placeVirtual
10 jan. 2022
Toon rooster
event 10 januari 2022, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1

Beschrijving

De virtuele Stakeholder Management training van Prowareness is bedoeld voor Product Owners die willen leren hoe zij hun stakeholders op een effectievere manier kunnen managen.De eendaagse virtuele Stakeholder Management training is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op het managen van de stakeholders. Tijdens de virtuele training leer je hoe je jouw stakeholders in kaart kunt brengen, weet je welke stakeholdergroepen er zijn, leer je hoe je effectiever met jouw stakeholders kunt samenwerken en hoe je jouw stakeholders effectief kunt managen. De training is het meest waardevol voor deelnemers die de PSF of PSPO training hebben gevolgd. ONDERWERPEN: - In kaart brengen van de stakeholder…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Stakeholdermanagement, PR (Public Relations) & Voorlichting, Bedrijfskunde, Beïnvloeden en Overtuigen.

De virtuele Stakeholder Management training van Prowareness is bedoeld voor Product Owners die willen leren hoe zij hun stakeholders op een effectievere manier kunnen managen.De eendaagse virtuele Stakeholder Management training is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op het managen van de stakeholders. Tijdens de virtuele training leer je hoe je jouw stakeholders in kaart kunt brengen, weet je welke stakeholdergroepen er zijn, leer je hoe je effectiever met jouw stakeholders kunt samenwerken en hoe je jouw stakeholders effectief kunt managen. De training is het meest waardevol voor deelnemers die de PSF of PSPO training hebben gevolgd. ONDERWERPEN: - In kaart brengen van de stakeholders - Jouw mandaat - Stakeholder management strategieën - Effectief stakeholder management CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het succesvol afronden van de training een certificaat als bewijs van deelname.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.