SAFe Lean Portfolio Management

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 255 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
8 dec. 2020 tot 10 dec. 2020
Toon rooster
event 8 december 2020, 09:00-16:30, Dag 1
event 9 december 2020, 09:00-16:30, Dag 2
event 10 december 2020, 09:00-16:30, Dag 3

Beschrijving

De SAFe Lean Portfolio Management training legt de focus op het implementeren van Lean Portfolio Management. Tijdens de training worden tools en technieken behandeld en komen de drie Lean PortfolioDe SAFe Lean Portfolio Management training legt de focus op het implementeren van Lean Portfolio Management. Tijdens de training worden tools en technieken behandeld en komen de drie Lean Portfolio Management functies aan bod: Strategy & Investment Funding, Agile Portfolio Operations en Lean Governance. De training wordt gegeven door de ervaren Agile coaches en -trainers van Prowareness. Het LPM examen is inbegrepen bij deze training. Na afloop van de training en het succesvol afronden van het exam…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SAFe Lean Portfolio Management, Portfoliomanagement, SAFe Agile, Lean en MoP (Management of Portfolios).

De SAFe Lean Portfolio Management training legt de focus op het implementeren van Lean Portfolio Management. Tijdens de training worden tools en technieken behandeld en komen de drie Lean PortfolioDe SAFe Lean Portfolio Management training legt de focus op het implementeren van Lean Portfolio Management. Tijdens de training worden tools en technieken behandeld en komen de drie Lean Portfolio Management functies aan bod: Strategy & Investment Funding, Agile Portfolio Operations en Lean Governance. De training wordt gegeven door de ervaren Agile coaches en -trainers van Prowareness. Het LPM examen is inbegrepen bij deze training. Na afloop van de training en het succesvol afronden van het examen ontvang je van Scaled Agile het SAFe 5 Lean Portfolio Manager (LPM) certificaat.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 40 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.