SAFe DevOps training - SDP

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 365 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
19 apr. 2021 tot 20 apr. 2021
Toon rooster
event 19 april 2021, 09:00-16:30, Amsterdam, Dag 1
event 20 april 2021, 09:00-16:30, Amsterdam, Dag 2
placeDelft
7 jul. 2021 tot 8 jul. 2021
Toon rooster
event 7 juli 2021, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
event 8 juli 2021, 09:00-16:30, Delft, Dag 2
placeUtrecht
27 sep. 2021 tot 28 sep. 2021
Toon rooster
event 27 september 2021, 09:00-16:30, Utrecht, Dag 1
event 28 september 2021, 09:00-16:30, Utrecht, Dag 2

Beschrijving

De tweedaagse SAFe DevOps training is bedoeld voor deelnemers die binnen SAFe context DevOps willen toepassen voor het optimaliseren van de waardestroom.De tweedaagse gecertificeerde en zeer interactieve SAFe DevOps training helpt mensen in technische, niet-technische en leiderschapsrollen samen te werken om hun waardestroom van begin tot eind te optimaliseren. Tijdens de training leer je wat DevOps is, waarom het belangrijk is binnen elke rol en de waarde van het ontwerpen van een Continuous Delivery pipeline die is afgestemd op de organisatie. Na afloop beschik je over de kennis om een succesvol DevOps-initiatief op schaal te maken. ONDERWERPEN: - Introductie van DevOps - In kaart brengen …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: DevOps, SAFe Agile, ASL foundation, Business intelligence en Business-IT Alignment.

De tweedaagse SAFe DevOps training is bedoeld voor deelnemers die binnen SAFe context DevOps willen toepassen voor het optimaliseren van de waardestroom.De tweedaagse gecertificeerde en zeer interactieve SAFe DevOps training helpt mensen in technische, niet-technische en leiderschapsrollen samen te werken om hun waardestroom van begin tot eind te optimaliseren. Tijdens de training leer je wat DevOps is, waarom het belangrijk is binnen elke rol en de waarde van het ontwerpen van een Continuous Delivery pipeline die is afgestemd op de organisatie. Na afloop beschik je over de kennis om een succesvol DevOps-initiatief op schaal te maken. ONDERWERPEN: - Introductie van DevOps - In kaart brengen van de Continuous Delivery pipeline - Afstemming bereiken met behulp van Continuous Exploration - Kwaliteit bouwen met behulp van Continuous Integration - De time-to-market verkorten met behulp van Continuous Deployment - Business value leveren met behulp van Release on Demand CERTIFICERING: Deelnemers krijgen na het succesvol afronden de mogelijkheid om het SDP certificeringsexamen te maken. Zodra dit examen succesvol wordt afgerond, ontvangt de deelnemers het SDP certificaat van Scaled Agile.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.