Continuous Delivery Ecosystem Foundation training - CDEF

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 365 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeNieuwegein
8 mrt. 2021 tot 9 mrt. 2021
Toon rooster
event 8 maart 2021, 09:00-16:30, Nieuwegein, Dag 1
event 9 maart 2021, 09:00-16:30, Nieuwegein, Dag 2
placeDelft
14 jun. 2021 tot 15 jun. 2021
Toon rooster
event 14 juni 2021, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
event 15 juni 2021, 09:00-16:30, Delft, Dag 2

Beschrijving

De Continuous Delivery Ecosystem Foundation-training door DevOn, technische zusterorganisatie van Prowareness, richt zich op DevOps-implementatiepijplijnen en toolchainsDe Continuous Delivery Ecosystem Foundation training van DevOn (technische zuster van Prowareness) richt zich op de architect. Dit is een tool-agnostisch persoon die zich bezighoudt met het ontwerp, de implementatie en het beheer van DevOps-pipelines en toolchains die Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous Testing en Continuous Deployment ondersteunen. Een CD-architect is ook betrokken bij het definiëren of integreren van onderliggende processen, metrieken, API\'s en culturele overwegingen. DOELSTELLINGEN • D…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: IT Architectuur, Software Development / Ontwikkeling, DevOps, Business intelligence en Businessarchitectuur.

De Continuous Delivery Ecosystem Foundation-training door DevOn, technische zusterorganisatie van Prowareness, richt zich op DevOps-implementatiepijplijnen en toolchainsDe Continuous Delivery Ecosystem Foundation training van DevOn (technische zuster van Prowareness) richt zich op de architect. Dit is een tool-agnostisch persoon die zich bezighoudt met het ontwerp, de implementatie en het beheer van DevOps-pipelines en toolchains die Continuous Integration, Continuous Delivery, Continuous Testing en Continuous Deployment ondersteunen. Een CD-architect is ook betrokken bij het definiëren of integreren van onderliggende processen, metrieken, API\'s en culturele overwegingen. DOELSTELLINGEN • De principes van CI en CD • Continuous Delivery vs. DevOps Continuous Integration-praktijken • CI uitbreiden naar CD • Principes voor het ontwerpen van een implementatiepijplijn • Operaties betrekken bij continue levering • Testen en continue levering • Veiligheid en continue levering • Continue implementatie en geautomatiseerde release • Culturele en menselijke overwegingen • Verander weerstand • Metrics Kritieke succesfactoren, risico\'s en uitdagingen Het behalen van het examen leidt tot het certificaat DevOps Continuous Delivery Ecosystem Foundation (CDEF) ℠. De certificering wordt beheerd en onderhouden door het DevOps Institute;

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.