Allergenen

Type product
Tijdsduur
Logo van Picabia Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Picabia Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 809 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Allergenendeclaratie in de Horeca

Allergenen Training:

Horecabedrijven en instellingen zijn wettelijk verplicht informatie te geven aan gasten of er allergenen in het eten zijn verwerkt. Ieder bedrijf dat eet- en drinkwaren bereidt en verkoopt is verplicht om deze allergeneninformatie beschikbaar te hebben. Tijdens de praktische allergenen training leren de deelnemers hoe zij deze allergeneninformatie eenvoudig kunnen samenstellen en de gasten goed kunnen informeren.

Doel:

Tijdens de één-daagse cursus leren de deelnemers de verplichte allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en zijn zij voorbereid op allergenenvragen van gasten. Na het volgen van deze training besc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Allergenen, Voedingsdeskundige, Voedselveiligheid, HACCP en Orthomoleculaire Voedingsleer.

Allergenendeclaratie in de Horeca

Allergenen Training:

Horecabedrijven en instellingen zijn wettelijk verplicht informatie te geven aan gasten of er allergenen in het eten zijn verwerkt. Ieder bedrijf dat eet- en drinkwaren bereidt en verkoopt is verplicht om deze allergeneninformatie beschikbaar te hebben. Tijdens de praktische allergenen training leren de deelnemers hoe zij deze allergeneninformatie eenvoudig kunnen samenstellen en de gasten goed kunnen informeren.

Doel:

Tijdens de één-daagse cursus leren de deelnemers de verplichte allergenenwet op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en zijn zij voorbereid op allergenenvragen van gasten. Na het volgen van deze training beschikken jij en je medewerkers in één dag over de verplichte kennis van allergenen en de allergenenwetgeving!

Inclusief Allergenen Certificaat:

Aansluitend op de training wordt de toets afgenomen. De toets is schriftelijk en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers direct het Allergenen Certificaat. De certificeringskosten zijn bij de cursuskosten inbegrepen.

Voor wie?

Voor ondernemers en medewerkers van horecabedrijven. Maar ook voor medewerkers in zorginstellingen, sportkantines, verenigingen of buurthuizen.

Toelatingseisen:

Er is geen vooropleiding vereist.

Cursusonderwerpen:

  • Wat houdt de allergenenwetgeving in?
  • Wat is voedselallergie en voedselintolerantie?
  • Welke wettelijke allergenen zijn er?
  • In welke producten zitten allergenen?
  • Samenstellen van allergeneninformatie
  • Receptuur en ingrediënten
  • Allergenenbeleid en etikettering
  • Allergeneninformatie communiceren naar gasten
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Allergenen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.