Positioneren & Profileren (Project Control)

Niveau
Tijdsduur

Positioneren & Profileren (Project Control)

PCO Kennis
Logo van PCO Kennis
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 PCO Kennis heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 26 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Positioneren & Profileren

Ken jezelf, ken je vak, ken de ander en kijk met oog voor de context naar je omgeving. Belangrijke kwaliteiten voor een projectcontroller en de uitgangspunten voor deze training. Soms is het voor jou volstrekt helder wat je denkt en doet, maar ziet jouw collega, opdrachtgever of andere relatie het anders. In deze training word je je bewust van het verschil tussen identiteit en imago; hoe jij jezelf ziet en hoe anderen naar jou kijken. Na korte theoretische inleidingen ga je aan de slag met oefeningen en presentaties. Op interactieve wijze brengen we de dynamiek in kaart van de positie van projectcontroller(s) in relatie tot het project, de organisatie en de klant.…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Profilering, Brand Management, NIMA Marketing-B, Marketing management en NIMA Marketing-C.

Positioneren & Profileren

Ken jezelf, ken je vak, ken de ander en kijk met oog voor de context naar je omgeving. Belangrijke kwaliteiten voor een projectcontroller en de uitgangspunten voor deze training. Soms is het voor jou volstrekt helder wat je denkt en doet, maar ziet jouw collega, opdrachtgever of andere relatie het anders. In deze training word je je bewust van het verschil tussen identiteit en imago; hoe jij jezelf ziet en hoe anderen naar jou kijken. Na korte theoretische inleidingen ga je aan de slag met oefeningen en presentaties. Op interactieve wijze brengen we de dynamiek in kaart van de positie van projectcontroller(s) in relatie tot het project, de organisatie en de klant. Hoe kom je over op een ander? Hoe kan je helder ‘verkopen’ wie je bent en wat je te bieden hebt?

Leerdoelen:

  • je weet wat je toegevoegde waarde is in een project en kunt dit ook helder benoemen
  • je leert hoe je jezelf krachtig en duidelijk presenteert als expert in projectbeheersing
  • mensen weten waarvoor ze bij jou of bij jullie als team moeten zijn
  • je (ver)kent je rol en positie binnen de organisatie en / of in samenwerking met anderen
  • je bent in staat om draagvlak te creëren voor jouw visie, ideeën en adviezen, ook al ben je soms kritisch
  • je kent je communicatiestijl en weet hoe je om kunt gaan met mensen die het anders doen dan jij
  • je weet het projectcontrol vak goed te positioneren en te verkopen training positioneren

voor wie

Je bent een kei in projectbeheersing en een waardevolle expert voor de organisatie en het projectteam waarin je werkt. Als projectcontrol-expert heb jij kennis in huis die anderen niet hebben. Dat maakt je uniek en onmisbaar. Maar weten jouw collega’s, opdrachtgevers, klanten jou altijd op het juiste moment te vinden? Is het voor hen altijd helder wat je doet en wat jouw toegevoegde waarde is? Hoe ‘verkoop’ jij jezelf, jouw ideeën en adviezen? En hoe overtuig je hen van jouw mening, al is die soms kritisch en tegendraads, wat tenslotte onderdeel is van ‘het vak’?

Deze training is voor professionals die, individueel of in teamverband, helderheid willen krijgen en geven over hun plek in de organisatie / de samenwerking. Wie zijn we? Wat bieden we? Waarvoor kun je bij ons terecht?

PCO Kennis is al meer dan 25 jaar dé kennisspecialist op het gebied van projectbeheersing.

Al onze opleidingen worden zowel op basis van open-inschrijving als incompany aangeboden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.