Werkconferentie 'Exploring Organisation in the Mind'

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Werkconferentie 'Exploring Organisation in the Mind'

P.R.O Academie - Consult - Coaching
Logo van P.R.O Academie - Consult - Coaching

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeMidden Nederland
26 jun. 2024 tot 28 jun. 2024

Beschrijving

Werkconferentie 'Exploring Organisation in the Mind'

Rolverdieping door onderzoek van de organisatie in mijn hoofd.
Duur: 3 dagen.

De betekenis van Psychodynamisch Systeemdenken voor jou

Deze driedaagse workshop geeft jou als professional de mogelijkheid om stil te staan bij de betekenis van de beelden die jij van jouw organisatie hebt en van jouw eigen plek daarin. Dat klinkt abstract maar de workshop geeft jou krachtig kijk op de werkelijkheid in jouw organisatie en de betekenis daarvan. Met de diepgaande kennis en ervaring over Psychodynamisch Systeemdenken helpt de P.R.O Academie jou om jouw actuele beelden en ervaringen over jouw organisaties in kaart te brengen. Zo ontdek je hoe jij …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Green Belt, Sport, Six Sigma, Lean en Lean Six Sigma Green Belt.

Werkconferentie 'Exploring Organisation in the Mind'

Rolverdieping door onderzoek van de organisatie in mijn hoofd.
Duur: 3 dagen.

De betekenis van Psychodynamisch Systeemdenken voor jou

Deze driedaagse workshop geeft jou als professional de mogelijkheid om stil te staan bij de betekenis van de beelden die jij van jouw organisatie hebt en van jouw eigen plek daarin. Dat klinkt abstract maar de workshop geeft jou krachtig kijk op de werkelijkheid in jouw organisatie en de betekenis daarvan. Met de diepgaande kennis en ervaring over Psychodynamisch Systeemdenken helpt de P.R.O Academie jou om jouw actuele beelden en ervaringen over jouw organisaties in kaart te brengen. Zo ontdek je hoe jij jouw rol hebt ingenomen en wat het effect daarvan is. Om jouw rol en de beelden te beschrijven wordt gebruik gemaakt van het concept ‘Organisation in the mind’.

Na de workshop ben je in staat te begrijpen wat de betekenis is van de organisatiedynamiek en wat jouw eigen rol daarin is. Je zult in staat zijn strategische keuzes te maken omdat je op veel dieper niveau de betekenis van je eigen handelen en dat van anderen in de organisatie inziet en begrijpt. Je zult veel meer verantwoordelijk kunnen nemen om het systeem als geheel te beïnvloeden.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor leidinggevenden, organisatie-adviseurs, coaches, trainers en andere professionals met adviestaken.

De methodiek en de onderliggende theorie

Deze workshop is gebaseerd op de aanname dat organisaties gezien kunnen worden als levende menselijke systemen. En dat de mensen die daarin leven en werken beelden van die organisatie in hun verbeelding hebben. Vanuit deze beelden gaan zij hun eigen gedrag en dat van anderen bewust en onbewust beïnvloeden.

Om de krachten en machten die in organisaties spelen te ontdekken en onderzoeken worden er tijdens de workshop verschillende kijkwijzen gehanteerd. Tevens is er reflectieruimte om toekomstige acties te formuleren. Dit onderzoek biedt de mogelijkheid om je intuïtieve ontwikkeling oftewel je ‘organisatie intelligentie’ verder te ontwikkelen. Daarmee kun je de complexiteit van organisatiedilemma’s en uitdagingen op een dieper niveau analyseren en je rollen in de organisatie effectiever opnemen. De theorie noemen wij Psychodynamisch Systeemdenken. Een prachtig kennisgebied waarin wij sterk zijn in kennis en vaardigheid en waarmee wij jouw waarnemingsvermogen versterken en jou scherpe inzichten zullen verschaffen.

Jouw opbrengst

Deze sterk gestructureerde workshop biedt jou door zijn vorm, inhoud en wijze van begeleiding een krachtige kijk op de processen die in jouw organisatie spelen en jouw rol daarin. Je ontwikkelt je zekerheid en zelfvertrouwen om actie te ondernemen en de complexiteit van je organisatie op een dieper niveau aan te gaan. Je neemt meer verantwoordelijkheid en jouw vaardigheid om het systeem als geheel te beïnvloeden worden vergroot. Je begrip van groepsprocessen neemt toe en je analytisch kader om daarmee te werken wordt verruimd.

Prijs

De prijs voor deelname aan de workshop Exploring Organisation in the Mind bedraagt € 1.800,- inclusief verblijf.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met P.R.O Academie - Consult - Coaching, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.