Sollicitatietraining: opvallen in de overvolle arbeidsmarkt

Tijdsduur
Logo van Out of my Box: Omdat trainen werkt!
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Out of my Box: Omdat trainen werkt! heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 47 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Out of my Box: Omdat trainen werkt! biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Tilburg

Beschrijving

Hoe val je op in een overvolle arbeidsmarkt?

80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan!

Wist je dat een selectiecommissie jouw brief en CV in acht seconden beoordeelt? Zeker nu het heel normaal is dat er honderden sollicitanten reageren op één vacature, moeten je brief en CV de aandacht trekken en direct aanleiding zijn om je uit te nodigen voor een gesprek. Bedrijven willen geen dertien-in-een-dozijn-brief en CV, maar een gerichte en overtuigende sollicitatie die volledig op de organisatie en functie is afgestemd. Om er positief bovenuit te springen moet je opvallen en om dat te bereiken is maatw…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Solliciteren, Schriftelijke communicatie, Personal branding en Elevator pitch.

Hoe val je op in een overvolle arbeidsmarkt?

80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan!

Wist je dat een selectiecommissie jouw brief en CV in acht seconden beoordeelt? Zeker nu het heel normaal is dat er honderden sollicitanten reageren op één vacature, moeten je brief en CV de aandacht trekken en direct aanleiding zijn om je uit te nodigen voor een gesprek. Bedrijven willen geen dertien-in-een-dozijn-brief en CV, maar een gerichte en overtuigende sollicitatie die volledig op de organisatie en functie is afgestemd. Om er positief bovenuit te springen moet je opvallen en om dat te bereiken is maatwerk een must! In deze intensieve maar ook interactieve training leren wij je hoe je een sollicitatiebrief en CV kan aanpassen aan de vacature eisen. Daarom wordt er in deze training ook aandacht besteed aan de vacatureanalyse. Verder komen in deze training de verschillende manieren van solliciteren aan de orde. Zo helpen we je om op een creatieve en positieve manier onderscheidend te zijn op de arbeidsmarkt zodat je de baan vindt die bij je past.

Resultaat   

• Na de training ben je in staat een goede brief te schrijven passend op de vacature.
• Je weet hoe je een vacature moet analyseren.
• Jouw CV is aangepast en je hebt geleerd om dit CV zelf ook aan te passen zodat het beter aansluit bij diverse functies.
• Je hebt kennis van diverse sollicitatiemethoden.

Duur: 1 dag. De training start om  9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. 

Kun je na afloop van de training toch nog wat hulp gebruiken? Wij bieden je gratis begeleiding aan tot drie maanden na afloop van de training.

Wil je graag individuele begeleiding? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder!

Voor vragen staan wij je graag uitgebreid te woord. Of meld je aan via info@outofmybox.nl.                                                                  

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Out of my Box: Omdat trainen werkt!, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.