Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Germo Bekendam

Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

Organizing Works
Logo van Organizing Works
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Organizing Works heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 245 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,7
Gemiddeld cijfer voor Programma plannen en organiseren voor of na burn-out
Gebaseerd op 36 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Mike van der Vlist
Beheerder leefomgeving
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Het 1 op 1 gesprek, neemt de tijd, geeft je de aandacht, luistert en komt met oplossingen
Het meekijken in bijvoorbeeld je outlook en tips geeft voor verbetering
en de na-gesprekken zijn prima" - 24-06-2022 08:05

"Het 1 op 1 gesprek, neemt de tijd, geeft je de aandacht, luistert en komt met oplossingen Het meekijken in bijvoorbeeld je outlook en tips … alles lezen - 24-06-2022 08:05

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

Beschrijving

Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

Dit programma is online

Burn-out of gewoon een topper met veel talent?
Burn-out klachten overkomt iemand die (te) betrokken is, hard wil werken, op een mooie manier (te) gevoelig is en sterk reageert op de energie van de buitenwereld. Mooie mensen dus! Vaak wat perfectionistisch en misschien iets te kritisch op zichzelf maar een hart van goud en een alert zenuwgestel. Ze staan aan en zeggen niet snel NEE. Deze mensen zijn zo welkom en hebben veel te geven. Dit zijn de gevoelsmensen die begrip tonen in een organisatie. Dit zijn de mensen die proberen iedereen te zien en te horen en alle ballen in de lucht denken te kunnen houden.

Waarom i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Burn-out, Organiseren, Stress, Werkdruk en Werk / Privé Balans.

Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

Dit programma is online

Burn-out of gewoon een topper met veel talent?
Burn-out klachten overkomt iemand die (te) betrokken is, hard wil werken, op een mooie manier (te) gevoelig is en sterk reageert op de energie van de buitenwereld. Mooie mensen dus! Vaak wat perfectionistisch en misschien iets te kritisch op zichzelf maar een hart van goud en een alert zenuwgestel. Ze staan aan en zeggen niet snel NEE. Deze mensen zijn zo welkom en hebben veel te geven. Dit zijn de gevoelsmensen die begrip tonen in een organisatie. Dit zijn de mensen die proberen iedereen te zien en te horen en alle ballen in de lucht denken te kunnen houden.

Waarom is een burn-out positief?
Omdat het een startmoment is jouw mooie talenten serieus te nemen en de burn-out als een ingang te zien naar de zorg voor jezelf en deze mooie talenten.

Burn-out is een woord wat in Nederland veel voorkomt. In veel landen bestaat deze term niet maar in Nederland lijkt het steeds meer voor te komen. Burn-out is enorm gestegen en de werkdruk neemt verder toe.

Burn-out blijkt een raakvlak te hebben met levenshouding, cultuur en kwaliteit van leven. Het blijkt een verzamelnaam te zijn van ernstige vermoeidheidsklachten met een gevoel van black-out op lichamelijk, geestelijk en mentaal niveau. Het is heftig. Het is een fysieke klacht die ernstig is en een flink alarm laat afgaan. Iets om serieus te nemen en onder de loep te nemen. Burn-out zijn biedt jou de kans van je leven.

Inhoud programma
Een praktisch maatwerk 1-op-1 programma dat gaat over herstel en preventie van burn-out. In deze training word je geholpen een plan voor jezelf te maken, dit ook uit te voeren en op die manier verantwoord aan jouw herstel te werken. Burn-out vraagt je, weer welkom te zijn bij jezelf. Jezelf serieus te nemen en opnieuw te leren luisteren naar jouw hart en ziel. In deze training leer je langzaam en verantwoord stapjes te zetten richting jouw herstel. Helemaal op jouw tempo, in overleg met jouw lichaam en energie creëren wij samen rust in deze fase van jouw leven. We helpen je op een verantwoorde manier verplichtingen na te komen en met verantwoordelijkheden om te gaan, naar de wereld en aan jezelf.

Je gaat je welkom voelen in jouw eigen leven en de positieve kant van dit proces inzien. Je zult op een prettige manier leren te reflecteren en naar jezelf te gaan kijken.

Wat doe je, waarom, hoe en wanneer? In het plannen en organiseren staan deze vragen centraal en worden patronen herkend, onder de loep genomen en positief omgebogen naar rust en balans tussen werk en prive. Het klinkt misschien te mooi om te waar te zijn maar het is de realiteit bij deze methode van Germo Bekendam. Het is minder moeilijk dan je denkt om een mensenleven te leiden waarbij je leert jezelf te zijn en op jezelf te vertrouwen.

Voor wie?
Dit programma is ontwikkeld voor de gemotiveerde professional die voor of na een burn-out wil werken én leven met meer overzicht, structuur en rust. Waarvoor focus, aandacht, rust, persoonlijke effectiviteit, plannen en organiseren aandachtspunten zijn.
Samengevat: JA wil leren zeggen tegen zichzelf.

Dit programma geeft als resultaat:

 • Meer rust in je hoofd
 • Lichamelijke energie, gevoel fit te zijn
 • Levensvreugde en motivatie
 • Betrouwbaarheid, grip op je werk en trouw aan de afspraken die je maakt met de ander
 • Jezelf leiding kunnen geven, weerbaarder en jezelf kunnen opvangen
 • Balans tussen werk en privé: concrete (leef)planning
 • Kwaliteit van leven!

Programma:
Het programma bestaat uit:

 • Een telefonisch intakegesprek
 • Zes dagdelen online
 • Drie keer een coachgesprek via Teams
 • Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon

Een uitgebreid intakegesprek
We beginnen met een telefonisch intakegesprek waarbij je leerwensen geïnventariseerd worden en we de inhoud van het programma en de voorbereiding bespreken. Via heldere vragen van Germo brengen we samen in beeld wat je nodig hebt en waar we samen concreet aan gaan werken. Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst ter voorbereiding die ervoor zorgt dat we onze tijd zinvol en effectief gaan besteden.

Individuele begeleiding online via Microsoft Teams
We gaan zes dagdelen online samen aan de slag. De sessies volgen elkaar op met één of twee weken ertussen. We stemmen ons af op jouw tijd en agenda. Tijdens deze sessies werken we samen aan de volgende onderdelen:

Jouw manier van doen
Er wordt gekeken naar jouw huidige manier van leven en doen. Wanneer doe je wat. Hoe ga je om met rustmomenten, verplichtingen, tijd voor jezelf. We kijken naar jouw huidige manier van plannen en organiseren. Zit er veel in je hoofd? Hoe kan dat anders? We ontdekken oorzaken van mogelijke ‘energie- en tijdslekken’. Er worden direct keuzes gemaakt en geleerd prioriteiten te stellen. Je komt deze sessies van een vol hoofd af, mails worden georganiseerd, projecten inzichtelijk, losse eindjes aangepakt en allerlei to-do lijstjes die in je hoofd zitten worden opgehelderd.

Jouw werk- levenshouding
Door het concreet doorlopen van de eigen werk- en leefwijze ontstaat bewustwording in jouw manier van handelen en algemene werkhouding. Je kunt blokkades in jezelf ontdekken en inzicht krijgen in mogelijke belemmerende patronen die ontwikkeld zijn zonder dat je het door hebt. Door het oefenen met nieuwe vaardigheden in keuzes maken worden deze patronen doorbroken. Een verbeterde besluitvaardigheid wordt een tweede natuur. Deze één-op-één begeleiding is intensief en confronterend en bovenal verfrissend en helend. Het bewust stilstaan bij je eigen werksituatie en het maken van keuzes over wanneer werkzaamheden uitgevoerd worden zorgt voor een andere mindset.

Jouw werk- en leefplanning
Tijdens de sessies worden de principes van timemanagement besproken en toegepast. Eerst wordt overzicht gecreëerd over wat er aan werk en activiteiten ligt en daarna worden de vervolgacties ingepland. Er worden prioriteiten gesteld en je ervaart vrij snel meer rust en ruimte. Zo wordt direct ervaren hoe georganiseerder gewerkt en geleefd kan worden. Het zal je goed gaan bevallen.

Middelen
De planning of mailomgeving, bijvoorbeeld het programma Microsoft Outlook, wordt uitgebreid doorgelopen. We maken gebruik van de vele tips en trucs die beschikbaar zijn waar je wellicht nog niet bij hebt stil gestaan. We creëren overzicht en structuur in de werkzaamheden, mail, contacten en losse notities. De digitale agenda in combinatie met de To Do Methode (een manier van keuzes maken) zijn de tools die helpen met het organiseren van het werk en privé.

Drie keer een coachgesprek via Teams
Na de sessies ga je opgefrist, helder en opgeruimd aan het werk. Jouw nieuwe inzichten ga je toepassen en ter ondersteuning van het proces ontvang je nog drie coaching gesprekken. Dit is een waardevolle vraagbaak en ‘stok achter de deur’ om de voortgang, ervaringen en behaalde successen te bespreken. Het eerste coachgesprek wordt op het einde van de laatste werksessie gepland.

Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon
Als er tijdens de looptijd van het programma vragen zijn, is Germo voor jou beschikbaar. Je kunt hem benaderen voor begeleiding, vragen of meer uitleg.

Wie is de begeleider?
Germo is een professional organizer in hart en nieren. Al ruim 25 jaar actief in Nederland en tevens ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is met gevoeligheid en perfectionisme om te gaan en heeft duizenden mensen geholpen zichzelf leiding te leren geven. Hij helpt je jezelf te (h)erkennen en jouw potentieel te omarmen. Hoog gevoelig zijn (HSP) en de diverse benamingen voor stress gevoeligheid vertelt eigenlijk dat je grote talenten hebt waar je mee om wil leren gaan. Germo onderscheidt zich door je concreet te helpen jezelf leiding te leren geven aan jouw (werk en privé) leven en daarnaast bewustzijn te ontwikkelen over gedrag, patronen en hartenergie. Flow ontstaat wanneer je betrokken bent bij jouw eigen leven. Flow werkt en is onderdeel van de burn-out training.

Wat zijn de kosten?
Het Programma is inclusief:

 • Telefonisch intakegesprek, een voorbereiding op basis van een uitgebreide vragenlijst met focus op persoonlijke leerdoelen en motivatie
 • Zes dagdelen online via Microsoft Teams
 • 1-op-1 begeleiding met een uitgebreide scan van de (digitale)werkplek en werkwijze
 • Drie keer een follow-up coachgesprek via Microsoft Teams
 • Mogelijkheid voor het stellen van vragen via mail of telefoon
 • Totale kosten programma per deelnemer: € 2.197,- exclusief 21% BTW.

Ervaringen van klanten

'Mijn doel met dit programma was vooral meer werken vanuit een concrete planning. Nou, dat is gelukt! Ik werk lekkerder, ben productiever, mijn gezin is happier. En ik slaap beter. Dat had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Hartelijk dank voor de begeleiding Germo.'

'De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten werken, maar het resultaat is een opgeruimde werkplek, een overzichtelijke en haalbare planning en heel veel rust en ruimte in mijn hoofd. Het mooiste is nog dat ik dit allemaal zelf heb gedaan! De kracht van Germo is dat hij op het juiste moment, op een prettige wijze, vragen stelt en tips geeft, waardoor het voor mij mogelijk was om hier zelf handen en voeten aan te geven. Het is zeker een uitdaging en ontzettend confronterend, maar het heeft bij mij voor structurele en duurzame veranderingen gezorgd waardoor ik nu weer met veel plezier mijn werk doe.'

'Germo heeft mij goed geholpen met overzicht; werk overzicht, prioriteiten stellen, focus naar het werk wat ik graag doe. Met een omgeving die rust biedt heb ik weer meer plezier in mijn werk. En bovendien doe ik meer werk in minder tijd. Bedankt voor je aansluitende coaching!'

Deelnemen?
Wil jij ook meer uit jezelf halen? JA leren zeggen tegen jezelf?

Geef je dan op bij Organizing Works voor het Programma plannen en organiseren voor of na burn-out.

Ken je dat? De hele dag door zijn er momenten dat je bezig bent met beslissingen nemen. Thuis, op school, onderweg en op het werk. Het zijn keuzes die vaak onbewust genomen worden. 

Germo Bekendam helpt je deze keuzemomenten heel bewust te ervaren en laat je zien hoe het maken van beslissingen jouw leven en werk kan verbeteren. Of het nu gaat om het organiseren van je (digitale) werkomgeving, werkroutine, planning, studentenkamer of woonomgeving, met Germo leer je zelf betere keuzes te maken. Door spullen te ordenen, plaatsen en te overzien, creëer je overzicht en een vernieuwde omgeving. 

Dit heeft een transformerende invloed en langdurig effect op jouw gevoel en levenshouding. Méér levensgeluk.

Germo helpt je meer rust en plezier te laten beleven in jouw eigen werk- en leefomgeving. 

8,7
Gemiddeld cijfer voor Programma plannen en organiseren voor of na burn-out
Gebaseerd op 36 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Mike van der Vlist
Beheerder leefomgeving
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Het 1 op 1 gesprek, neemt de tijd, geeft je de aandacht, luistert en komt met oplossingen
Het meekijken in bijvoorbeeld je outlook en tips geeft voor verbetering
en de na-gesprekken zijn prima" - 24-06-2022 08:05

"Het 1 op 1 gesprek, neemt de tijd, geeft je de aandacht, luistert en komt met oplossingen Het meekijken in bijvoorbeeld je outlook en tips … alles lezen - 24-06-2022 08:05

starstarstarstarstar
Gros
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Door Outlook op te schonen en deels opnieuw in te richten kreeg ik meer inzicht. Door meer vanuit mijn agenda te werken, behoud ik meer overzicht/grip op het werk.
Goed om terugkoppeling te krijgen over hoe ik zaken oppakte. En hoe ik het anders zou kunnen doen. Praktische tips zijn mij niet allemaal bijgebleven maar daar heb ik het boek ook nog voor! Cursus waar ik wat aan heb gehad!" - 31-03-2022 09:41

"Door Outlook op te schonen en deels opnieuw in te richten kreeg ik meer inzicht. Door meer vanuit mijn agenda te werken, behoud ik meer over… alles lezen - 31-03-2022 09:41

starstarstarstarstar_half
Michel Hanselman
Vastgoed medewerker
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Germo heeft een analyse gemaakt van de problemen waar ik tegenaan liep.
Dit heeft geresulteerd in een structuur middels de snelle stap TO DO. Dit werk uitstekend. Plus andere tips en tricks werk ik nu prettiger en efficiënter." - 30-03-2022 07:25

"Germo heeft een analyse gemaakt van de problemen waar ik tegenaan liep. Dit heeft geresulteerd in een structuur middels de snelle stap TO D… alles lezen - 30-03-2022 07:25

starstarstarstarstar
Weijmie Roseboom
recruiter
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Ik heb de afgelopen periode een training Outlook gevolgd van Germo Bekendam.
Startend met een complete chaos in de verschillende mailboxen startte ik dit avontuur.
De begeleiding op de werkplek en de telefoontjes van Germo hebben mij veel opgeleverd. Ik heb weer overzicht en structuur in mijn mail en heb ontzettend opgeruimd in tas, mail en hoofd. Toen ik recent met vakantie was, merkte ik dat ik makkelijker los kon laten en met een beter en geruster gevoel kon genieten van mijn vrije tijd.
Nu ervoor zorgen dat ik de structuur bijhoud, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kijk terug op een waardevolle training plannen en organiseren." - 02-07-2019 12:14

"Ik heb de afgelopen periode een training Outlook gevolgd van Germo Bekendam. Startend met een complete chaos in de verschillende mailboxen … alles lezen - 02-07-2019 12:14

starstarstarstarstar_border
Johan Ummenthun
Allround opzichter
8
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Het opruimen van mijn buro was een positieve drive die als aanzet goed is ontvangen door mijzelf als mijn collega's. Ook de uitleg om outlook duidelijke in te richten alsmede de mails beter te verwerken heft mij goed gedaan. Krijg positieve feedback van mijn collega's, wat ook goed voelt." - 15-03-2019 15:14

"Het opruimen van mijn buro was een positieve drive die als aanzet goed is ontvangen door mijzelf als mijn collega's. Ook de uitleg om outloo… alles lezen - 15-03-2019 15:14

starstarstarstarstar
Marielle Klasen
Directeur basisschool de Regenboog bij OPO Rivierenland
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten werken, maar het resultaat is een opgeruimde werkplek, een overzichtelijke en haalbare planning en heel veel rust en ruimte in mijn hoofd. Het mooiste is nog dat ik dit allemaal zelf heb gedaan! De kracht van Germo is dat hij op het juiste moment, op een prettige wijze, vragen stelt en tips geeft, waardoor het voor mij mogelijk was om hier zelf handen en voeten aan te geven. Het is zeker een uitdaging en ontzettend confronterend, maar het heeft bij mij voor structurele en duurzame veranderingen gezorgd waardoor ik nu weer met veel plezier mijn werk doe." - 07-09-2018 08:46

"De begeleiding van Germo was een cadeautje waar ik na 3 maanden nog steeds heel veel plezier en profijt van heb. Ik heb heel hard moeten wer… alles lezen - 07-09-2018 08:46

starstarstarstarstar
Jeanet ten Hove
leerkracht
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"De training is helemaal op maat. De hulpvraag van de deelnemer staat centraal. De twee werkdagen met Germo waren intensief, maar ook heel waardevol. Germo is heel goed in het oordeelloos vragen stellen waardoor ik zelf inzichten kreeg. Dankzij zijn hulp heb ik mijn werkplanning nu weer op de rit en heb ik mijn werkplezier weer teruggevonden." - 29-03-2018 10:57

"De training is helemaal op maat. De hulpvraag van de deelnemer staat centraal. De twee werkdagen met Germo waren intensief, maar ook heel wa… alles lezen - 29-03-2018 10:57

starstarstarstarstar
John Meijvogel
Medewerker projectmanagement
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Vooraf heb ik duidelijk aangegeven wat ik van de training verwachtte. De training was zeer intensief maar ook goed opgebouwd. Ook de nazorg is erg goed. Ik ben blij dat ik voor deze training gekozen heb." - 23-01-2018 07:13

"Vooraf heb ik duidelijk aangegeven wat ik van de training verwachtte. De training was zeer intensief maar ook goed opgebouwd. Ook de nazorg … alles lezen - 23-01-2018 07:13

starstarstarstarstar
Carolien Kamminga
secretaresse
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Ik had van te voren goed nagedacht en aangegeven wat ik wilde leren en waar ik aan wilde werken met Organizing Works.
Germo is hier heel goed op ingegaan.
Ik heb erg veel tips gekregen.
Ik heb nu veel beter overzicht op mijn werkzaamheden en dit geeft erg veel rust." - 22-11-2017 14:58

"Ik had van te voren goed nagedacht en aangegeven wat ik wilde leren en waar ik aan wilde werken met Organizing Works. Germo is hier heel go… alles lezen - 22-11-2017 14:58

starstarstarstarstar
Henk J.A. Janssen
Arbocoördinator
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Een 'algemene' cursus of een administratieve alter ego een hele dag naast je aan het bureau? Dat laatste leek me veel handiger. Intensief maar zeer doelmatig! Germo Bekendam zorgt ervoor dat je zelf je administratie- en planproblemen leert aan te pakken en op te lossen. Daardoor zit het aan het eind van de cursus al heel goed 'tussen de oren'. Ik vond het een heel effectieve cursus waar ik privé ook mijn voordeel mee zal doen. " - 25-10-2017 08:49

"Een 'algemene' cursus of een administratieve alter ego een hele dag naast je aan het bureau? Dat laatste leek me veel handiger. Intensief ma… alles lezen - 25-10-2017 08:49

starstarstarstarstar_half
Esther Burger
Manager HRD
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Germo heeft op zeer rustige en doeltreffende wijze mij geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoonlijke en 1 op 1 benadering ervaar je als kandidaat een zeer snelle learning curve. Daarnaast is de after care, door de online tool en zijn persoolijk (telefonisch) contact, van hoog niveau. Ik zou als deelnemer en als HRD professional Germo absoluut aanbevelen!
Hij heeft mij laten ervaren dat Organizing Works!" - 08-08-2017 09:20

"Germo heeft op zeer rustige en doeltreffende wijze mij geholpen met mijn leerdoelen ten aanzien van plannen en organiseren. Door zijn persoo… alles lezen - 08-08-2017 09:20

starstarstarstarstar_half
Maarten Casteelen
Structural Engineer
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Mijn grootste leerdoel wat om overzicht op mijn werk te houden via een helicopterview. Waarbij ik beter leerde prioriteiten te stellen en effecienter en doelgerichter met mijn tijd om te gaan.
Dit is geen quick fix, en heeft tijd nodig om te ontwikkelen. Germo heeft mij de handvaten gegeven om daar een begin aan te maken en ook een methode gegeven om het te blijven ontwikkelen en vol te houden. Habits are hard to break, maar de gepersonaliseerde werk en plan methode heeft mij het vertrouwen gegeven dat het me gaat lukken." - 04-08-2017 11:32

"Mijn grootste leerdoel wat om overzicht op mijn werk te houden via een helicopterview. Waarbij ik beter leerde prioriteiten te stellen en ef… alles lezen - 04-08-2017 11:32

starstarstarstarstar_half
Wilhelm Polinder
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Mijn grootste leerdoelen waren efficiënter werken en een dagplanning aanhouden. Germo heeft mij hierbij uitstekend geholpen, mede door Outlook beter te benutten. Daarnaast werken met mapjes en to do's concreet te maken en in de planning te plaatsen. Ook heb ik een vuistregel geleerd wanneer een taak direct uit te voeren of in te plannen." - 30-01-2017 18:35

"Mijn grootste leerdoelen waren efficiënter werken en een dagplanning aanhouden. Germo heeft mij hierbij uitstekend geholpen, mede door Outlo… alles lezen - 30-01-2017 18:35

starstarstarstarstar_half
Jasper Kok-Roosjen
Eigenaar / directeur
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Germo heeft mij goed geholpen met:
- overzicht
- werk overzicht
- prioriteiten stellen
- focus naar het werk wat ik graag doe

Met omgeving die rust biedt heb ik weer meer plezier in mijn werk. En bovendien doe ik meer werk in minder tijd. Bedankt voor je aansluitende coaching!" - 19-12-2016 18:52

"Germo heeft mij goed geholpen met: - overzicht - werk overzicht - prioriteiten stellen - focus naar het werk wat ik graag doe Met omg… alles lezen - 19-12-2016 18:52

starstarstarstarstar
Roderick Macdonald
VvE Coördinator
10
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Dankzij de tips en trucs van Germo kan je je dag goed beginnen en afronden. Je stelt je prioriteiten op basis van wat binnenkomt makkelijk bij en laat je niet leiden door de waan van de dag." - 19-12-2016 08:55

"Dankzij de tips en trucs van Germo kan je je dag goed beginnen en afronden. Je stelt je prioriteiten op basis van wat binnenkomt makkelijk b… alles lezen - 19-12-2016 08:55

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Germo is in staat geweest om binnen één dag mijn, toch wel, chaotische wijze van werken om te buigen naar een veel gestructureerde wijze van werken. Daarnaast heeft hij mij een stuk timemanagement bijgebracht en is mijn mailbox sinds zijn bezoek geen takenlijst meer! Kortom een aanrader voor iedereen voor wie structuur en overzicht wil in zijn of haar werk. " - 15-04-2014 00:00

"Germo is in staat geweest om binnen één dag mijn, toch wel, chaotische wijze van werken om te buigen naar een veel gestructureerde wijze van… alles lezen - 15-04-2014 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Programma plannen en organiseren voor of na burn-out

"Het laatste zetje om volledig digitaal te organiseren als ondernemer. Goede uitleg van de technische hulpmiddelen en door de persoonlijke begeleiding ook aanpak van gedrag." - 03-03-2014 00:00

"Het laatste zetje om volledig digitaal te organiseren als ondernemer. Goede uitleg van de technische hulpmiddelen en door de persoonlijke be… alles lezen - 03-03-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9

"Het was bijzonder prettig om met iemand met verstand van zaken mijn werkplek grondig door te nemen. In een dag tijd hebben we allerlei zaken bij de hand genomen, benoemd en een plaats gegeven. Vooral het to-do-boek en de -box zijn zeer plezierig om mee te werken. Daarnaast gebruik ik de gumpen elke dag en ervaar ook deze als een welkome aanwinst." - 20-11-2013 00:00

"Het was bijzonder prettig om met iemand met verstand van zaken mijn werkplek grondig door te nemen. In een dag tijd hebben we allerlei zaken… alles lezen - 20-11-2013 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7

"goede trainers, goede tips, door goed geleide evaluatie was er een goed en snel actieplan op te stellen tussen de samenwerkende collega's." - 13-11-2013 00:00

"goede trainers, goede tips, door goed geleide evaluatie was er een goed en snel actieplan op te stellen tussen de samenwerkende collega's. " - 13-11-2013 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10

"Geweldige training , sluit goed aan.
Zou nog wel meer/vervolg training willen
Heb de 1 op 1 training als zeer leerzaam ervaren en hierdoor kwamen er zaken aan de orde die gelijk toe te passen waren. (met name bij Outlook) van die handige tips and tricks" - 13-11-2013 00:00

"Geweldige training , sluit goed aan. Zou nog wel meer/vervolg training willen Heb de 1 op 1 training als zeer leerzaam ervaren en hierdoor k… alles lezen - 13-11-2013 00:00

Germo Bekendam
Germo Bekendam
Professional Organizer | Manager Operations | Trainer
8,9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Organizing Works, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.