OR en financiën

Type product

OR en financiën

OR Consultancy
Logo van OR Consultancy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 OR Consultancy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 12 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Online basistraining lezen van cijfers voor OR-leden

Het thema financiën staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale financiële commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de relatie met de WOR, de belangrijkste begrippen en rapportages zijn een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Bent u nieuw in de OR of bent u zojuist toegetreden tot een financiële commissie dan helpt deze online training je op weg. Met de online training OR en financiën van OR Consultancy krijg je op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in financiën en waar je bij de cijfers op kunt letten. Je doet dat in je eigen tempo, op zelf…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Online basistraining lezen van cijfers voor OR-leden

Het thema financiën staat bij veel ondernemingsraden hoog op de agenda. Vaak is er zelfs een speciale financiële commissie die aandacht heeft voor dit thema. Inzicht in de relatie met de WOR, de belangrijkste begrippen en rapportages zijn een must om met dit thema goed aan de slag te kunnen. Bent u nieuw in de OR of bent u zojuist toegetreden tot een financiële commissie dan helpt deze online training je op weg. Met de online training OR en financiën van OR Consultancy krijg je op een effectieve en didactisch verantwoorde manier kennis en inzicht in financiën en waar je bij de cijfers op kunt letten. Je doet dat in je eigen tempo, op zelf gekozen momenten en vanuit een locatie die je past. Dat geeft je ook praktische voordelen: je hebt geen onnodige reistijd, geen kosten naar de trainingslocatie en je kunt snel beginnen.

Resultaat

Je krijgt alle tools in handen om je financiële kennis zo goed mogelijk te vertalen en te gebruiken in de praktijk. We confronteren je tijdens de training dus niet alleen met theorie, maar laten je ook de vertaling naar je eigen praktijk maken.

Werkwijze

De online training is didactisch gefundeerd ingericht binnen een gebruikersvriendelijke online leeromgeving, waar je stapsgewijs doorheen loopt. In de online leeromgeving vindt je video’s, schriftelijk materiaal, e-learningmodules en toetsen.

Korting

Bij meer dan 3 deelnemers van één OR of commissie tegelijkertijd is groepskorting mogelijk.

Programma

Met de inzet van een mix aan eigentijdse leervormen verwerf je effectief kennis van de basis rond OR en financiën. Je krijgt 24/7 toegang tot onder andere:

  • Diverse quizzen, tips en checklists om inzicht te krijgen waarop de OR bij financiën kan letten; de financiële beleidscyclus, de balans, het kasstroomoverzicht en het jaarverslag.
  • De ‘financiële beleidscyclus in beeld’.
  • Een eindtoets waarmee uw opgedane kennis grondig wordt getoetst.
  • Een professionele e-coach van OR Consultancy die u direct vragen kunt stellen.
  • Een forum waarin u vragen kunt stellen en kunt leren van mededeelnemers.

Doelgroep

Alle OR-leden en leden van een financiële commissie die via een online training kennis willen maken met het thema OR en financiën.

OR Consultancy adviseert, begeleidt en ondersteunt ondernemingsraden, andere medezeggenschapsorganen en hun stakeholders. Het vergroten van invloed en versterken van onderlinge samenwerking is ons uitgangspunt. Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Wij bieden je hiervoor de juiste mix van open, incompany- en maatwerktrainingen, advies en coaching. Ook leervormen als blended learning en e-learning zijn onderdeel van ons aanbod.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor je uitgewerkt, maar geven je ook graag een persoonlijk opleidingsadvies.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met OR Consultancy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.