Kotlin workshop

Tijdsduur
Logo van OpenValue

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

OpenValue biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Utrecht

Beschrijving

Note: The language during the training will be Dutch by default and English upon request.

Java is een van de grootste programmeertaal aller tijden met een groot software gemeenschap. Daarnaast heb je andere programmeertalen als Scala die veschillende principes uit het functionele programmeer paradigma implementeren dat veelvoorkomende problemen, zoals null-pointer excepties, probeert op te lossen. Desalniettemin, Scala heeft de reputatie dat het lastig te leren is en een stijle leercurver heeft. De transitie naar Kotlin is een stuk gemakkelijker en het lost veel problemen van Java op. Kotlin wordt hierdoor ook wel gezien als "a better Java". Kotlin is here to stay en deze training is een go…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kotlin, JavaScript, Android, Java en Google Apps.

Note: The language during the training will be Dutch by default and English upon request.

Java is een van de grootste programmeertaal aller tijden met een groot software gemeenschap. Daarnaast heb je andere programmeertalen als Scala die veschillende principes uit het functionele programmeer paradigma implementeren dat veelvoorkomende problemen, zoals null-pointer excepties, probeert op te lossen. Desalniettemin, Scala heeft de reputatie dat het lastig te leren is en een stijle leercurver heeft. De transitie naar Kotlin is een stuk gemakkelijker en het lost veel problemen van Java op. Kotlin wordt hierdoor ook wel gezien als "a better Java". Kotlin is here to stay en deze training is een goed startpunt om in aanraking te komen met deze programmeertaal.

Het programma is als volgt:

  • Een introductie in de Kotlin programmeertaal
  • Behandelen van verschillende programmeer constructies
  • Behandelen van data types
  • Geavanceerde scenarios

Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij een eigen laptop meenemen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze workshop. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kotlin.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met OpenValue, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.