Financiële coaching

Tijdsduur

Financiële coaching

OnzeCoach
Logo van OnzeCoach

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

OnzeCoach biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, N.V.T. / Onbekend, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Met een financiële coach krijg je inzicht in je financiële situatie en leer je effectieve strategieën om je financiën te beheren. Je ontdekt de verschillende aspecten van financiële planning en leert hoe je weloverwogen beslissingen kunt nemen om je financiële toekomst te verbeteren.

Eerder stoppen met werken: RVU regeling en andere mogelijkheden
Wil jij eerder stoppen met werken om bijvoorbeeld te genieten van jouw pensioen of om lichamelijke klachten te voorkomen? Er bestaan verschillende regelingen die dit mogelijk maken, zoals de RVU regeling. Het kan echter lastig zijn om te bepalen wat de consequenties zijn van deze keuze. Onze financiële coaches helpen jou om de verschillende opties doo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coaching, Train de trainer, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Met een financiële coach krijg je inzicht in je financiële situatie en leer je effectieve strategieën om je financiën te beheren. Je ontdekt de verschillende aspecten van financiële planning en leert hoe je weloverwogen beslissingen kunt nemen om je financiële toekomst te verbeteren.

Eerder stoppen met werken: RVU regeling en andere mogelijkheden
Wil jij eerder stoppen met werken om bijvoorbeeld te genieten van jouw pensioen of om lichamelijke klachten te voorkomen? Er bestaan verschillende regelingen die dit mogelijk maken, zoals de RVU regeling. Het kan echter lastig zijn om te bepalen wat de consequenties zijn van deze keuze. Onze financiële coaches helpen jou om de verschillende opties door te nemen en een weloverwogen beslissing te maken.

Wijziging van functie en salaris: de impact op jouw financiële situatie
Een wijziging van functie en salaris kan grote gevolgen hebben voor de financiële stabiliteit van jou als medewerker. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn om aan financiële verplichtingen te blijven voldoen of om de rest van jouw loopbaan te plannen. Onze financiële coaches bespreken samen met jou wat de consequenties zijn van een wijziging van functie en salaris, zodat jij met meer rust en zekerheid verder kunt.

Wat levert het op? Overzicht. De coach maakt de financiële situatie inzichtelijk en informeert je over de diverse financiële scenario’s.

Quotes over de coaching:
” Ik begrijp eindelijk hoe pensioen werkt”
“Door de heldere uitleg in Jip en Janneke taal snap ik hoe mijn eigen financiën eruitzien als ik met pensioen ga.”
“Ik durf na de uitleg van mijn financiële coach eindelijk beslissingen te nemen over mijn financiële toekomst.”
” Wat een verademing, gewoon uitleg over financiën zonder dubbele agenda’s om iets te verkopen.”
“Fijn dat de financiën van mij partner ook werden besproken.”

Het traject bestaat uit:

2 coaching sessies van ca 1,5-2uur en 1 financiële rapportage.

1. Situatie bespreken
2. Financiële berekening
3. Bespreken van uitkomsten

Financiële coaching
Financiële coaching is gericht op het eenvoudige wijze inzichtelijk maken van de financiële consequenties van loopbaanstappen. Hierbij denken we aan wisselen van baan of met (vervroegd/deeltijd) pensioen gaan.

Standaard wordt in twee gesprekken gecoacht bij de cliënt thuis of op het werk en één sessie wordt gebruikt voor twee uur doorrekenen, rapportage opstellen en voorbereiden.

Hoe het werkt?
Zodra je je hebt aangemeld voor financiële coaching, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Een ervaren financiële coach uit jouw regio zal persoonlijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

We begrijpen dat het belangrijk is om snel te starten met het verkrijgen van inzicht in jouw financiële situatie en het bespreken van jouw doelen. Daarom zorgen we ervoor dat je snel kunt beginnen met jouw financiële coachingstraject.

Bij OnzeCoach geloven we dat ontwikkeling van mensen en organisaties de sleutel tot succes is in een wereld die continu in beweging is. Onze missie is om iedereen op een laagdrempelige manier toegang te geven tot écht goede coaching en daarmee medewerkers te ondersteunen en te versterken in hun werk.
Met OnzeCoach kunnen medewerkers zelf kiezen welke coach en op welk ontwikkelvlak ze coaching willen.

We hebben een breed en divers aanbod van kwalitatief goede coaches, thema's en programma's, waaronder carrièreontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, communicatie & samenwerking, stress- en burn-outpreventie en financiële coaching.


Met ons ruime aanbod, landelijke dekking en de mogelijkheid om online of fysiek gecoacht te worden, zijn we dé perfecte en professionele coachingpartner voor mensgerichte organisaties, ongeacht hun grootte.

Coachingtrajecten kunnen snel gestart worden. Je hebt zelf de regie over de planning.
Bij OnzeCoach hechten we veel waarde aan onze kernwaarden: we streven naar de beste oplossingen voor elke uitdaging, met kwaliteit als prioriteit. We geloven in continue verbetering en zijn bevlogen professionals die elkaar willen helpen en versterken. We zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening bijdraagt aan werkgeluk en duurzaam inzetbare medewerkers. Bovendien nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus.

Onze coaches hebben minimaal vijf jaar coachervaring binnen grote organisaties, brede organisatiekennis, en zijn HBO-/WO-geschoold met recente coachopleidingen. Ze zijn deskundig, ervaren en aangesloten bij een beroepsorganisatie. Daarnaast beschikken ze over een eigen professionele coachruimte. Onze coaches bieden zowel Nederlandstalige als Engelstalige coaching aan.


Kies voor OnzeCoach en ervaar de kracht van aandacht en expertise. Samen werken we aan de ontwikkeling en groei van medewerkers en organisatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze Coaching. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Coaching.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.