Coachtraject: Zelfvertrouwen

Tijdsduur

Coachtraject: Zelfvertrouwen

OnzeCoach
Logo van OnzeCoach

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

OnzeCoach biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, N.V.T. / Onbekend, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Zelfvertrouwen is de sleutel tot een gelukkig leven, zowel in je persoonlijke als professionele omgeving. Wanneer je niet voldoende vertrouwen hebt in je eigen capaciteiten, kan het lastig zijn om goed te functioneren. Maar maak je geen zorgen, op ons platform bieden we coaching trajecten aan om jou te helpen je zelfvertrouwen te versterken.

Ontdek het pad naar meer zelfvertrouwen met onze coaching sessies. Samen met jouw toegewijde coach ga je op zoek naar de oorzaken die jouw zelfvertrouwen ondermijnen. Je zult ontdekken waar de uitdagingen liggen en stap voor stap je grenzen verleggen. Elke vooruitgang die je boekt, brengt je dichter bij je ware zelf. Uiteindelijk zul je ervaren dat je mee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Zelfvertrouwen is de sleutel tot een gelukkig leven, zowel in je persoonlijke als professionele omgeving. Wanneer je niet voldoende vertrouwen hebt in je eigen capaciteiten, kan het lastig zijn om goed te functioneren. Maar maak je geen zorgen, op ons platform bieden we coaching trajecten aan om jou te helpen je zelfvertrouwen te versterken.

Ontdek het pad naar meer zelfvertrouwen met onze coaching sessies. Samen met jouw toegewijde coach ga je op zoek naar de oorzaken die jouw zelfvertrouwen ondermijnen. Je zult ontdekken waar de uitdagingen liggen en stap voor stap je grenzen verleggen. Elke vooruitgang die je boekt, brengt je dichter bij je ware zelf. Uiteindelijk zul je ervaren dat je meer op jezelf kunt vertrouwen. Met hernieuwd vertrouwen in jezelf, zul je je beter voelen en uitdagingen moeiteloos aangaan.

Zelfvertrouwen is essentieel voor persoonlijke en professionele groei. Het stelt je in staat om met vastberadenheid en moed de obstakels op je pad te overwinnen. Met onze zelfvertrouwen coaching, bouw je een stevige basis om gelukkiger en succesvoller te zijn in alle aspecten van je leven.

Hoe werkt het?
Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een link naar ons platform, waar je direct aan de slag kunt gaan. 

1. Ontdek onze coaches: Je kunt alvast een idee krijgen van hun expertise en achtergrond via onze website: https://www.onzecoach.nl/coachpool/ 
2. Selecteer je ideale coach: Kies een coach die het beste aansluit bij jouw behoeften, doelen en persoonlijkheid.
3. Plan je sessies: Zodra je je coach hebt geselecteerd, krijg je de vrijheid om zelf een afspraak in te plannen in de agenda van de coach. Dit geeft je de flexibiliteit om de sessies af te stemmen op je eigen agenda en behoeften.
4. Start je coaching: Zodra de eerste afspraak is ingepland, begint je coachtraject zelfvertrouwen. Tijdens elke sessie werk je samen met je coach aan het versterken van je vaardigheden en het bereiken van je doelen.

Indien nodig, kan het coachingstraject in overleg met de coach en de organisatie worden verlengd om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten optimaal worden behaald.

Agenda

Een krachtig coachtraject van vijf sessies.
3x een live sessie op locatie van 1,5 tot 2 uur.
2x een online sessie van 45 minuten tot  1 uur.

Met ons landelijke netwerk van ervaren coaches heb je altijd een coach in de buurt, klaar om je te ondersteunen en begeleiden op jouw pad.

Dit traject biedt flexibiliteit en maatwerk om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, zodat je het beste resultaat kunt behalen. Door de juiste coach te kiezen, het traject te volgen en feedback serieus te nemen, kun je jouw persoonlijke en professionele groei bevorderen.

Voordelen van het coachtraject:
Persoonlijke groei: Je ontwikkelt een sterk en gezond zelfvertrouwen, wat de basis legt voor persoonlijke groei en succes.
Individuele aandacht: Onze coaching sessies zijn op maat gemaakt om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken en te overwinnen.
Vertrouwensband: Je bouwt een vertrouwensband op met je coach, zodat je openlijk kunt spreken over je twijfels en angsten.
Positieve mindset: Met meer zelfvertrouwen zul je een positievere kijk op het leven hebben en je beter kunnen omgaan met tegenslagen.

Investeer in jezelf en neem de stap om je zelfvertrouwen te versterken. Kies voor een coachtraject en ontdek hoe dit je kan helpen om de beste versie van jezelf te worden. 

Bij OnzeCoach geloven we dat ontwikkeling van mensen en organisaties de sleutel tot succes is in een wereld die continu in beweging is. Onze missie is om iedereen op een laagdrempelige manier toegang te geven tot écht goede coaching en daarmee medewerkers te ondersteunen en te versterken in hun werk.
Met OnzeCoach kunnen medewerkers zelf kiezen welke coach en op welk ontwikkelvlak ze coaching willen.

We hebben een breed en divers aanbod van kwalitatief goede coaches, thema's en programma's, waaronder carrièreontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, communicatie & samenwerking, stress- en burn-outpreventie en financiële coaching.


Met ons ruime aanbod, landelijke dekking en de mogelijkheid om online of fysiek gecoacht te worden, zijn we dé perfecte en professionele coachingpartner voor mensgerichte organisaties, ongeacht hun grootte.

Coachingtrajecten kunnen snel gestart worden. Je hebt zelf de regie over de planning.
Bij OnzeCoach hechten we veel waarde aan onze kernwaarden: we streven naar de beste oplossingen voor elke uitdaging, met kwaliteit als prioriteit. We geloven in continue verbetering en zijn bevlogen professionals die elkaar willen helpen en versterken. We zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening bijdraagt aan werkgeluk en duurzaam inzetbare medewerkers. Bovendien nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus.

Onze coaches hebben minimaal vijf jaar coachervaring binnen grote organisaties, brede organisatiekennis, en zijn HBO-/WO-geschoold met recente coachopleidingen. Ze zijn deskundig, ervaren en aangesloten bij een beroepsorganisatie. Daarnaast beschikken ze over een eigen professionele coachruimte. Onze coaches bieden zowel Nederlandstalige als Engelstalige coaching aan.


Kies voor OnzeCoach en ervaar de kracht van aandacht en expertise. Samen werken we aan de ontwikkeling en groei van medewerkers en organisatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.