Vocht, schimmel en koudebruggen

Tijdsduur
Logo van Onze Joost

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wat leer je

Wil jij weten hoe vocht, schimmel en koudebruggen ontstaan en wat je hiermee aan moet? In deze tweedaagse cursus leer je ze herkennen, de oorzaak achterhalen en adequate oplossingen aan te dragen.

Je leert in deze cursus het probleem bij de wortels aan te pakken: hoe is het probleem ontstaan. Dat kan verschillende oorzaken hebben en dat maakt het voor velen gecompliceerd. Het kan te maken hebben met de bouwmethode en de gebruikte materialen, veroudering, gebreken, bewoners/gebruikersgedrag... Je leert daarom meer over de bouwfysische en bouwtechnische achtergrond, maar ook over de geschiedenis van bouwen in relatie tot de bijbehorende problemen door de jaren heen. Hierdoor leer j…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Aardrijkskunde, Archeologie, HRD (Human Resources Development), Human Resource Management (HRM) en HR-advies.

Wat leer je

Wil jij weten hoe vocht, schimmel en koudebruggen ontstaan en wat je hiermee aan moet? In deze tweedaagse cursus leer je ze herkennen, de oorzaak achterhalen en adequate oplossingen aan te dragen.

Je leert in deze cursus het probleem bij de wortels aan te pakken: hoe is het probleem ontstaan. Dat kan verschillende oorzaken hebben en dat maakt het voor velen gecompliceerd. Het kan te maken hebben met de bouwmethode en de gebruikte materialen, veroudering, gebreken, bewoners/gebruikersgedrag... Je leert daarom meer over de bouwfysische en bouwtechnische achtergrond, maar ook over de geschiedenis van bouwen in relatie tot de bijbehorende problemen door de jaren heen. Hierdoor leer je snel en praktisch de precieze oorzaak van een probleem te achterhalen door onderzoek en afpellen.

Vervolgens leer je praktijkgerichte oplossingen aan te dragen voor de problemen rondom vocht, schimmel en koudebruggen. Bovendien wordt er ook nog ingegaan op het nemen van bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen. Deze maatregelen zijn soms de oorzaak van deze (nieuwe) problemen en daarom erg actueel. Met de kennis die je opdoet in deze cursus voorkom je dus ook problemen.

We geven je daarbij onmisbare handvatten als een:

  • stappenplan
  • onderzoeksmethode
  • inspectiemethoden
  • checklist
  • te kiezen maatregelen en oplossingen
  • nazorg

 

Cursisten worden gevraagd om eigen problemen in te brengen. Deze worden in de cursus behandeld en opgelost.

Wat levert het op

Na het volgen van de tweedaagse cursus over vocht, schimmel en koudebruggen weet je hoe je vocht-, schimmel-, en koudebrug- problemen kunt herkennen en praktisch op kunt lossen. Je leert hoe je in de praktijk energiebesparende maatregelen zonder problemen kan toepassen.

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Iets voor jou?

Wil jij problemen als vocht, schimmel en koudebruggen structureel op kunnen lossen? En wil je energiebesparende maatregelen zonder problemen kunnen uitvoeren? Dan is deze tweedaagse cursus iets voor jou!

Investeren in jezelf

De tweedaagse cursus over vocht, schimmel en koudebruggen is een investering van € 650. Je leert de bouwfysische problemen te herkennen en hoe je ze op een praktische manier te lijf kunt gaan.

De investering is inclusief:

  • Cursusmap, lunch, koffie en thee;
  • Toegang tot de online leeromgeving van Onze Joost, waar alle lesstof te vinden is, je kunt oefenen en je contact kunt houden met medestudenten en de trainer;
  • Lessen van een specialist bomvol kennis en praktijkervaring!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Onze Joost, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.