Blind typen Blindtypen Typecursus Type cursus voor Jongeren - Creatief schrijven - Schrijven - Tekstverwerken - Commercieel Schrijven

Type product

Blind typen Blindtypen Typecursus Type cursus voor Jongeren - Creatief schrijven - Schrijven - Tekstverwerken - Commercieel Schrijven

OEM Office Elearning Menu NL
Logo van OEM Office Elearning Menu NL
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 OEM Office Elearning Menu NL heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 172 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Typecursus Jongeren + Examen Online.
Online typecursus voor Jongeren
Een typecursus voor de middelbare school? Jazeker!
Niets gaat nog zonder desktop, laptop, tablet of mobieltje. Wie blind kan typen kan zichzelf veel tijd besparen. Dat kan juist op de middelbare school zeer handig zijn. Daarom ontwikkelde TypeApp een typecursus speciaal voor middelbare scholieren. De focus ligt bij blind typen op één punt: het scherm of de leestekst. Iemand die blind kan typen, hoeft zijn aandacht niet te verdelen. Als je het je goed aanleert, gaat typen vanzelf, snel en foutloos. Samenwerken achter de computer verloopt een stuk gemakkelijker en je maakt jezelf bijzonder, op school en thuis en later bij de kan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Jeugdzorg, Blind typen, Commercieel schrijven, Tekstverwerken en Creatief schrijven.

Typecursus Jongeren + Examen Online.
Online typecursus voor Jongeren
Een typecursus voor de middelbare school? Jazeker!
Niets gaat nog zonder desktop, laptop, tablet of mobieltje. Wie blind kan typen kan zichzelf veel tijd besparen. Dat kan juist op de middelbare school zeer handig zijn. Daarom ontwikkelde TypeApp een typecursus speciaal voor middelbare scholieren. De focus ligt bij blind typen op één punt: het scherm of de leestekst. Iemand die blind kan typen, hoeft zijn aandacht niet te verdelen. Als je het je goed aanleert, gaat typen vanzelf, snel en foutloos. Samenwerken achter de computer verloopt een stuk gemakkelijker en je maakt jezelf bijzonder, op school en thuis en later bij de kans op een baan. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen!

De Snelste Typecursus is nu tijdelijk de goedkoopste ooit!
Meer dan 25.000 cursisten zijn happy met de snelste typecursus van Nederland
In slechts 12 uur tijd typt u voortaan blind en sneller dan ooit
De OEM typecursus bevat in totaal 12 lessen van 60 minuten per les.

Deze typecursus toont ook een aantal video's met heldere uitleg en heeft daarnaast meerdere typespelletjes op lesniveau voor extra leerplezier.

Snelste Typecursus
OEM typecursus is dankzij een unieke leermethode veruit de snelste typecursus, want u heeft slechts 12 lessen van gemiddeld 60 minuten nodig.

Het OEM type-examen is tevens online en duurt ongeveer 7 minuten. Binnen een examensessie kunt u onbeperkt herkansen, waarbij het beste resultaat op uw diploma komt.

Gratis Demo
Wilt u de typecursus eerst zelf proberen? Dat kan! Via deze url: https://www.springest.nl/oem-office-elearning-menu/typevaardigheid kunt u vrijblijvend ervaren hoe deze typecursus werkt. Registreren is niet nodig.

Zo kunt u zelf ervaring hoe overzichtelijk en eenvoudig de typecursus is, mét alle benodigde onderdelen om voortaan sneller en blind te typen.

Typediploma Garantie
Om het examen te behalen dient u minimaal 100 APM (aanslagen per minuut) met 98,0% nauwkeurigheid te kunnen.

Mocht u het examen niet in één keer halen, dan is een herkansing mogelijk. U ontvangt een certificaat als het examen niet wordt behaald.

Binnen de examensessie kunt u onbeperkt examenpogingen doen, waarbij het beste resultaat geldt. Dát is de OEM typediplomagarantie!

Zelf Lessen Maken

Het is mogelijk om ook eigen lessen te maken, zodat u bepaalde woorden of letters extra kunt oefenen. Dit kan ook handig zijn om termen te beoefenen die vaak voor specifieke beroepen getypt moeten worden, maar dient ook om letters extra te oefenen welke vaak fout worden getypt.

Typespelletjes
In de typecursus zijn ook typespellen beschikbaar. Deze typespellen zijn aangepast aan de lesstof, zodat na les 1 een spel worden gespeeld met alleen de letters die tot dan toe zijn geleerd. Hierdoor wordt leren nóg leuker.

21 dagen per jaar besparen door Sneller te Typen
U zult al binnen 2 weken verbeteringen in uw blind typen zien door elke dag te beginnen met een typcursus van 30 minuten.

De gemiddelde persoon besteedt minimaal 3 uur per dag aan typen op een toetsenbord. Met e-mails, tijdens het werk, of andere berichten zoals social media.

Als uw typsnelheid met 20% verhoogt, kunt u tot 35 minuten per dag tijd besparen. Dit staat gelijk aan maar liefst 213 uur per jaar.

Aangezien de meeste mensen ongeveer 10 uur actieve tijd per dag hebben, zou u elk jaar tot wel 21 dagen kunnen besparen!

OEM Typecursus is speciaal voor iedereen die sneller wilt typen, en is ook uitermate geschikt voor wie blind wilt leren typen.

Ook geschikt voor de zakelijke markt; voor bedrijven, werkgevers én werknemers.

Doelstelling - Na afloop van de OEM typecursus kunt u blind typen met 10 vingers en typt u sneller dan ooit. Hier heeft u de rest van uw leven profijt van qua tijd en gezondheid. U kunt de OEM typecursus afsluiten met het type-examen voor het OEM typediploma.

Tijdsduur - OEM typecursus is de snelste van Nederland: slechts 12 lessen van gemiddeld 60 minuten.

Het OEM type-examen is ook online en duurt ongeveer 7 minuten. Mocht u het examen niet in één keer halen, dan is een (meervoudige) herkansing mogelijk. Het beste resultaat komt op uw diploma.

Inhoud - Na 7 lessen (ongeveer 7 uur lestijd), kunt u alle letters en de belangrijkste leestekens blind typen. In de laatste lessen gaat u teksten typen om sneller en accurater typen te automatiseren. Daarbij zijn er meerdere proefexamens beschikbaar om extra te oefenen, indien gewenst. Tevens zijn er oefeningen om cijfers te leren met een aantal extra leestekens.

Doelgroep - De OEM typecursus is geschikt voor iedereen wie wilt leren blindtypen en sneller wilt typen. De typecursus is ook geschikt voor bedrijven, voor werkgevers en werknemers.

Niveau - Geschikt voor (jong)volwassenen. Geen vooropleiding vereist.

Materiaal - Alles verloopt digitaal. U heeft alleen een computer, Chromebook of tablet met QWERTY-toetsenbord en een internetverbinding nodig.

Lestijden - U kunt 24/7 online inloggen voor uw OEM typecursus en/of examen.

Diploma - Minimaal 100 APM (aanslagen per minuut) met 98,0% nauwkeurigheid. Mocht u het examen niet in één keer halen, dan is een (meervoudig) herkansing mogelijk. U ontvangt een certificaat als het examen niet wordt behaald.

Herkansing – U kunt onbeperkt examenpogingen doen, waarbij het beste resultaat geldt. Onverhoopt niet geslaagd? Dan kunt u altijd kosteloos zelf een herexamen doen. Dat is onze OEM typediplomagarantie!

Verrijk Uw Carrière met OEM's 1000+ ICT Trainingen en Certificeringen

Ontdek de wereld van mogelijkheden met OEM's uitgebreide aanbod van meer dan 1000 ICT trainingen, cursussen, en certificeringen. Of u nu op zoek bent naar E-Learning, Incompany trainingen of Virtual Classroom sessies, wij hebben alles om aan uw leerbehoeften te voldoen.

Waarom voor OEM Kiezen?

  • Uitgebreide Selectie: Kies uit een breed scala aan cursussen van meer dan 200 topmerken voor uw persoonlijke en professionele groei.
  • Hoge Tevredenheid: Onze cursisten hebben ons een indrukwekkende beoordeling van 8.9 op Springest gegeven.
  • Kwaliteitsgarantie: Profiteer van onze Award Winning E-learning en leer van gecertificeerde docenten die experts zijn in hun vakgebied.

Neem Nu Actie voor Uw Professionele Ontwikkeling:

  • Bezoek onze website om het volledige aanbod te verkennen en de training te kiezen die bij u past.
  • Schrijf u vandaag nog in en begin aan uw reis naar certificering en deskundigheid in de ICT.

Wacht niet langer om uw vaardigheden te verbeteren en uw carrière naar een hoger niveau te tillen. Met OEM's uitgebreide trainingsaanbod bent u slechts één stap verwijderd van het realiseren van uw professionele doelen.

Begin vandaag nog met leren – Uw toekomst wacht!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met OEM Office Elearning Menu NL, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.