RUP Analysis and Design

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats

RUP Analysis and Design

OCICT
Logo van OCICT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 OCICT heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
9 okt. 2023 tot 13 okt. 2023
check_circle Startgarantie
placeUtrecht
13 nov. 2023 tot 17 nov. 2023
check_circle Startgarantie

Beschrijving

TRAININGEN VIRTUEEL en individueel volgen? Bel ons voor (gratis) advies

OCICT Na afloop kent de cursist de samenhang tussen Analysis & Design en overige disciplines van RUP. Hij kan de begrippen, activiteiten, taken en rollen van RUP gebruiken en voor de taken van de discipline Analysis & Design de bijbehorende diagrammen en documenten opstellen. Hij kan van het Use Case model volgens de software-architectuur een ontwerp maken en aanpassen voor performance en onderhoudbaarheid. Hij kan het Database Design maken en aanpassen.DoelstellingNa afloop kent de cursist de samenhang tussen Analysis & Design en overige disciplines van RUP. Hij kan de begrippen, activiteiten, taken en rollen van RUP gebruiken en voor de taken van de discipline Analysis & Design de bijbehor…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

TRAININGEN VIRTUEEL en individueel volgen? Bel ons voor (gratis) advies

OCICT Na afloop kent de cursist de samenhang tussen Analysis & Design en overige disciplines van RUP. Hij kan de begrippen, activiteiten, taken en rollen van RUP gebruiken en voor de taken van de discipline Analysis & Design de bijbehorende diagrammen en documenten opstellen. Hij kan van het Use Case model volgens de software-architectuur een ontwerp maken en aanpassen voor performance en onderhoudbaarheid. Hij kan het Database Design maken en aanpassen.DoelstellingNa afloop kent de cursist de samenhang tussen Analysis & Design en overige disciplines van RUP. Hij kan de begrippen, activiteiten, taken en rollen van RUP gebruiken en voor de taken van de discipline Analysis & Design de bijbehorende diagrammen en documenten opstellen. Hij kan van het Use Case model volgens de software-architectuur een ontwerp maken en aanpassen voor performance en onderhoudbaarheid. Hij kan het Database Design maken en aanpassen.DoelgroepKlassieke analisten, die zich willen bijscholen of OO-programmeurs die willen doorgroeien naar designer.InhoudDe volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • achtergronden voor het ontstaan van RUP
 • Plaats van de discipline Analysis & Design binnen RUP
 • Samenhang tussen Analysis & Design en de andere disciplines
 • Rol en taken van Software Architect, Designer en Database Designer binnen een iteratie.
 • Gebruik van IBM Rational Application Developer
 • Opleveren producten van Analysis & Design discipline zoals:
  • Software Architecture Document,
  • Analysis Model,
  • Design Model,
  • Deployment Model,
  • Implementation Model
  • Data Model

CertificeringOp deze module is geen aparte certificering van toepassingCursusmateriaalNederlandstalig materiaalVoorkennisVan de deelnemer wordt verwacht dat hij het RUP systeemontwikkelingtraject op hoofdlijnen kent. Tevens moet hij kennis hebben op het niveau van de opleidingen: 
* RUP Awareness 
* Object Oriented Analysis 
* Object Oriented Design 
* RUP Requirements Management

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met OCICT, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.