Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

Niveau
Totale lesduur
Startdatum en plaats
9,4
Gemiddeld cijfer voor Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)
Gebaseerd op 10 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Juju Tepper-Pinas
Nurse
8
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Veel geleerd tijdens deze opleiding. Martijn kan dingen duidelijk overbrengen en goed voordoen. Groep is ook niet zo groot dus aandacht en tijd voor vragen stellen is er zeker. Een aanrader dus." - 22-03-2018 16:12

"Veel geleerd tijdens deze opleiding. Martijn kan dingen duidelijk overbrengen en goed voordoen. Groep is ook niet zo groot dus aandacht en t… alles lezen - 22-03-2018 16:12

Startdata en plaatsen

Den Haag
8 jun. 2018 tot 22 jul. 2018
check_circle Start gegarandeerd
Den Haag
19 okt. 2018 tot 16 dec. 2018

Beschrijving

"Met behulp van het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket los jij met zelfvertrouwen voorgoed elk probleem bij je cliënt op!"

Ook als je al coach bent, en betere hypnosetechnieken wilt hebben, is dit pakket ideaal.

Stel je voor dat je een cliënt krijgt die last heeft van paniekaanvallen, depressie, eetverslaving of trauma uit het verleden... Hoe pak je dat precies aan? Welke hypnosetechnieken ga je gebruiken? Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket is hiervoor de oplossing.

Dit complete hypnotherapie-opleidingspakket is inclusief:

 • 6 dagen (40-uur) hypnotherapie opleiding plus het erkende hypnose certificaat
 • bonus: 3-extra dagen, snelle hypnose inducties, Dave Elman inductie, hy…

Lees de volledige beschrijving

Default

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

"Met behulp van het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket los jij met zelfvertrouwen voorgoed elk probleem bij je cliënt op!"

Ook als je al coach bent, en betere hypnosetechnieken wilt hebben, is dit pakket ideaal.

Stel je voor dat je een cliënt krijgt die last heeft van paniekaanvallen, depressie, eetverslaving of trauma uit het verleden... Hoe pak je dat precies aan? Welke hypnosetechnieken ga je gebruiken? Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket is hiervoor de oplossing.

Dit complete hypnotherapie-opleidingspakket is inclusief:

 • 6 dagen (40-uur) hypnotherapie opleiding plus het erkende hypnose certificaat
 • bonus: 3-extra dagen, snelle hypnose inducties, Dave Elman inductie, hypnotic frame control
 • het online Hypnotherapie-Toepassingsprogramma met alle coaching protocollen hoe je gewichtsverlies, eetstoornissen, fobieën, trauma’s, verslavingen etc voorgoed oplost)
 • protocol om te werken met kinderen en hypnotherapie (6-12 jaar)
 • het Stoppen-met-Roken-protocol (plus intake)
 • de beste NLP-technieken
 • 12 maanden mentorschap bij het toepassen van alle hypnotherapietechnieken
 • Conversationele Hypnose
 • Ericksoniaanse Hypnose
 • hypnose trainer Martijn Groenendal met 20 jaar ervaring
 • live hypnosedemonstraties
 • meteen praktijkervaring (ultiem zelfvertrouwen)
 • het complete hypnotherapie-opleidingspakket-studiehandleiding van 74 bladzijdes
 • 2 bonussen:
  - Hoe je een fobie binnen één uur oplost (audio seminar)
  - 17 hypnotherapievideo's (Hypnose basistraining)
 • hypnose certificaat, erkend door de IAPCH
 • georganiseerde oefengroepen 
 • intervisie weekend voor verdieping en persoonlijk mentorschap
 • toegang tot IAPCH.org
 • koffie en thee

Je ontvangt het internationaal erkende hypnotherapiecertificaat van de IAPCH

Na een succesvolle afronding van de 6 live certificeringsdagen, word je op de certificeringsdag getoetst aan de hand van een examen. Bij een positief resultaat ontvang je het door de IPACH erkende hypnosecertificaat. Alle kennis wordt overgedragen met behulp van de implicit learning-methode, wat inhoudt dat je meteen hypnose leert op instinctief niveau.

Inclusief Conversationele Hypnose -je hebt nu in een gewoon gesprek- toegang tot de onbewuste gedragspatronen van je cliënt, zonder dat hij dit doorheeft.

"Bij het complete hypnotherapie-opleidingspakket zit Conversationele Hypnose er standaard bij inbegrepen. Het is een vaardigheid waarvan de meeste coaches en therapeuten alleen maar durven dromen. Snel resultaat in een gesprek dus!"

Bij het Complete Hypnotherapie-Opleidingpakket zitten ook drie extra dagen hypnose training bij waarin je alle snelle hypnose inducties leert (deze drie extra dagen zijn niet verplicht voor de certificering en zitten bij de prijs van dit complete pakket inbegrepen). Je krijgt de snelle hypnose inducties, de Dave Elman inductie, hypnotic fame control en meer.

Bij het Complete Hypnotherapie-Opleidingpakket zit ook het online hypnotherapie-toepassingsprogramma standaard inbegrepen. Wat is het hypnotherapie-toepassingsprogramma? Een uitgreide extra online video training voor het oplossen van eetverslavingen, trauma etc.. Met dit extra online programma, weet je altijd wat je moet doen om het probleem op te lossen. Omdat je nu een toptrainer met 20 jaar ervaring hebt, die jou bij elk probleem in het hypnotherapie-toepassingsprogramma met met behulp van video’s precies uitlegt hoe je te werk moet gaan.  

Om al deze kennis te verzamelen moet je normaal gesproken meer dan 15 jaar ervaring opdoen. Je kunt het vergelijken met een kookboek: daarin staat precies beschreven hoe je te werk moet gaan om een heerlijk gerecht te koken. Door het hypnotherapie-toepassingsprogramma te volgen, weet je altijd precies hoe je elk probleem kunt oplossen. Bij dit hypnotherapiepakket zit het hypnotherapie-toepassingsprogramma er gewoon voor je bij.

Trainingsprogramma:

Dag 1 : Trance-oriëntatie en de sleutel tot hypnotische taalpatronen.

De eerste dag is jouw oriëntatiedag. Je komt gelijk in contact met hypnotische inducties. De focus ligt op trance en taal. Op deze dag worden hypnotische taalpatronen direct je tweede natuur. Je leert een totaal nieuwe stijl van hypnose toepassen en doet hypnose-inducties die je nog niet eerder hebt gedaan. Ik hoor vaak dat mensen alleen al door deze dag het gevoel hadden dat ze uit de training hadden gehaald wat ze zochten.

Dag 2 en 3: Hypnotische inducties en het gebruiken van de Non Awareness-set.

Dag 2 en 3 gaan over het doen van hypnotische inducties. Het mooie ervan is dat je leert deze hypnotische inducties ook buiten een therapeutische context toe te passen: ook in normale, alledaagse, gesprekjes. Je komt in aanraking met de Non Awareness-set, één van de hoekstenen van de opleiding. Deze unieke vaardigheden brengen je op een hoger niveau.

Dag 4: De kern van therapeutische processen en methoden

Nu verschuift de focus naar het toepassen van therapeutische processen en methoden. Met deze technieken, principes en benaderingen kun je zo goed als elk probleem oplossen. Je ontdekt niet alleen hoe je in vaak al enkele minuten de problemen van je cliënt kunt oplossen, je maakt je ook een unieke vaardigheid eigen, namelijk hoe je blijvende veranderingen kunt bereiken bij je cliënt zodra de sessie is afgelopen. Bovendien word je ingewijd in de Covert Therapy, ‘bedekte therapie’ – dat is niet wat je denkt dat het is! Zo leer je werken met het verleden, negatieve overtuigingen, fobieën, enzovoort.

Dag 5: Geavanceerde strategieën

Op dag 5 is het weer tijd om je vaardigheden een stap verder te brengen. De krachtige hypnotische vaardigheden die je tot nu toe hebt geleerd, zijn de basis van waaruit je twee nieuwe elementen toevoegt die hypnose en conversationele hypnose mogelijk maken. Tegen de tijd dat je klaar bent, zul je hypnose toe kunnen passen in iedere praktische situatie. Dit is een hele krachtige tool.

Dag 6: Samenvatting en certificering:

Je kunt gecertificeerd worden door de Internationale Associatie voor Professionele Conversationele Hypnotherapeuten (IAPCH). Op dit punt van de training kun je bewijzen hoe goed je je alle vaardigheden die je tot dan toe hebt geleerd hebt eigen gemaakt. Het principe is eenvoudig: je zorgt zonder assistentie, onder supervisie, voor verandering bij een andere persoon. Ten slotte biedt dit onderdeel je een samenvatting van al het geleerde, en ben je er klaar voor om met al je nieuwe vaardigheden op zak de wereld in te stappen.

"Dit is een ultiem persoonlijk transformerend trainingsprogramma’"...

Door middel van krachtige hypnosedemonstraties, heldere uitleg en plezierige praktijkoefeningen, leidt Martijn Groenendal je op in de hypnotherapie en hypnose. Hij is mastertrainer van de grootste hypnotherapie-universiteit ter wereld (HTU) en eigenaar van de NLP Life Academy in Den Haag. Hij geeft met grote regelmaat trainingen in Londen, Ierland, Singapore, Australië, de VS en India. Martijn Groenendal zorgt ervoor dat het complete hypnotherapie-opleidingspakket voor jou gegarandeerd ‘een ultiem persoonlijk transformerend trainingsprogramma’ zal vormen.

Dit is wat worldclass Master-hypnotist Igor Ledochowksi zegt: "In deze training word je door Martijn Groenendal getraind: naar mijn mening één van de beste, resultaatgerichte hypnotherapeuten ter wereld. Net als ik heeft Martijn Groenendal internationaal al vele trainingssessies geleid. Al meer dan 25 jaar!" Igor Ledochowski. (IAPCH)

Waar wordt de opleiding gegeven?

NLP Life Academy
Bleijenburg 29
2511VC Den Haag

Lees hier enkele reacties van deeln

"Het is een praktijkgerichte opleiding die je in staat stelt om direct te starten met een eigen praktijk. De training is zo opgebouwd dat je na een aantal dagen vanzelf in de flow komt en alles heel gemakkelijk in je op kunt nemen en toe kunt passen. Dit komt grotendeels ook door het enthousiasme van Martijn dat zeer aanstekelijk is. Er wordt gewerkt in kleine groepen en er is voor iedereen persoonlijke aandacht. Deze opleiding smaakt naar meer!"
Groetjes,
Sunita Gobardhan

"Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen."
Gerard de Vries

"Relaxte sfeer, veilig, uiterst plezierig om in te werken. In 12 dagen leren wat onmogelijk leek en nu een waarheid is. Een fraaie reis, aan te bevelen voor ieder die meer wil."
Constant Lamp

9,4
Gemiddeld cijfer voor Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)
Gebaseerd op 10 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Juju Tepper-Pinas
Nurse
8
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Veel geleerd tijdens deze opleiding. Martijn kan dingen duidelijk overbrengen en goed voordoen. Groep is ook niet zo groot dus aandacht en tijd voor vragen stellen is er zeker. Een aanrader dus." - 22-03-2018 16:12

"Veel geleerd tijdens deze opleiding. Martijn kan dingen duidelijk overbrengen en goed voordoen. Groep is ook niet zo groot dus aandacht en t… alles lezen - 22-03-2018 16:12

starstarstarstarstar_border
Inge Luijben
8
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Martijn is een prettige trainer en kan goed de informatie overbrengen en de groep is niet te groot wat erg prettig is. Je kan gelijk beginnen met wat je geleerd hebt in deze opleiding" - 19-03-2018 08:46

"Martijn is een prettige trainer en kan goed de informatie overbrengen en de groep is niet te groot wat erg prettig is. Je kan gelijk beginne… alles lezen - 19-03-2018 08:46

starstarstarstarstar_half
Catharina Koenhein
Medium
9
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Gedegen opleiding in een leine groep waarbij je ook direct genoeg handvatten krijgt om het geleerde in de praktijk te brengen. Na de opleiding krijg je ook nog 12 maanden ondersteuning. " - 19-03-2018 07:45

"Gedegen opleiding in een leine groep waarbij je ook direct genoeg handvatten krijgt om het geleerde in de praktijk te brengen. Na de opleidi… alles lezen - 19-03-2018 07:45

starstarstarstarstar
Gerard de Vries
Hypnotherapeut, coach en trainer
10
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien waar het allemaal echt om gaat, helemaal top! Ik kan niet anders zeggen.”
Gerard de Vries
" - 07-02-2018 12:28

"“Een schot in de roos. Het is een geweldige ervaring geweest, met een heel goed resultaat voor mij als zelfstandig coach. Martijn laat zien … alles lezen - 07-02-2018 12:28

starstarstarstarstar
Nathalia Carrasco Ruiter
Opvoedcoach/ lichaamswerker.
10
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"De opleiding van Martijn Groendendaal vond ik veel waardevoller dan mijn opleiding hypnose en regressie bij het civas. Martijn is duidelijk, doelgericht en met humor maakt
hij dat de dagen voorbij vliegen.
Martijn heeft veel kennis en een dosis aan ervaringen die hij effectief met je deelt. Hij
attendeert je op de lichaamstaal van je cliënt en de facetten oefen je tot het je eigen wordt. Door zijn oog voor detail, fijne persoonlijkheid en oefeningen die je aangereikt krijgt, heeft hij mij vertrouwen en blijf ik mij ontwikkelen door Martijn te volgen op YouTube en andere cursussen bij hem te doen. Al met al een allround opleiding met een fijne begeleider, leraar, coach die ervoor zorgt dat jij bloeit in de hypnose, nlp en mindset. Martijn bedankt! " - 07-02-2018 08:55

"De opleiding van Martijn Groendendaal vond ik veel waardevoller dan mijn opleiding hypnose en regressie bij het civas. Martijn is duidelijk,… alles lezen - 07-02-2018 08:55

starstarstarstarstar_half
Lily van Riemsdijk
massage therapeut en NLP coach
9
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Ik vond het fijn dat de training erg gestructureerd was. Duidelijk en helder neergezet, met veel praktische oefeningen. Zonder dat je het zelf door had was en ben je opeens meester hypnotiseur :-)" - 05-02-2018 13:19

"Ik vond het fijn dat de training erg gestructureerd was. Duidelijk en helder neergezet, met veel praktische oefeningen. Zonder dat je het ze… alles lezen - 05-02-2018 13:19

starstarstarstarstar
Robbert Van velthuijsen
Managing partner Properformance BV
10
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Een uitstekende training, volle dagen, veel stof, best vermoeiend. De trainer Martijn brengt de stof interactief en met veel passie. De talloze voorbeelden maken het nodige duidelijk. Onvoorstelbaar hoeveel voorbeelden uit totaal verschillende omgevingen en situaties hij kan schetsen.
De afwisseling tussen de theorie, het voordoen door Martijn met een van de cursisten en vervolgens zelf oefenen met een mede deelnemer is goed doordacht. Daar waar nodig krijg je aanvullende uitleg en hulp. Waar je je in de beginfase van het programma nog wat in verwarring kunt zijn (ook heel nuttig) wordt het een allengs duidelijk, waarbij de laatste dagen veel duidelijkheid verschaffen en je ook met behoorlijk veel vertrouwen de eindopdracht doet met een van de andere deelnemers. Kortom een zeer waardevolle training/cursus hypnotherapie" - 05-02-2018 13:06

"Een uitstekende training, volle dagen, veel stof, best vermoeiend. De trainer Martijn brengt de stof interactief en met veel passie. De tall… alles lezen - 05-02-2018 13:06

starstarstarstarstar
Tom bracke
Life coach - hypnotherapeut
10
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Heel leerrijke opleiding, gekruid met humor en veel oefeningen die jezelf ook naar een hoger level brengen. Martijn is super en brengt het beste in je naar boven in een aangename sfeer. " - 03-02-2018 20:32

"Heel leerrijke opleiding, gekruid met humor en veel oefeningen die jezelf ook naar een hoger level brengen. Martijn is super en brengt het b… alles lezen - 03-02-2018 20:32

starstarstarstarstar
Aloys Rooij
10
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Het Hypnosetherapie opleidingspakket 1.0 van Martijn Groenendal is een geweldige opleiding met veel praktijkoefeningen. Martijn Groenendal is een uitstekende trainer die de stof heel goed uitlegt en ook klaar staat om persoonlijke uitleg aan de cursisten te geven.
Kortom, deze opleiding is echt aan te bevelen!

" - 03-02-2018 19:54

"Het Hypnosetherapie opleidingspakket 1.0 van Martijn Groenendal is een geweldige opleiding met veel praktijkoefeningen. Martijn Groenendal i… alles lezen - 03-02-2018 19:54

starstarstarstarstar
Wim Hogenkamp
Createur
10
Het Complete Hypnotherapie-Opleidingspakket (Certificering)

"Ik vond het een prima opleiding met heel veel praktijkoefening, waardoor het goed beklijft. Martijn Groenendal is een zeer deskundig hypnosetrainer die in vlot tempo heel veel zaken behandelt en van harte bereid is extra persoonlijke toelichting aan zijn cursisten te geven. " - 25-07-2017 11:14

"Ik vond het een prima opleiding met heel veel praktijkoefening, waardoor het goed beklijft. Martijn Groenendal is een zeer deskundig hypnose… alles lezen - 25-07-2017 11:14

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)