Mangatwacht (Buitenwacht)

Niveau
Tijdsduur
Logo van NIVI BHV B.V.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NIVI BHV B.V. biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Apeldoorn, Assen, Deventer, Drachten, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle

Beschrijving

Buitenwacht (Mangatwacht) Deze praktijkgerichte cursus van een dag leidt op tot het persoonscertificaat “Werken als Buitenwacht (Mangatwacht)”. De cursus wordt afgesloten met een EPCN examen, bestaande uit een theorie- en praktijkgedeelte. De cursus voldoet aan de eindtermen van de SSVV Opleidingengids. Doelstelling: Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren als mangatwacht. De cursist krijgt inzicht in de vereiste documenten, de gevaren van een besloten ruimte, reddingshandelingen en leert om te gaan met de benodigde meetapparatuur. Bij het gebruik van deze apparatuur leert de cursist interpretatie en de juiste handelswijze bij de m…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Buitenwacht, Gasmeten, SOG, Klimaattechniek, verwarming en ventilatie en Brandveiligheid.

Buitenwacht (Mangatwacht) Deze praktijkgerichte cursus van een dag leidt op tot het persoonscertificaat “Werken als Buitenwacht (Mangatwacht)”. De cursus wordt afgesloten met een EPCN examen, bestaande uit een theorie- en praktijkgedeelte. De cursus voldoet aan de eindtermen van de SSVV Opleidingengids. Doelstelling: Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren als mangatwacht. De cursist krijgt inzicht in de vereiste documenten, de gevaren van een besloten ruimte, reddingshandelingen en leert om te gaan met de benodigde meetapparatuur. Bij het gebruik van deze apparatuur leert de cursist interpretatie en de juiste handelswijze bij de meetgegevens. De cursus wordt afgesloten met een erkend examen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze cursus, neem dan contact met ons op via 0596 - 680255 of stuur ons eens een mail naar info@nivi.nl

Ook is het mogelijk om deze cursus conform de SSVV te laten lopen, de meerprijs hiervoor bedraagt euro 75,-

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Buitenwacht.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NIVI BHV B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.