Weddingplanner Thuisstudie

Type product

Weddingplanner Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,8 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,8 (uit 121 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Bruiloften organiseren? Word zelfstandig weddingplanner Vuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven... Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het bruidspaar en alle gasten? Dat vereist creativiteit en organisatietalent. Heb je het in je om een professionele weddingplanner te worden? Dan is de cursus Weddingplanner iets voor jou! The Wedding Planner. Ongetwijfeld heb je de gelijknamige film al gezien. De realiteit is voor een weddingplanner... misschien nog wel leuker dan de makers in Hollywood je voorschotelen op het witte doek. Volg de Weddingplanner opleiding en in negenmaanden ontdek je hoe uitdagend en veelzijdig het werk van…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Wedding Planner, Kapper, Mode, Eventmanagement en Projectmanagement.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Bruiloften organiseren? Word zelfstandig weddingplanner Vuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven... Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het bruidspaar en alle gasten? Dat vereist creativiteit en organisatietalent. Heb je het in je om een professionele weddingplanner te worden? Dan is de cursus Weddingplanner iets voor jou! The Wedding Planner. Ongetwijfeld heb je de gelijknamige film al gezien. De realiteit is voor een weddingplanner... misschien nog wel leuker dan de makers in Hollywood je voorschotelen op het witte doek. Volg de Weddingplanner opleiding en in negenmaanden ontdek je hoe uitdagend en veelzijdig het werk van een ‘trouwerijplanner’ is. Je kunt uiteraard - op commerciële basis-trouwerijen plannen en begeleiden. Start een bedrijf gespecialiseerd in weddingplanning en laat je dromen uitkomen met de weddingplanner opleiding van NHA. Verantwoordelijkheid Bruidsparen willen dat hun bruiloft ‘de mooiste dag van hun leven’ wordt. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor de weddingplanner. Het organiseren van de ‘droomdag’ vraagt dan ook veel kennis en ervaring. Als weddingplanner bezoek je potentiële locaties voor het grote feest en je kiest samen met het aanstaande bruidspaar de lekkerste gerechten. Je legt contacten met bruidsmodezaken en adviseert de bruid desgewenst bij het kiezen van de ultieme bruidsjurk. Succes Hoe word je een succesvol weddingplanner? De basis is creativiteit. Bij voorkeur onvoorwaardelijk. Alles kan. Dat is misschien wel het beste uitgangspunt. Voor uiteenlopende budgetten ben je in staat om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook organiseer je moeiteloos een thema- of een last-minute-bruiloft. Je hebt oog voor detail en beschikt over groot organisatietalent. Verder is netwerken belangrijk en ben je in staat om relaties op te bouwen. Zelfstandig ondernemer Een weddingplanner kan heel goed als zelfstandige aan de slag. Je leert hoe je als weddingplanner een goed inkomen genereert. In tienlessen leer je alles wat je moet weten over het ondernemerschap en hoe je dat invult als weddingplanner. Maak van trouwen je broodwinning en doe elke dag wat je het allerleukst vindt. Zet nu de eerste stap richting een eigen bedrijf en word weddingplanner met de weddingplanner opleiding van NHA. Bekijk hoe Mirte naast haar vaste baan de opleiding Weddingplanner van NHA volgde. Nu bij inschrijving: GRATIS handboekStudieduur opleiding Weddingplanner De Weddingplanner opleiding duurt 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.