SNRO HBO Psychosociaal Counselor (OPC) E-Learning

Type product
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 95 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis 9 inch Tablet + Toetsenbord

Mensen helpen bij verandering? Volg de SNRO HBO Opleiding Psychosociaal CounselorEen opleiding volgen tot psychosociaal counselor en na het behalen van je diploma direct toegelaten worden tot het register van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg? Direct een zorgverlenersnummer ontvangen, zodat je cliënten in aanmerking komen voor vergoeding door ziektekostenverzekeraars? Volg de SNRO HBO Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC).De Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC) is ontwikkeld in samenwerking met opleidingsinstituut Psychodidacten is gebaseerd op de filosofie van professor doctor Gerard Egan, de Amerikaanse grondlegger van counseling.De opleiding is een geaccrediteerde SNRO HBO reg…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Psychosociale Basiskennis, Counseling, Psychologie, Klinische Psychologie en Sociale Psychologie.

Gratis 9 inch Tablet + Toetsenbord

Mensen helpen bij verandering? Volg de SNRO HBO Opleiding Psychosociaal CounselorEen opleiding volgen tot psychosociaal counselor en na het behalen van je diploma direct toegelaten worden tot het register van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg? Direct een zorgverlenersnummer ontvangen, zodat je cliënten in aanmerking komen voor vergoeding door ziektekostenverzekeraars? Volg de SNRO HBO Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC).De Opleiding Psychosociaal Counselor (OPC) is ontwikkeld in samenwerking met opleidingsinstituut Psychodidacten is gebaseerd op de filosofie van professor doctor Gerard Egan, de Amerikaanse grondlegger van counseling.De opleiding is een geaccrediteerde SNRO HBO registeropleiding en voldoet aan de PLATO eindtermen voor Psychosociale Basiskennis (PsBK).Als eerste opleiding in Nederland is de Opleiding Psychosociaal Counselor Europees erkend: de opleiding is in het Nederlandse en Europese kwalificatiekader op niveau6 ingeschaald: dit niveau is gelijk aan het niveau van bachelor. .Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.