Paardenverzorging Thuisstudie

Type product

Paardenverzorging Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Cursus Paardenverzorging: leer alles over het verzorgen van paarden en pony'sDressuur, springen, mennen of tochten door de bossen en over het strand. Paardrijden is een veelzijdige hobby. Maar wat heeft een paard eigenlijk nodig? Welke voeding is het beste? Leer alles wat er te weten is over paarden en pony's. Volg de cursus Paardenverzorging en leer hoe je je paard optimaal verzorgt. Of het nu gaat om dressuur, springen, mennen of buiten rijden: paardrijden begint met de basisbeginselen. Onderwerpen die in de cursus Paardenverzorging aan bod komen zijn onder andere: Hoe zie je of een paard gezond is? Hoezadel je een paard op en af? Wat is de juiste zithouding op een paard? Cursus Paardenv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Dierenverzorging, Dieren / Huisdieren, Dierenartsassistent, Pensioen in zicht en Pensioen.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Cursus Paardenverzorging: leer alles over het verzorgen van paarden en pony'sDressuur, springen, mennen of tochten door de bossen en over het strand. Paardrijden is een veelzijdige hobby. Maar wat heeft een paard eigenlijk nodig? Welke voeding is het beste? Leer alles wat er te weten is over paarden en pony's. Volg de cursus Paardenverzorging en leer hoe je je paard optimaal verzorgt. Of het nu gaat om dressuur, springen, mennen of buiten rijden: paardrijden begint met de basisbeginselen. Onderwerpen die in de cursus Paardenverzorging aan bod komen zijn onder andere: Hoe zie je of een paard gezond is? Hoezadel je een paard op en af? Wat is de juiste zithouding op een paard? Cursus Paardenverzorging: hoe verzorg je paarden? Wat eten paarden? En geef je een paard waarmee je af en toe recreatief door het bos rijdt hetzelfde eten als een renpaard waarmee je wedstrijden wint? Deze Paarden cursus behandelt ook de meest voorkomende aandoeningen bij paarden. Leer alles over inenten, ontwormen en hoefverzorging. Zo zorg jij dat jouw paard gezond blijft! Of het nu gaat om recreatief paardrijden, rijden in wedstrijdverband of om een andere tak van de hippische sport: de cursus Paardenverzorging is geschikt voor iedere paardenliefhebber. Bel ons: (077) 306 70 00 of stuur een e-mail.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.