Modeontwerper Thuisstudie

Type product
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 113 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Een eigen kledinglijn? Volg de Modeontwerper opleiding Je weet alles van kleding en mode en je hoofd loopt over van creatieve ideeën? De Modeontwerper opleiding is dé logische keuze. Echt, zoek niet verder. Dit is het. In negenmaanden tijd leer je hoe je als zelfstandig mode ontwerper aan de slag kunt. In de Modeontwerper opleiding leer je hoe je alle ideeën in je hoofd op papier krijgt en daarmee vervolgens je eigen spetterende creaties ontwerpt. Modewereld Iedereen weet: binnen de modewereld bevinden zich veel niches en doelgroepen. Denk aan kleding voor dames, heren of kinderen. Of bijvoorbeeld sportkleding, bruidsjurken en werkkleding? De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens de cursus…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Een eigen kledinglijn? Volg de Modeontwerper opleiding Je weet alles van kleding en mode en je hoofd loopt over van creatieve ideeën? De Modeontwerper opleiding is dé logische keuze. Echt, zoek niet verder. Dit is het. In negenmaanden tijd leer je hoe je als zelfstandig mode ontwerper aan de slag kunt. In de Modeontwerper opleiding leer je hoe je alle ideeën in je hoofd op papier krijgt en daarmee vervolgens je eigen spetterende creaties ontwerpt. Modewereld Iedereen weet: binnen de modewereld bevinden zich veel niches en doelgroepen. Denk aan kleding voor dames, heren of kinderen. Of bijvoorbeeld sportkleding, bruidsjurken en werkkleding? De mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens de cursus bepaal je welke ontwerprichting je het meest aanspreekt. Functie van mode In de theorielessen krijg je een beeld van de historie en de functie van mode. Ook komen materialen, stoffen, fournituren en trends aan de orde. Zelfstandig modeontwerper Ook leer je hoe je een succesvol zelfstandig modeontwerper wordt. Je volgt in de cursus Modeontwerper lessen over het starten van een eigen bedrijf. Na de opleiding beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes. Talent Waar wacht je nog op? Dromen zijn er om te volgen en waar te maken. Word modeontwerper en verzilver je talent. Modetrends? Sinds het begin van deze eeuw is de modebranche sterk gegroeid. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor iedereen, want tegenwoordig draait mode helemaal om het creëren van jouw eigen stijl. De dagen zijn voorgoed voorbij dat mensen al hun benodigdheden in één winkel kochten. Nu wordt alles gemixt: Designermerken met basic merken, exclusieve kleding uit een boetiek met kleding uit warenhuizen. Iedereen is op zoek naar de stijl die de eigen identiteit weerspiegelt. Met behulp van deze Modeontwerper opleiding leer je, hoe je jouw inspiratie en enthousiasme inzet om jouw eigen modeontwerpen te maken. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.