Kindercoach Thuisstudie

Type product

Kindercoach Thuisstudie

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 123 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Help kinderen op weg in hun ontwikkeling met de cursus KindercoachWil je kinderen begeleiden in hun ontwikkeling? Dan is de opleiding Kindercoach ideaal voor jou. Binnen 9 maanden kun je aan de slag als zelfstandig kindercoach! Als kindercoach bied je zowel ouders als kinderen professionele ondersteuning bij opvoedproblemen en gedragsproblematiek. Je weet hoe je kinderen motiveert en aanzet tot gedragsverandering. Kindercoach worden Je leert in de cursus Kindercoach welke attitudes effectief zijn en jewerkt aan jouwcoachende vaardigheden. Psychologische gespreksvoering is belangrijk voor een goede begeleiding van kinderen. Je leertverschillende technieken die je helpen om kinderen en jongere…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Help kinderen op weg in hun ontwikkeling met de cursus KindercoachWil je kinderen begeleiden in hun ontwikkeling? Dan is de opleiding Kindercoach ideaal voor jou. Binnen 9 maanden kun je aan de slag als zelfstandig kindercoach! Als kindercoach bied je zowel ouders als kinderen professionele ondersteuning bij opvoedproblemen en gedragsproblematiek. Je weet hoe je kinderen motiveert en aanzet tot gedragsverandering. Kindercoach worden Je leert in de cursus Kindercoach welke attitudes effectief zijn en jewerkt aan jouwcoachende vaardigheden. Psychologische gespreksvoering is belangrijk voor een goede begeleiding van kinderen. Je leertverschillende technieken die je helpen om kinderen en jongeren te motiveren. Kennis over de ontwikkeling van het kind is natuurlijk onmisbaar. Jeverdiept je in de psychologische ontwikkeling van kinderen en leertze te ondersteunenin hun ontwikkeling. Ook leer je hoe je ouders adviseert. Leer omgaan met gedragsproblemen In de opleiding Kindercoach leer je wat gedragsproblemen zijn, hoe ze ontstaan en hoe ouders of opvoeders ermee om kunnen gaan. Er is ook aandacht voor bepalende factoren zoals een echtscheiding, armoede of mishandeling. Eigen coachingspraktijk starten Wil je aan de slag als kindercoach, bijvoorbeeld in je eigen bedrijf? In de cursus leer je hoe je start als zelfstandige. Zo heb jij straks een succesvolle praktijk als kindercoach! Kies nu voor een eigen onderneming en start je praktijk als kindercoach. De opleiding Kindercoach is de ideale eerste stap.Nu bij inschrijving: GRATIS handboekStudieduur9 maanden bij een normaal studietempo. Maar langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie. Combinatie opleiding Kindercoach + Kinderpsychologie Voor de combinatie opleiding Kindercoach + Kinderpsychologie staat een studieduur van 12 maanden bij een normaal studietempo. Maar langzamer of sneller kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.