Evenementenorganisator Thuisstudie

Type product
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6,4 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,4 (uit 101 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis 9 inch Tablet + Toetsenbord

Evenementen organiseren? Word zelfstandig evenementenorganisatorEen feestje geven? Leuk. Een evenement organiseren? Nóg leuker. Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement soepel en succesvol te laten verlopen. Van feesten en partijen tot bedrijfsuitjes en concerten: ontdek met de cursus de wereld van evenementenorganisator. Volg alle onderdelen van de cursusEvenementenorganisator en in zes maanden tijd leer je evenementen organiseren. Volg ook het onderdeel ‘Eigen bedrijf starten’ en in negenmaanden tijd ben je klaar om je eigen evenementenbureau te beginnen. Heb je vaak originele ideeën voor een evenement? En vind je het leu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Eventmanagement, Projectmanagement, Horeca, Hospitality en Financieel Adviseur.

Gratis 9 inch Tablet + Toetsenbord

Evenementen organiseren? Word zelfstandig evenementenorganisatorEen feestje geven? Leuk. Een evenement organiseren? Nóg leuker. Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement soepel en succesvol te laten verlopen. Van feesten en partijen tot bedrijfsuitjes en concerten: ontdek met de cursus de wereld van evenementenorganisator. Volg alle onderdelen van de cursusEvenementenorganisator en in zes maanden tijd leer je evenementen organiseren. Volg ook het onderdeel ‘Eigen bedrijf starten’ en in negenmaanden tijd ben je klaar om je eigen evenementenbureau te beginnen. Heb je vaak originele ideeën voor een evenement? En vind je het leuk om feestjes te organiseren en mensen te mobiliseren? Er is veel vraag naar professionals die evenementen organiseren. Zowel in de privésfeer zoals bij bruiloften, verjaardags- en kinderfeestjes alsbij commerciële evenementen zoals bedrijfsfeesten, jubilea en zakelijke openingen. Met lage kosten is de kans van slagen groot. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon, computer, de juiste contactpersonen en alles wat je leert in de cursus Evenementenorganisator. Evenementenorganisatie In de cursus Evenementenorganisator leer je alles over de organisatie van evenementen en feesten. Van klantprofielen tot het berekenen van prijzen, locaties selecteren, catering en decoratie: je bent echt een spil in de organisatie. Zelfstandig ondernemer Uiteraard leer je hoe je een goed inkomen genereert als evenementenorganisator. Zo leer je in het onderdeel ‘Eigen Bedrijf Starten’ van alles over ondernemerszaken zoals investeren, administreren, marktonderzoek en promotie. Iedereen weet: succes bereik je met goede marketing en advertising. Dat geldt zeker voor de evenementenbranche. Je leert in deopleiding Event Management hoe je je met een eigen evenementenbureau onderscheidt van de concurrentie. Na de cursus ben je anderen echt een grote stap voor. Nu bij inschrijving voor Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten: GRATIS fullcolour handboekMaar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Jekunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie. .

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.