Evenementenorganisator E-Learning

Type product

Evenementenorganisator E-Learning

NHA Thuisstudies
Logo van NHA Thuisstudies
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,7 NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 6,7 (uit 122 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis Tablet + Toetsenbord

Wil jij de leukste evenementen organiseren? Volg de opleiding EvenementenorganisatieEen feestje geven? Leuk. Een evenement organiseren? Nóg leuker. Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement soepel en succesvol te laten verlopen.In de Opleiding Evenementenorganisatie leer jij hoe je dit het beste aanpakt! Van feesten en partijen tot bedrijfsuitjes en concerten: ontdek de wereld van evenementenorganisatie! Volg alle onderdelen van de opleidingEvenementenorganisatie en in 6 maanden tijd leer jij spectaculaire evenementen organiseren. De opleiding bevatook het onderdeel ‘Eigen bedrijf starten’. Daarmee ben jein 9 maanden tijd k…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Eventmanagement, Projectmanagement, Horeca en Hospitality.

Gratis Tablet + Toetsenbord

Wil jij de leukste evenementen organiseren? Volg de opleiding EvenementenorganisatieEen feestje geven? Leuk. Een evenement organiseren? Nóg leuker. Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement soepel en succesvol te laten verlopen.In de Opleiding Evenementenorganisatie leer jij hoe je dit het beste aanpakt! Van feesten en partijen tot bedrijfsuitjes en concerten: ontdek de wereld van evenementenorganisatie! Volg alle onderdelen van de opleidingEvenementenorganisatie en in 6 maanden tijd leer jij spectaculaire evenementen organiseren. De opleiding bevatook het onderdeel ‘Eigen bedrijf starten’. Daarmee ben jein 9 maanden tijd klaar om je eigen evenementenbureau te beginnen. Leer de leukste evenementen organiseren in deze opleiding Heb je vaak originele ideeën voor een evenement? En vind je het leuk om feestjes te organiseren en mensen te mobiliseren? Dan is de Evenementenorganisatie opleiding perfect voor jou! Er is veel vraag naar professionals die evenementen organiseren. Niet alleen in de privésfeer zoals bij bruiloften, verjaardags- en kinderfeestjes maar ook bij commerciële evenementen zoals bedrijfsfeesten, jubilea en zakelijke openingen. Met lage kosten is de kans van slagen groot. Het enige wat je nodig hebt om te starten als evenementorganisator is een telefoon, computer, de juiste contactpersonen en alles wat je leert in de opleiding Evenementenorganisatie. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Jekunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie. .Deze E-learning is inclusief een naslagwerk wat je binnen enkele dagen via de post ontvangt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.